|
![]() |
#7081 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Single sim. Mislim da nema dual sim. Ak su izbacili 3,5 mm jack di ce jos jedam utor ugurat. |
![]() |
![]() |
#7082 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
Moze mali help, pokusavam preko S5 u storeu pronaci here maps, ali ne uspijeva mi.. kako da ih nadjem ?
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7083 |
Fresh Juice
|
U beti su pa ih nema na play storeu, ali ih mozes skinut na sluzbenoj stranici: http://here.com/beta/android/?lang=en-GB |
![]() |
![]() |
#7084 |
Rocker
Datum registracije: Jan 2007
|
hvala Juice ![]()
Konfa: Intel Core 2 Duo E 6400, 2.72GHz || Asus P5B Deluxe || 8800 EVGA GTS 320 mb || Super Talent 2x1 gb 800MHz CL5 || Seagate Barracuda 7200.10 320 GB 16 mb || Samsung Spinpoint F1 750 GB 32mb || Seasonic S 12 430W || A+ X-Blade || Logitech Z 5500 || CL X-Fi Xtreme Game || Logitech G500 || Logitech UltraX Flat Desktop || Canon Pixma iP4300 || Samsung ML-2510 || Toshiba Regza 32XV733G
|
![]() |
![]() |
#7085 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Čovječe, karta Hrvatske im ima preko 300Mb. Toliko veliku kartu kod iGO-a imaju nekoliko puta veće Italija i Njemačka.
#7086 |
Fresh Juice
|
Sad, jel je detaljna ili lose optimizirana ![]() |
![]() |
![]() |
#7087 |
Premium
|
Ne znam, ali definitivno je prevelika za jedan mali Hrvatistan. Ne govorimo o razlici od par 10Mb nego od 10-15x! Upravo gledam HR mapu & co. za iGO - Here mapa Q1-2014 14,8Mb/poi 2,65Mb/building 1,48Mb. U Sygicu HR mapa 03/2014 sa svim (poi, building,..) ima 24,8Mb.
#7088 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
#7089 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Ovo bi moglo biti super awesome! :-)
#7090 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Ili najveća prevara otkad je neta..
|
Oglas
|
|
![]() |
#7091 |
Premium
|
Ne sviđa mi se oblik, iako je neobičan i originalan, i notification traka na dnu ekrana skupa sa osnovnim tipkama - ima premalo mjesta za sve to. Po cijeni, mislim da bi mogao imati MTK čipset što mi se baš i ne sviđa. Exynos bi bio bolja opcija.
#7092 | |
The mighty pirate
|
Danas stigao mail iz firme, kaže: biraj si mobitel. Jedini uvjeti koje bi budući uređaj morao imati, a da aplikacija kojom obavljam posao radi su: Citiraj:
Ono što mi treba je barem 5" ekran da imam manje scrollanja po appu. QI punjenje bi bilo lijepo. Igram se zadnjih par dana s Note 4 i znam da njega ne želim ![]() LG G3 mi je zapeo za oko. Imao sam ga prilike samo malo isprobati u trgovini i čini mi se boljim od HTC One M8 koji je bio pored, vjerojatno zbog šarenijeg launchera ![]() Mišljenja i preporuke?
![]() |
#7093 |
Fresh Juice
|
Ovako iz prve. G3 bi preporučio. Imam ga i zadovoljan sam. Zatim Xperia Z3. Od svih flagshipova ima daleko najbolju bateriju. Mislim da dalje od ova dva nije potrebno ići. Izabrati onoga koji se tebi više sviđa. Mislim, s nijednim flagshipom nećeš pogriješiti ali ja bi između ova dva dvoumio. Jedino ako može iz cijelog svijeta onda Motorola Moto Maxx ![]() |
![]() |
![]() |
#7094 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Smotani Sony izbjegavaj, nemaju pojma napraviti pravi software, pogotovo za kameru. Preporuka LG G3 + bolja baterija http://www.amazon.com/Warranty-ZeroL.../dp/B00NVR93IY A ako zelis "povoljan" a dobar dual sim, kineski ZTE NUBIA Z7 MAX (ili Z7 ako ti je stalo do opticke stabilzacije kamere a ne bas do prosirive memorije)... |
![]() |
![]() |
#7095 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Zašto Xperia Z3 kada je skuplja od Z2, a nije bolja od nje, kiksali su kod bitnih stvari, poglavito ekran i baterija. Evo jedan primjer koliko su upropastili prikaz boja na ekranu Z3. Boje su toliko nerealne i napumpane da se neke nijanse ne razlikuju jedna od druge. Jedino na čemu su poradili je maksimalna svjetlina koja je izvrsna. Evo slika na kojoj se lijepo možete vidjeti razlika. Jest da je mala rezolucija, ali evo primjer da lakše prepoznate. Nebo je na xperiji Z2 (gore) potpuno prirodne plavkaste boje s tmurnim sivim oblacima, dok je na Z3 nebo agresivne, gotovo tirkizne boje s oblacima koji su totalno preplavljeni nekom drugom bojom, a ne tmurno sivom kako bi trebalo biti. ![]() Baterija nešto manje traje na Z3, ali izrazito u video reprodukciji gdje troši dosta više od Z2. Također, softver za kameru nisu ništa doradili i to opet izgleda traljavo i jadno, jer konkurentni modeli s lošijim senzorima naprave bolju fotku. Naravno, ima Z3 i dobrih tj. boljih stvari nego na Z2, ali kikasti na ovako bitnim stvarima i to naplatiti fino je po meni glupavo.
