|
![]() |
#7051 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#7052 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2012
|
Citiraj:
![]() I da, i meni su ova nova krilca isto stigla danas i bolja su mi ona od D3 CE verzije koju jasno nemam :P |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7053 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#7056 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7057 |
Guest
|
puzzle ring, pao jutros! , opće veselje ![]() |
![]() |
![]() |
#7059 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Bas, i ja bio sretan kao malo dijete kad mi je pao, vozao ga tjedan dana i nist mi taj goblin pomogao nije, je kupio bijele ali svaki put mi bacio zuti item lvl 59. Ja se s njim bas usrecio nisam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7060 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koliko ti imaš sreće sa dropovima Jozica strava. Jučer igramo i svako malo ti padaju legendarni, ako ti nije 5 komada palo u 2-3 sata nije niš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#7061 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7062 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
Ljudi ako jos niste kupili RoS, ima fora da umjesto 40E platite 40$. Ja sam to napravio i radi. treba promjenit regiju na ameriku kad se kupuje, i izabrati OBAVEZNO gift, taj gift posaljete na neki mail(ne onaj koji je na bnetu). U mailu stigne CD-key. Vratite sve postavke na EU i claimate cd key. I eto usteda od oko 80kuna. Blizzard je potvridio da je to ok i da nece bit problema sa igrom. nadam se da cu bar nekom ustedit 2 pive i 2 porcije cevapa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7064 |
Guest
|
Ja isto čekam G2PLAY. |
![]() |
![]() |
#7066 | |
Avocado
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7067 |
Guest
|
Dobio mail od G2play. Kaže isporuka ključeva ide 24.3., mole ne otvarati "tickete" tipa "gdje je moj ključ" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7069 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Procedura je (tako je meni upalilo, ništa drugo nisam mijenjao): odete na Shop, i gore desno gdje je Balance u EUR promijenite regiju na Americas (pri čemu se Balance promijeni u USD), i to je to. Nikakvu grešku mi PayPal nije javljao.
![]() |
![]() |
#7070 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
čekajte, jel to znači da ćemo moć već 24 instalirat exp? ili ćemo morat čekat izlazak 26.03? jel se smije ranije registrirat key, prije izlaska službenog ili se mora čekat 26? mene već groznica polako pere, Diablo 3 je probudio onaj stari filing kod mene, ova tri dana će biti najduža u mojoj dugogodišnjoj igračkoj karijeri. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7071 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
nema instalacije expanzije, instalirana ti je već u obliku patcha, samo će se 25. otključat taj dio što smo skidali u patchu službeni izlazak je 25. ne 26., znaci mi u europi 25. u ponoc mozemo igrat ako imaš digitalnu verziju ROS-a
![]() |
#7072 |
Banned
Datum registracije: Aug 2010
|
pa ja sam naručio od g2playa, dakle digitalni je key. pa ću ga onda moć regat 24 u ponoć, nadam se da će sve šljakat i da neće bit preopterečeni serveri, iako je vjerojatno da hoće prvih tjedan dana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7077 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
@fler Nadam se da si key aktivirao na eu regiju. Jer ako key claimas na Americas, moglo bi bit problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7079 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
37 dolara ovdje za ROS http://www.gameholds.com/diablo-3-re...-souls-pc.html Ima li netko iskustva sa kupovanjem preko gameholdsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|