|
![]() |
#7052 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Jebote koja razlika. To si skinuo taj editor s tog jutub linka ? i kakve su ti postavke ili si samo na svim mapama iskljucio color grading ?
![]() |
#7054 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Jel ovo "Disable colour grading. Move all the sliders for brightness red, brightness green, brightness blue, contrast red, contrast green, and contrast blue to 1.2. Move the sliders for saturation red, saturation green, and saturation blue to 1 (by default, the game is desaturated). Leave hue and sunlight intensity at the default values."' ? Mogao so odmah i napisati pošto ima 610 komentara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7057 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7058 | |
Guest
|
Citiraj:
uninstall ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7059 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Meni se cini da BF3 nakon ovog moda izgleda manje realistično i pomalo k'o crtić ![]() Iskreno ne znam je li taj mod baš dovoljan razlog za ban ![]() ![]()
![]() |
#7062 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#7063 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
I jedno i drugo bi trebalo bit zabranjeno, ne zbog onoga što rade, već kako rade. FXAA injector je memory hack u suštini, a mijenjanje game fajlova... u materinu s tim. Punkbuster bi takve stvari po defaultu trebao sankcionirati. Ako ovakve nezaštićene stvari prolaze samo tako, pravo je čudo da se ikada otkrije čiter s private hackom. Vjerovatno jedino onda kad autorima dotičnog procuri kod. Inače, ovaj drugi tweaker je u originalnom obliku (dakle ne od Realmware-a) osim farbi, mogao mijenjati još štošta : damage, recoil, sunflare,... ma sve. Veselo, jel'da?
![]() |
#7064 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Otkuda to? FXAA je driver-based filter preko igre, ništa drugo. Niti ga se pokreće, niti stoji upaljen. PB ne može detektirati FXAA jer nema što otkriti, nije to .exe. Citiraj:
Nisu li damage, recoil i takve stvarčice server-based? Dakle server odlučuje koliki damage dijeliš i gdje pogađaš, a ne client-based. Na stranu ovi hackovi koji ubijaju ammo-boxem i tako, to je očito drugačije.
![]() |
![]() |
#7066 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ok, malo sam se nespretno i preširoko izrazio, ali kad upališ komp, gdje su drajveri ako ne u memoriji? Jel vidiš da FXAA radi? Onda je "upaljen". Poneki wallhack ili ESP cheat će se upravo preko drajvera ubacit... BF3 ima hibridni sustav detekcije pogodaka, sva računanja se događaju prvo na klijentskom računalu, a server samo kontrolira i eventualno ispravlja (što za posljedicu ima cijelo čudo čudnih situacija). Zato su svi potrebni podaci za modificiranje dostupni u instalacijskom folderu.
![]() |
#7067 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ovo je igrica i treba izgledati kao igrica.Kakva Bozja realnost? Znaci, malo boje i vama izgleda kao crtic dok ovo Sunce sto izgleda kao Super Nova je skroz realisticno? Zar zbilja trebam izaci vanka i uslikati sunce ili sto? Da ne spominjem da se osjecam kao kamera na bojnom polju radi raznoraznih retardiranih efekata na monitoru dok igram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7069 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Da, zato kad netko kaže da mu je prešareno zapravo samo pokazuje da nije namjestio po svojoj volji, ili se ne zna koristit tool-om... Uglavnom, zanima me kako misle banirat nekoga, odnosno koji su im mehanizmi detekcije. Punkbuster? Taj propušta poznate cheatove. Nešto drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7070 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
A vjerovatno isto preko Punkbustera kad njega koriste za BF3. Iz DICE-a će im definirati koji su fajlovi koji se ne smiju mjenjati, a ovaj tweaker ih mijenja i svaka daljnja promjena bi mogla rezultirati banom. A sad, pitanje je kada će oni udpejtati PB da to postane funkcionalno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7071 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Zasad nema bana ni kicka za Realmware BF3 Colour Tweaker,jedino bana ili kicka za File tweaker. Evo posta od programera Realmware BF3 Colour Tweakera http://www.mordorhq.com/showthread.p...ll=1#post74739 Also, I've been contacted by one of the GGC-Stream head admins. He has informed me that they will not punish for the colour tweaks made by BF3 Colour Tweaker. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7078 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7079 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7080 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Koji ku**c samostrijel? Ovo je stvarno postala smijurija. Čekam da uvedu praćku jer ko bi u rat nosio pušketinu od 200 metaka kad moš samostrijel ili praćku... I oni za ovo traže neke novce... Ko kupi idiot! Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 18.10.2012. u 15:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|