#7096 |
The mighty pirate
|
O Sonyu sam čuo horor priče, a i frendov Z nešto me se nije nimalo dojmio. LG zasad vodi. Onakvo čudovište od maske/baterije mi je nepotrebno, a ionako mi je radno mjesto više manje u autu, pa imam pristup struji skoro stalno. Neko mišljenje o One M8? Originalni One je bio pun problema, bratić mi ga ima, ali o svim problemima šuti kao zaliven nakon što je iskrcao toliko love na njega. O ovom M8 ne znam ništa, a iskustva ostatka naroda s prošlim HTC-ima i nisu ohrabrujuća. Jesu li se popravili možda?
#7097 |
Premium
|
Moj stari ima one mini 2 i generalno gledajući nije loš mob, a razlika naspram M8 u svakodnevnom radu i nije baš velika koliko sam primijetio. Veći model ima dosta bolji ekran i nešto bolju bateriju, dok mu je kamera koma. Ok za ovako nekakvu fotkicu društva za bacit na face ili slično, ali za ostale stvari ne. Za mene u Andorid svijetu trenutno postoje Samsung i LG, ostali se stalno spotiču o' isti kamen. Po tvojim zahtjevima bih nekako gledao na G3 ili S5, a ako ćeš neki kompaktniji onda svakako galaxy alpha, mobitel je zbilja jako dobar. Rekao si da note 4 imaš, pa eto, neki kompaktniji će dobro doći ![]()
#7098 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Jel tu isključeno ono X-Reality procesiranje? |
![]() |
![]() |
#7099 |
Premium
|
Iskreno ne znam, ali uspoređivao sam jedan do drugog istu sliku, ali sa svim tim stvarima isključenim. Rezultat je opet ovakav. Ne znam zašto su to napravili, ali zasigurno nije dobro. Jbg. masa se pali na žarke boje i te ludosti, valjda u tom smjeru ide Sony.
#7100 | |
Banned
|
Citiraj:
@1v@an molim te podijeli sa nama tu koju horor pricu.....sva sreca sto nisam kupio Z3 kojeg sam planirao uzeti a nisam imao hrabrosti dati ogromne pare za njega........jos bi me opeljesio jos bi bio jos vise isfrustriran............zao mi je sto nisam kupio samsungov note 3.....trebao sam dual sim verziju 9002 a nije mi se kupovalo iz kine jer je i on mi preskup......... ![]() Zadnje izmijenjeno od: dinox. 06.12.2014. u 09:06. |
|
![]() |
![]() |
#7101 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
E pa tako ti je to kad kupiš mob bez da ga vidiš u živo. Sad ti je Sony kriv. Sam si si kriv što nisi detaljnije proučio materiju i vidio mob uživo, barem na 10 minuta... E lvane, i mene zanima ta horor priča o Sonyju Z. Baš me zanima taj hororac, budući sam imao XZ više od godinu i pol, a sada već 2 mjeseca Z1 sa 0 problema, a iskorištavam ih maksimalno ![]() |
![]() |
![]() |
#7102 | |
Banned
|
Citiraj:
Znam da ima i moje krivice, neopreznost, srljanja.....vjerovao sam ko budala nekim stranim upitnim mozda tendencioznim u smislu marketinga recenzijama u vezi kamere da je super kao i komentarima kupaca na gsm areni.....Nisam znao da je tu vecina frikova koji vole zarko, sareno...usijano....A ono sto sam od juce saznao ovdje, je da i Z3 cak ima isti problem, prenaglasene boje slika, a to prije kupovine nisam znao....Niti da to vecina svijeta voli kad je malo strcavo, drecavo i naglaseno.....A mene nervira.....Ja zelim realnu boju slike bas onakvu kakvu je vidim svojim ocima......A to kod Sonija neeeema.......... |
|
![]() |
![]() |
#7104 |
Banned
|
