|
![]() |
#692 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Uzeo Nytro Box 4001T HD za 215 kuna, nisam našao Infinity 8000HD po toj cijeni, najjeftinije 380 kuna što mi je bilo preskupo. Zasad zadovoljan, "osjetljiviji" je od Stronga (jači signal), slika je oštrija, daljinski je mekši od Strongovog i hvata iz svih kuteva. Softver je malo neispoliran, to jedino... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#693 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
Citiraj:
Ja bi kupio preko weba, našao sam na dva sajta taj model: 3mzb.hr i prejeftino.com Oba sajta su mi prilično nepoznata pa me zanima ako je netko naručivao od njih, jel dođe sve uredno? Zadnje izmijenjeno od: Rade0n. 22.08.2012. u 20:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pitanje jel ih imaju na zalihi tj. samo stoji na web trgovini. NytroBox je uvozio bivši MKE koji je preuzet od strane Engel - a a njima web ne radi pa je pitanje jel rade / postoje više. Alternative: http://www.nabava.net/digitalni-prij...jProizvoda=100 |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Engel radi. Evo stranica. Samo ta firma je podosta skuplja od konkurencije i bivseg MKE. Preporucujem prejeftino.hr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 |
Moderator
|
Hm, malo prije mi nije htjelo otvorit stranicu, bit će opet nešto kopaju moji u firmi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
U jednom lokalnom kompjuter shopu u Kutini - MD informatika. Ako si na nekom graničnom području sa MPEG4 signalom, ne preporučam. Signal je jak i kvaliteta je visoka, ali na papiru (dijagnostici). Slovence gledam normalno jedino navečer, popodne lomi sliku, sad ne znam jel to do moje mikrolokacije ili čega već ali 8110 mi je sa slabijim signalom bolje radio dok nije crko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#700 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
U 3mzb i ja kupio, uredno stiglo i sve u redu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#701 |
Guest
Datum registracije: Jun 2012
|
vidim da nema više nytra u 3mzb, stranica kaže da proizvod ne postoji. Ostaje onda prejeftino.com. |
![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Evo, kupio u šibeniku Infinity 8000 HD u Šibeniku za 350kn. Pa evo mali review jer vidim da ih na internetu nema previše: Košta više od ostalih, ali se nemože mjeriti sa njima. Možete spojiti i svoj smartphone (ali samo na stražnji usb port, prednji port moj galaxy mini 2 ne registrira kao računalo pa nemože unmmountati sd karticu da bi ju prijemnik vidio). Čita i .mkv i .mp4 i to velike fileove (4gb+ na NTFS-u). Meni je Nytro zastajkivao na 1080p veličine 3.5GB, toga ovdje nema. Subtitlove ako imate na više jezika možete birati, nazovete ih imeFilma.hr.srt i imeFilma.en.srt (to naglašavam jer neki prijemnici to nemogu). Možete čak i mijenjati boju i veličinu podnaslova. Bez problema čita/piše sa eksternog diska od 500GB. Ime i rename i delete opcije u slučaju da ste zeznuli neš sa podnaslovima recimo. Grije se manje od ostalih, rekao bih nekih 30°C. NTFS čita kako spada, može i snimati na njega. Snimanje je solidno, nema onih cool fora koje imaju DVD rekorderi sa HDD-ima tipa split, join, cut i slične finte. Našo sam par minusa: -na starom TV-u od 55cm su podnaslovi na "medium" i "large" veličinama malo odrezani kad ima 2 reda teksta. -nema hrvatski jezik, nego slovenski kojeg su oni bezobrazno pod hrvatski stavili. - ako su podnaslovi u .mkv-u on će ih ignorirati, tako da ako imate neki anime ili nešto, morate prvo izvuč iz podnaslove i prebacit u .srt ili .sub, ali ima programa šta mogu 100 fileova u sekundi srediti, tako da nije to strašan problem -neki anime u avi. formatu nije mogao pokrenuti, nisam uspio pronači točni razlog, moguće zbog nekih čudnih audio codeca. -što se tiče rezolucija, za razliku od nekih reproducira i one ne tipične npr. 672x460 Zadnje izmijenjeno od: Viperus. 22.09.2012. u 14:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Premium
|
![]() |
