|
![]() |
#7021 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ljudi pošto se diablo jako promjenio u odnosu na diablo od prije patcha zanima me kako se sad računa pravi dps? Tj kako sad imamo razne bonuse na elemental dmg, kada i kako se on računa? Isto vrijedi i za bonus na skillove? Kako je počeo (JEBENO NAPOKON) padat koristan gear, vrijeme je za isprobavanje novih stvari ![]()
![]() |
#7022 | ||
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
DPS prikazuje stvarno stanje koliko radiš Damage Per Second u ovisnosti o svim mogućim bonusima i opremi. Ne ubraja se + % to skill ili primjerice ako ti primary skill radi 130% dmg. To se sve zbraja naknadno. Zato možeš npr imati 1mil crit ako imaš samo 200k dps. ako računaš pure dmg, recimo da imaš 400% CD, to je znači samo 800k dps. Ostali bonusi se dodaju na base dmg pa onda CD na to. Tako bi bar mehanika igre trebala raditi. Nisam se još bacio u istraživanje dal je tako. ![]()
![]() |
![]() |
#7023 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
![]() Mene zanima dal ima neka foruma po kojoj bi mogao recimo sam izračunat koliko imam efektivni dps sa svim +% bonusima sa gearu... Našao sam ovo kaj ima smisla
![]() |
![]() |
#7025 |
Avocado
|
|
E viš ovdje baš nisi jasan, prvo velik da pokazuje stvarno stanje a kasnije da se sve zbraja naknadno
![]() Mene zanima dal ima neka foruma po kojoj bi mogao recimo sam izračunat koliko imam efektivni dps sa svim +% bonusima sa gearu... Našao sam ovo kaj ima smisla |
![]() |
#7026 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7027 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
@ehohr Ja jucer tjekom farmanja A1T3 naletio na koktel apsolutnog sranja. Na rubu ekrana je neki stray shot pullao pack elitea. Sta je bilo sumnjivo je sta mi je napisalo 3 razlicita elitea istovremeno. Onih 1-2 sec dok sam mislio sta je, odgovor je dosao....u vidu proklete poplave mobova, 3 packa su bili na orgijama svi skupa, i onda se krenili na mene, wall, fear, frozen, arcane, poison, kiselina na pod, thunderstorm, sve u isti sec na mene. Naravno fearan i wallinan nemas bas shanse za borbu/bjeg. Rip Wizzy sa 330m poola. Nisam danima poginio i igra je rekla da je dosta ![]() A posto AH odlazi za 2 dana, idemo ideje sta kupiti prije zatvaranja? Knjige? Materijal za craft? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7029 |
Avocado
|
![]() |
#7031 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
Evo da se i ja malo ovdje javim. Igrao sam D3 na release-u i nakon sto sam zavrsio kampanju sma ga obrisao, nije mi nikako sjeo Kupio sam ga prekjucer na g2play-a sa eksapnziom, plativši ga kikiriki ejr sma imao cijelo brdo bodova i popust od 15%. Moram priznati da je daleko drugacija igra nego kako je se sjecam sa release-a. Baš je gušt sada igrat i ovaj način tećina je odlićan. Od početka krenuo na expert i baš je D2 feeling ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7032 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma to je neka nova igra. A samo im je dvije godine trebalo da sve posloze kako je trebalo odmah da bude. Sva steta sto do 26. nisam kuci., pa ce mi promaci ovih 50% na brzinu leveliranja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7033 |
Strichek Moderator
|
Evo sam da javim zadnje dojmove. Igra je sad napokon zanimljiva ALI samo zbog tih novih itema, drugih novina nema i to je sranje i to veliko. Nisam imao namjeru kupit ros, ne zbog love nego zbog principa ali sam uspio u ovih zadnjih xx dana od patcha prodat dosta toga i skupit golda i novih zgodnih itema. Šečer za kraj je što sam preko RMAH u tih xx dana uspio "dobit" ros za 0 kn tako da muka ide dalje ![]() Sumnjam u priče koje pričaju za ros jer već sad se vidi da je drop legova nerfan, ah je ugašen a tradea više nema... Tako da se sad čeka ros, a čak i da ne bude dobar i ako bude fail ne dira me niti malo jer svoju lovu nisam dao, dao mi je rmah. ![]()
