|
![]() |
#691 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
max uptime= ~85h - ekskurzija ![]() ![]() ...kad sam došo doma spavo sam 16h, malo pojeo i spavo sljiedećih 13 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#692 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
ima li nekoga iz hrvatske da tare na mmorpg Ragnarok? triba mi Priest hitno za party!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#694 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
ma ja odem spavat oko 2 jer tu više nema nikog na forumu u to doba...sve pusto i mrtvo! max bez spavanja par dana na ekskurziji u Pragu! ma di ćeš spavat tamo, ali zanimljivo je kako ti organizam traži sna za poludit ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Nekaj smo zapustili ovu temu. Ajmo insomničari na posao, a ja idem spavat. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#696 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() hmmmm meni ne gine all nighter jer sutra imam ispit :mad: nego recite gdje nam je mad ??? slabo je nešto po forumu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Treba kaj skurit??
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#699 |
Premium
|
evo ja delal nocnu smjenu i to sve zbog glupog aheada. konji stavili stariji verziju nerovisiona na FTP i naranov ja na jedvite jade skinu tih 36 mb stime da je Dl isao max 4 kb/s jel je server zagusen da kad bi skinu skuzio da je to staa verzija sad ponovo skidam jel su skuzili koji kitac su napavili ![]() ![]() ![]() BTW bil je test na Brainiacu dali je bolje biti "Tired or Wired" test je bil izveden na dva ispitanika od kojih jedan nije spavao dva dana dok drugi takodjer nije spavao dva dana ali je popil nekih 20 kava tokom tog vremene. uglavnom zakljucak je da je definitivno bolje biti umoran jel kad si na kofenicu reakcije su brze od mozga stoga morete napraviti glupost bez razmisljanaj ![]()
![]() |
#700 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: Tko najmanje spava ?
Citiraj:
Evo, ja sad polako na počinak...koma, a moram ustat u 11:confused: ne znam više gdje mi je glava, a gdje rep...u biti za rep nisam ni siguran dal imam... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#701 |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo odo i ja spavat.. Malo sam pio veceras ![]()
![]() |
#702 |
Sannin
|
lipo je opet vas vidit insomniaci... pomislio da ste istrebljeni... ![]() rijec pospan mi poprima nova znacenja - jucer ubio oko od podne ipo do pet...
![]() |
#704 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#705 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Hello...evo i mene malo da napisem koju rijec u ove sitne sate ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#706 |
Sannin
|
previse dbz... to je moja dijagnoza ![]()
![]() |
#707 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja malo spavam, kad mi je skola ujutro spavam nekih 5,5h max... volim ici kasno spat i dugo spavat (a ko ne ![]() ako treba mogu po cijelu noc bančit ili bilo sta drugo radit ali ujutro me probudit je koma ![]() obicno se pocenm budit 30 min prije buđenja ![]()
![]() |
#708 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
pol 6 je a ja sam još budan!! khm khm ko je prvak?? :clap: :clap:
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
dobar ![]() ![]()
![]() |
#714 |
Premium
|
Evo da se i ja malo priključim.......tko nemisli danas spavati pa da mi radi društvo? Još malo pa će jedan a škola je u 7 pa tih par sati ne igraju veliku ulogu valjda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#716 |
Sannin
|
niste jedini koji moraju da se bude rano... u vrijeme kad i zombiji miruju, danas sam: igrao ragnarok 5 sati-info za one koje ce mi se pridruzit( JA sam ubio moonlight MVP!!!!)-iman dokaze, presao 2 nivoa na hl2, odigrao 2 url na nfu2, zavrsio zadnji nivo na CD:UO, 1 misija na DoF, i za kraj odigrao 2 partije na netu na CD:UO i satrao ih svih... IT IZ A GUD DEJ TU DAJ!!! a sad jebiga, pun san adrenalina,a treba ic zaspat... salute! P/S jel me to oci varaju ili je netko otkrio najbolju seriju poslje pokemona ( ![]()
![]() |
#717 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#718 |
Treba kaj skurit??
|
Jutro radni narode. Odrađuje se noćna smjena gledanja Star Treka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#720 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
da mi je jednom, jednom, samo jednom uspjet odspavat u komadu duže od 3 sata...a sve uredno radim, jedem, pijem kavu....sve... uredne tjedne obveze, petak kratki izlazak,subota izlazak i lom, dođem doma u pol noći, odspavam 2 sata, ustanem 5, jedem, pogledam neki dokumentarac na TVu i zapalim u pol 7 u vikend., naradim se ko kreten, dođem doma navečer mrtav umoran, odem do grada na kavu, odspavam tri sata i opet mi se ne spava...kvragu, samo želim normalan san :confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|