#704 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Kod kuce imam Nytro 4001 T te sobnu antenu Quadro s pojacalom i nikako ne mogu dobiti neku ok sliku tj. dobijem sliku pa nestane ili neke programe imam, a neke ne i sl....u kratko, nije ok. Jos cca 3 tjedna do dolaska MaxTV-a moram koristit taj Nytro i po prvi puta mi je da se s time zezam posto sam uvijek imao kablovsku ili MaxTV/Iskon TV. Dali mi mozete samo reci kako podesiti taj Nytro Box i na koju stranu svijeta okrenit antenu da imam bar neku sliku (nalazim se trenutno u centru Virovitice). Zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
Moderator
|
A malo se potrudiš i nađeš kartu sa podacima na stranicana OiV - a pa nađeš za Viroviticu: polarizacija H mux A Ch23 - 490Mhz mux B Ch39 - 618Mhz di se tačno nalazi taj odašiljač ustanovi preko pozicije na karti i di je to u odnosu na tebe, za mux D nema tu lokalno nego jedino ako možeš uhvatit sa Papuka a tamo je: mux A Ch23 - 490Mhz mux B Ch39 - 618Mhz mux D Ch58 - 770Mhz |
![]() |
![]() |
![]() |
#707 |
Premium
|
Ne. Teoretski, to što ti želiš se može napraviti, ali nećeš toliko novčića potrošiti na to ![]()
![]() |
#708 |
Moderator
|
Krivo kolega driftwood. Dakle: - postoje "manje" verzije koje se uštekaju na scart međutim ponekad zna biti problem ako iza tv nema prostora - također je bilo modela sa internim modulatorom pa se spajaju preko antene kao video ali ih nema ili su rijetki - na kraju korištenje 2 daljinska ne možeš izbjeći ali možeš minimizirati: a) neovisno jel imaš gore spomenutu mini scart verziju ili normalni prijemnik opet spojen preko scarta, većina telki ima uredno spojenu logiku u scartu da kada se upali vanjski prijemnik da se sama prebaci na AV - scart ulaz b) znači od telke ti samo treba on - off i regulacija volumena c) sve ostalo radiš sa daljinskim od prijemnika, neki također imaju mute i regulacija volumena Za informaciju Metro - STRONG 5303 cca 180 Kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#710 |
Moderator
|
Ili naletiš u Lidl - u kad imaju one relativno jeftine programibilne daljince pa na jednom profilu složiš sve potrebne funkcije. Recimo, nađeš onaj sa svim funkcijama prijemnika + na neke sporedne tipke dodjeliš on/off, volume +/- i av funkcije telke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#711 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Molio bih preporuku neke DVB-T kartice namjenjene za PCI / PCIe kojom bih mogao gledati program preko kompa. Bilo bi dobro da podržava Win7 / Win8 i da ima najbolji omjer cijene i kvalitete. Naravno, što jeftinije to bolje ![]() Ne znam koliko je sve to kompatibilno ali imam kabel od antene proveden do kuće tako da imam mogućnost spojiti karticu na vanjsku antenu s pojačivaćem. Hvala!
![]() |
#712 | ||||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Čisto za primjer jedna sličica. http://www.pohrani.com/f/G/R1/4rJudJsU/picture-007.jpg U ovom slučaju je proveden satelitski kanal na analogiju. Isto tako se može napraviti i sa digitalnom zemljom. P.S. Citiraj:
![]() |
![]() |
#714 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
imam Infinity 8000HD vec 2 godine, jucer je poceo ispustati visoki zvuk. scartom je spojen na TV i TV ispusta taj zvuk. kada iskopcam scart, ne cuje se. probao sam s drugim scartom, ista stvar. probao sam s cincevima spojiti na TV i opet se cuje. jel ima tko ideju sto bi moglo biti? jel otisao prijemnik? inace slika i zvuk su normani, sve radi ok, osim tog pistanja i ne mogu gledati jer uzasno zivcira, |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#717 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
DVB-T tuner (potraga)
Pozdrav, tražim eksterni (dakle ne za PC) DVB-T tuner, što manjih dimenzija, ali da ima VIDEO (dakle onaj jedan zuti cinch) izlaz (naravno, može imati i ostale, ali ovaj mi treba). Gledam po ducanima, više toga nema, sad svi imaju uglavnom scart. Pa ako netko zna da postoji takav tuner - javite. Hvala, T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 05.12.2012. u 09:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
razmisljam jel mi se isplati uzeti novi prijemnik za 300-350 kn ili uzeti novi tv za 1200 kn. sadasnji tv je star cca 12 godina pa ono... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#720 | |
Moderator
|
Citiraj:
Daj dobru sliku pa možemo pogledati / sugerirati šta pišti, ako uopće u njemu pišti a ne sam ton u tv - u |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|