![]() |
#7034 |
Guest
|
Meni je igra sa još bolja, a prije mi je bila odlična. Jedini je problem, relativno malo vremena za igranje. Krenuo sam "from scratch" od 2.0 patcha sa svim likovima sa dropom i craftanjem. Na AH ne kupujem/prodajem od kada je 2.0 vani. Vratio se "D2 duh" igre. Inače, drop golda znatno porastao (količinski), što je i logično od ukidanja AD Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 18.03.2014. u 20:31. |
![]() |
![]() |
#7036 |
Strichek Moderator
|
Pa i nije skroz, ringovi, amulet, weapon i off njih se baš i neće iskraftat, isto kao ni nove setove, doduše pola lika se sad može iskraftat i to dobro iskraftat. Btw. jučer kupio radiant diamond za 3.5 mil a 2 dana prije sam prodao 100 flawlessa za 3.6 mil ![]() Ne treba mi trenutno ali je cifra smiješna.
![]() |
#7038 |
Strichek Moderator
|
Pa čak i nije, lakše sam sad složio wiza sa dropovima i kraftanjem nego prije monka sa ah. Sad imam buffano 340k dmg i 1,1 mil toughnesa, s tim da se u ovaj dmg ne računa +25% na spectral balde i +65% na arcane (a sve mi je na arcane).
![]() |
#7039 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja već par dana nemogu naći upgrade za svog Barba ali nije važno kad će ubrzo exp. Trenutno sam 191 paragon...do exp mi je cilj 200. Također imam wiza s kojim mogu igrat T2. A jučer sam s frendom.krenuo wiza HC i već smo 44lvl...sva oprema craftana :-) Hardcore je sad puno bolji i laksi za igrat,prije craftanje nije sluzilo nicemu bez smart dropa... Čeka se exp pa onda barba na 70lvl i adventure mode + levelanje crusedera |
![]() |
![]() |
![]() |
#7040 |
Guest
|
Palo za wizarda ispred Azmodana, recept za ovo http://diablo.wikia.com/wiki/Demon%27s_Lock , nije nešto al veseli ![]() |
![]() |
![]() |
#7041 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7044 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7045 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#7046 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Mene je drzao neki hype, ali sad pustio igru skroz do expa, nema smisla a ni potrebe, paragon 150 ili 220 mi je nebitno, a i mislim da ce puno brze to ic u expu a i plus mislim igrat samo HC u expu, ali to moram jos vidjet kako ce serveri podnijet release. Dobio sam na poklon Deluxe edition, sad imam nekog plavog hounda sto me prati i premali je, goblin je div za njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7047 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
pitanje za ekipu sa samsung ssd diskovima, dal se još kome D3 "spusti" (minimizira) ukoliko je Samsung Magician software upaljen? poludih zadnja 3 dana , 5 verzija drivera, reinstall windoza ,guuugl kaže da bi možda nešto u pozadini bilo problem pa sam redom gasio sve dok nisam skužio da je Zamzungov software "krivac"(ili možda Blizz launcher) doduše sve radi ako kliknem par puta taman kad se igra "digne" jer u protivnom me baca nazad na desktop.
![]() |
#7049 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
sad znam ![]()
![]() |
#7050 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Poz ekipa! Eto vidim na stranici da se se s kopijama Reapera dobijaju Hearthstone kodovi za packove pa sam tu da kazem da ako netko dobije kod a neigra Hearthstone, a osjeca se darezljivo moze mi poslat na pm. ![]() On topic: Malo mi je bezveze sto 'cuvaju' adventure mod za ekspanziju....ono e vidi D3 ima endgame sad al bez ekspanzije nis... not cool ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|