|
![]() |
#692 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ma ja mislim da će taj beer u uni 5 biti dosta slab,ima previse ljudi,milijun kruznih se salje,prima se svakog u savez, i bitno im je da ostanu među prvima po statistikama,to bas i nije neki nacin,koliko se ja sjecam beer u uni 1 i 2 imaju samo to 30 članova,a u uni 5 preko 60,počeli su igrat kao onaj cro academy koji se furaju na sto vise clanova,da se skupljaju bodovi Ja bio malo u beeru dva tjedna,i bio medu prvih 5 konstantno,ali mi se nije dalo igrat sve ispocetka pa sam dao ća acc |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
osnovan je wing i radi se na smanjenu članova. bit će broj članova na 30 u eliti tak da me to ne brine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja igram penzionerski. Dignem se svakih 1h ''pišat'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
: quake : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
sto da napisem ?!
|
Takvi kako on se krše zato što ima dugo toliko resursa na planeti. Znam da su kasnije zgrade skupe ali nek barem napravi fleet save ! Ako će ujutro to imat.... ću provozat flotu do ondje ![]() Sirovine na SniperWorld [1:72:9] u 02-24 18:41:54 Metal: 1516731 Kristal: 174450 Deuterij: 61042 Energija: 6610 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
kakvo je ono smeće,kažu ljudi da je server pao,pobrisalo mi se par kolonija,jel tko čuo šta????
![]() |
#702 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Prije dan su haknuti acc koji su u top 200, i odlučilo se da će se napravit komplenti back up CIJELOG uni1 evo sad se to vraća al očito se server opteretio i dogodilo se sranje, ja se nadam da će se to sredit jer ako neće mislim da je uni1 otišo i 3pm ![]() I da napadanja nema do ponedjeljak u 18h!
![]() |
![]() |
#705 | |
FREEK
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Meni su SVE zgrade otishle a i pol flote ![]() Te hackere koji su odgovorni za ovo bi trebalo...: giljotin
![]() |
![]() |
#706 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#707 |
sto da napisem ?!
|
RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII sve je super,sve je OK nikad nisam bio ovako uzbuđen !!!! Super .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Vidim ja, još uvijek vas drži... doduše puno vas je kasnije krenulo... sva sreća da sam prestao sa to drogom... kolko to vremena uzme... užas... |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ne znam koliko vremena uzme, igram dok sam na poslu, ionako nemash shta previshe gledati u to...stavish zgradu da izgradi, i eto ti 20h slobodnog vremena ![]() btw, imam jedan acc u uni2, ne znam shto bi sa njim, pa tko prvi opichi ovdje svoje kooord, shaljem mu nekoliko transp, a u ostalo vrijeme, kada se sjetim... takodjer ako je tko zainteresiran da ga preuzme, idem po pravilu, tko prvi - njegova djevojka...ili ne...
![]() |
#712 | |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Ja sam pocinjao igrati u ponoc, pa izgubis bar sat vremena dok najdes zrtvu za raidanje, pa posaljes napad, pa posaljes reciklere, onda provjera prije udara, pa cekanje povratka flote i reciklera, pa trosenje opljackanih resursa i raspodjela po planetama i vec je 8 ujutro, taman za trazenje zrtava koji su u skoli ili na poslu i opet sve iz pocetka i vec je 4 po podne, hebiga to nije zabava nego obaveza meni je skoro 3 mjeseca te ovisnosti bilo dovoljno: cheers2
![]() |
![]() |
#714 |
m e m b e r
Datum registracije: Dec 2002
|
samo jos jedna stvar za vas koji igrate, banalno ali koliko sam vidio puno ljudi to nezna. Svaku noc u 0.06 h se pojavljuju novi neaktivni igraci i to je najbezbolniji nacin za doci do brda resursa bez gubitaka: cheers2
![]() |
#716 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Mene je bilo isto bolesno držalo... ono, provjera flote, kad stigne, paziti da ne nasjedneš itd... stvarno masu vremena uzme... a svaki put kada sam izgubio flotu (2 puta) sam izgubio tako da sam zakasnio par minuta na povratak flote ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pronasao sam si zlatnu koku : goood : Sirovine na xxxx [xxx] u 03-01 18:40:44 Metal: 144599 Kristal: 100699 Deuterij: 5647 Energija: 1253 Flote obrana Zgrade Rudnik metala 13 Rudnik kristala 13 Sintizer deuterija 6 Solarna elektrana 15 Tvornica robota 2 Tvornica brodova 4 Centar za istrazivanje 1 Istrazivanje Tehnologija za energiju 1 Mehanizam sagorjevanja 5 Sansa na obranu spijunaze:0% A ta planeta je udaljena 2 planete od mene :clap: Upravo prema planeti idu 2 velika i 6 malih trans, naravno u valovima : axeman : |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
Idešššššš daj mi SVOJE koordinate da ti preotmem !!!! |
|
![]() |
![]() |