|
![]() |
#7082 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa zapravo bi ovaj samoustrijel mogao i biti dobar, ako bi bilo ovakvih efekata kod headshota: http://www.youtube.com/watch?v=9C8M_eb-Dv8 + efekt razbijanja padajuće rajčice za 16-og kata. Jedino ako će samostrel podržavati probadanje više protivnika odjednom, ne da mi ih se sve skidat jednog po jednog ![]() Igram ti ja odsad i metro. Shvatio sam da cijelo vrijeme nije mapa ta koja je bila sranje, nego ja, jer nisam imao prave taktike za prilaženje protivnicima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7083 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Sluzbeno je, sluzbeno jeeeeeeeeeee! Boze, ima pravde! Naime, na MordorHQ forumu Mikael Kalms iz DICE-a je potvrdio sljedece: Citiraj:
TOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Napokon cemo moci iskljuciti ruznu plavu boju. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7086 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
btw. šta je s onim isključivanjem minimape na hc? kad će to? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7087 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
to vec radi, samo ne koriste svi serveri. Ugl, server admin ima mogucnost da ju iskljuci, onda imas samo kompas dolje lijevo. Meni osobno je to bezveze opcija, recon je sada APSOLUTNO beskoristan, nisanjenje s artiljerijom je lutrija i tako dalje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7088 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7089 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() link |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7090 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
pozdrav, trebao bih nekog ko bi mi kupio expanziju armored kill ja mu uplatim odma pare |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7091 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislin bratu uzet Bf3 key(najvjerovatnije najjeftiniji ruski key). Ja iman onu limited edition verziju sa BTK expanzijom na engleskom. Sad me zanima ako ja instaliran tu svoju na oba kompa, moze li se on samo logirat na taj drugi komp sa svojim usernameom i normalno igrat? Ili ce se morat svaka verzija posebno igrat/instalirat? Na bc2 mogu bez problema igrat na bilo kojem kompu sa drugim accountom al ode me brinu verzije i jezici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7092 |
Drive. vruummm,shatatataa
|
pošto mi ponestaje mjesta na particiji gdje je origin. dali mogu origin cut-paste na drugi hdd i kad ga pokrenem da radi isto ko i igre snjim. to sam probo sa stemom i radi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7095 |
Drive. vruummm,shatatataa
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7096 |
Premium
|
Zanima me koja grafa bi bila uredu za BF3 nebi htio da mi bas izgleda ogavno. Trenutno sam dobio par ponuda za 5870 koje su mi vrlo pristupacne. Dali da idem na nesto jace ili bi mi i ovo trebalo biti dovoljno, Da ne bacam novce na nesto skuplje ako i ova grafa moze izvuc sve sto mi treba. TIA
![]() |
#7097 | |
Game, PC ,motobikes, bike
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7100 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Bf3 se bolje vrti na nvidiama zadnje 2 generacije, no to je jedina novija igra gdje je tako očita ispoliranost na strani jednog proizvođača, pogotovo kad su npr usporedbe 7950 vs 660ti, ili 7970/ghz edt vs 670/680. Jedino je bilo problema s par verzija drivera kada je izišao bf3 i isključivo sa 560ti, ostale nvidia grafe su radile najnormalnije, ali sa 560ti je pun net bio rage-a, dok nisu fixali probleme s par verzija drivera kasnije. Evo, da ti jednostavnije objasnim primjerom tvoje konkretne dvojbe - http://www.anandtech.com/bench/Product/549?vs=547
![]() |
![]() |
#7101 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Uzmi 560Ti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7102 |
Premium
|
7850 2gb je poprilicno para :P...svidja mi se na testovima ![]()
![]() |
#7103 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
http://www.diskont24.com/product.php...cat=391&page=5
![]() |
![]() |
#7104 |
Guest
|
koja je najteza mapa za hardver, na kojoj imate najmanje fpsa? |
![]() |
![]() |
#7108 |
Premium
|
Prakticno pitanje, koje je za vas noob oruzje? (Digresija) U zadnje vrijeme, a to se da provjeriti ako pogledate moj profil na battlelogu (Bishop_v9), pokusavam otkljucati sve za sva oruzja i zaokriziti oruzje s punim brojem killova (400, 600 1700 itd) i moram priznat da mi se gameplay dosta popravio, jer stalno mijenjam oruzja, malo assault, malo snajper, itd. sto zahtjeva razlicite taktike. (kraj digresije) Uglavnom, poanta cijele price je da, iako se to ne vidi na globalnom K/D jer sam u pocetku bio koma, imam redovito scoreove s K/D iznad 2ni ekipa zesce whinea da sve s cim ih ubijem je noob weapon. Ja mislim da G3, slug shottice i tak nisu bas noob, pa ono, sta vi mislite oruzja jesu noob oruzja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7109 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Koje postavke na ULTRA najviše uništavaju performanse? High 1680x1050 sve leti, a ultra dim čini mi se ruši fps osjetno. Kad stavim sve na ultra, kaj da vratim na high da fps ostane visok s obzirom na moju konfu u profilu? Jedino mi se na high ne sviđa kaj nisu oštre linije objekata u daljini, da li je za to AA zadužen i dovoljno je samo to piknut na high i zadovoljan bum? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7110 |
Guest
|
anti aliasing defered mi se cini najskuplji detalj |
![]() |
|
|
Oglas
|