|
![]() |
#6871 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Znas danasnju "omladinu", rastu ko zelje ![]() "Krakonja" mali Mitzek drzi se, brzi opravak i povratak na frontu CoD2 : hello2 : ![]()
![]() |
![]() |
#6872 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Ja bih mu barem vratio osmjeh na lice ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6875 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Najnovije vijesti sa bojišnice. McFish je dobio ban zbog spamanja na koje je više puta upozoren. Bilo je pitanje vremena kada će nekom prekipiti i to se dogodilo. Više puta je upozoravan na to, ali se oglušio na sve molbe da prestane. Ban traje do subote, a vrijeme će se produžavati ako zabranu prekrši. Zippo Junior je također dobio ban do subote ali zbog pokušaja iskorištavanja kemperskog exploita. Kao što smo rekli, iskorištavanje exploita je ZABRANJENO. To ste dobili u pravilima na PM, piše u stickyu, piše u ovom threadu i puno sam to puta ponovio u igri. Molimo da Juniora ne miješate sa njegovim ocem koji je bolji igrač i ne traži mjesta za kempanje nego se bori na bojišnici kao lav. CrashOveride ima ban do kraja tjedna zbog učestalog kršenja zabrane igranja na serveru. Imao je ban do ponedjeljka ali se prikopčao već u subotu uz pitanje: "Gdje je Rak?". Nakon toga sam mu u nedjelju produžio kaznu do srijede, ali se momak spojio i igrao već u ponedjeljak. Kao što sam rekao, sve vidim, sve čujem i sve znam. Nitko mi ne može pobječi. Nadam se da će ove opomene biti edukativne i da će na kažnjene pozitivno utjecati, te da će nakon izdržane kazne biti bolji igrači.
![]() |
#6876 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hebemu, da sam barem ostao još tu minutu da vidim kak ste fisha izbacili ![]() Mislil sam da su mi starci došli pa sam nabrzaka zgasil COD2 i primil se knjige ![]() P.S. Poslao sam mail T-comu, oko pinga, spomenuo sam slučaj atha, i kako je on to rješio sa dečkičima iz T-com (pozivajući ih na kekse i mlijeko doma), rekoh, ja ne želim tako to rješavat, neka mi promjene port na centrali (ili kaj već) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6878 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
heh ja nazad!svaka ovca svome stadu ide...... nece me...nemaju mjesta tak da sam narucen za srijedu rano u jutro!cod mi ne gine! @zippo:mojih 190cm ti zahvaljuje na lijepim zeljama same for all thnx you gayz oops guys!
![]() |
#6879 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
bok ja sam novi na serveru pa zelim samo da se javim i nemojte me klat odmah!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6880 | |
See You On The Other Side
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Rak ja se ne želim s tobom svađat! U nedjelju je došao moj brat pod zabunom sa mojim nckom, tražio je tebe da ti kaže kako on igra pod mojim nickom. Odmah nakon toga je otišao i logirao se sa svojim. Ja nisam čuo za srijedu. Meni si rekao do ponedjeljka i ja sam se držao toga. Danas sam došao i bannal si me do kraja tjedna tek toliko da znaš! Držat ću se toga i doći ću sljedeći ponedjeljak! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6881 |
̣
|
fresh meat .... mljac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6883 |
R.I.P Mitzek
|
baterija jel imas ti privatni zivot??? ne razumijem pa di si natuko 17000 postova?? nhf al nije mi jasno!
![]() |
#6889 |
̣
|
LOL za postove LOL : lol2 : : lol2 : NHF, treba ti bolja dioptrija. Imam ih 254. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6890 |
R.I.P Mitzek
|
ma razgovaram na telefon!ono dubokoumni razgovori a oko mi preletilo i vidio! jao budale..to je ono kaj me kvaci..brzopletost..a sam da sam preso okom do kraja...
![]() |
#6892 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Hebemu, otišla mi instalacija windowsa na kojima mi je COD 2. Ili nekaj sa HDD-om ne šljaka, uglavnom, danas sam par puta bil u elementu, koljem djecu uokolo i samo connection interupted, i onda mi se sve zbrejka (plavi ekran bez slova). Kad restartam komp, ćujem kako mi se HDD pali !! LOL, ili sam trknuo kabel ili je on labav ili mi je HDD ošo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6893 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#6896 |
R.I.P Mitzek
|
znaju oni koga se to tice! kolega koji su rekli doc na rebro da vide palog ali ne gotovog druga!!!! ak u snu pocnem bulaznit o cod-u zavrsit cu kat nize na psihijatriji!: hitthewa
![]() |
#6897 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Pitanje, buduci da mi se ne da citati svih 173 stranice ovog threada, moze li mi netko reci adresu tog pce cod2 servera, moze i na pm. thanx unaprijed!
![]() |
#6900 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
@roby123 - pazi na metke, moje baš i ne vidiš dok nije kasno, al nema veze ![]() ![]() @atha - nemoj pokleknut, ne daj zeca ![]() @svi - pucamo se večeras :sniper: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|