Jebes digitalca!!!!!!!! Nije stalno u dzepu i pri ruci!!!!!!!!! Nosim ga samo na more, tj. jednom godisnje (ako imam para da odem....) i za specijalne, jako rijetke prilike!!!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7105 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Najrealnije boje u slikama po danu mi je davao G2. Sad imam S5,slika je bolja po noci ali po danu mi jos uvijek realnije slike davao G2.S5 ostrije,ali g2 realnije boje.Po noći bez blica G2 je davao žućkaste slike,bez veze. Z1 sam imao tjedan dana, ne mogu progutat oblik cokolade,dva prsta praznog postora ispod ekrana i njegov software pogotovo znajuci da radi lošije slike od drugog proizvodjaca s istim senzorom. Z sam imao 2 dana ravno, meni osobno nije sjeo zbog istog razloga kao i Z1 ali to je subjektivan dojam. Z3 izgled je dosta ljepši ali opet taj cisti pravokutnik i dva prsta praznog prostora ispod ekrana. Ajde,prst i po ![]() Na G2 me nervirali soft dugmići koji su me izbacivali na desktop prilikom tipkanja. Što se M8 tiče,stvarno lijep mobitel,premium mob. Ali onaj donji dio,pa jbt 30% telefona je prazno. Od donjeg ruba do ekrana je užasan luft,imaš feeling da je ekran 4". Što se mana tiče,kamera nije upgradeana sa M7 niti malo. Možda onaj purple bug je smanjen. Ali je fokus i slikanje dosta brže,možda zbog dodatne kamere/senzora. Slike su kao na G2,dosta realne boje ali navečer puno bolje. Za sada mi je S5 zlatna sredina. Baterija odlična,kamera radi dobro i po danu i po noći,nema mi soft dugmiće koji me bacaju na desktop. Mana je istrošen i jeftin izgled i taj TW se počne gušiti nakon nekog vremena korištenja pa neke aplikacije počinju kasniti prilikom otvaranja. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 06.12.2014. u 15:50. |
![]() |
![]() |
#7106 |
Banned
|
Ima li iko da je probao Gigabyte GSmart Saga S3? Recenzija par sam vidio, http://www.racunalo.com/gigabyte-gsm...a-s3-recenzija Ne mogu iz nje da procijenim da li daje realne boje a uzivo ne mogu da ga isprobam. Mogu ga kupiti za 200 eura, a druga opcija je ZTE Nubia Z7 Max za oko 320 eura.....Ubih se od dileme...... Je li iko probao neki od ova dva? Bitne su mi realne boje i SOT za surfanje webom najmanje 6 sati. Znam za G2, ali ne kupujem single sim mobitele, a mini dual sim verziju ne zelim. Dok mi je S5 preskup, dual sim kosta oko 440 eura..... BTW. Plisana lutkica pored saksije cvijeca, iz recenzije, je slikana sa tim mobitelom, sta mislite? Djeluje mi super slika, ostro i realno....?! |
![]() |
![]() |
#7107 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Nemaš dileme,uvijek Qualcom,pogotovo što je u Nubiji 801,brži fon,Quickcharge 2.0 je tu,GPS je neupitan,brzina je tu,bolji ekran je tu,bolja kamera je tu,4G je tu i što je najvažnije,community,iako sa samo 4 različita ROMa,je tu. Ubij se zbog života,zbog ljubavi,zbog financija....ali zbog ove dileme nemoj. Ako možeš iskeširat 120€ više.....nema dileme ![]() |
![]() |
![]() |
#7108 |
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Budući mob. Nadam se ![]() http://www.phonearena.com/phones/Alc...L-3-4.7_id9274 http://youtu.be/CPIzSaLlvWw Normalne dimenzije, 13mpx sony kamera i to je manje više to ![]()
#7109 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
#7110 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Zanima me koliko bi me izasao popravak ekrana (screen puknuo, ali touch radi) i mikrofona za LG Optimus 4X? Makar ako mi netko moze reci okvirnu cirfru, da znam jel se uopce isplati popravljati... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|