|
![]() |
#661 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
#662 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Evo sada sam ih uspio dobiti i hehe fora je poruka "Ako vam nisu podigli brzinu da ce se to dogoditi u narednih par tjedana ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
..neljuti me sto nisu digli brzinu ![]() ![]() ..prije neki sat nazovem szk i automat kaze onu pricu u nekom gore navedenom postu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Čuo sam se sa monterom danas i kaže da mi se brzina (do 16Mbita) neće podignuti još 20 dana jer je to u nekoj testnoj fazi. Glavni razlog ZASTOJA svega toga je to što ljudi unutar t-coma koji se bave tim brzinama, naštelavanjima, povećanjima brzine, resetiranjima porta, itd. neznaju engleski.. A sve te silne upute su na engleskom. Isto tako timski rad u t-comu je daleko od idealnog, za podizanje brzine je dovoljno stisnuti jedno dugme i to je to (kaže on) ali nekome se neda raditi. Tako da oni koji su do 16Mbita morat će se još strpiti... jer ipak upute za prebacivanje na ADSL2+ nemaju 5 stranica nego 20... (svaka stranica jedan dan)... ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
#667 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#670 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#672 |
je.ba.c na ba.te.ri.je
Datum registracije: Jun 2007
|
pa mogli bi zbog svih ovih nesuglasica (prijevara) svojim dragim korisnicima poklonit npr. mjesec dana besplatnog surfanja oni nebi propali a nekima tj. velikoj vecini nas bi to barem malo uljepsalo dan..... digli mi brzinu na dvicu ali mi veza i ping rasturaju po cijeli dan tak da jedva cekam da se to ustabili malo.... a sto se tice racuna potrazujte svoja prava jer na njih imate pravo....... barem znam kako sestrinska firma t-com-a rijesava svoje zalbe..... |
![]() |
![]() |
#673 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
zvao sam 08009000(onaj broj tri informacije u vezi racuna )u vezi racuna "do"16 ,receno mi je da uplatim brzinu "do"8 i da posaljem zalbu na fax i da ako sam uplatio da ce mi vjerojatno refundirat sredstva. p.s.zvao me covjek iz centrale kaze da sa povecanjem brzina "do"16 bit ce gotovi otprilike mjesec i pol dana, zanimljivo da u bazi SZK stoji da mi je brzina vec povecana Zadnje izmijenjeno od: cromen. 14.11.2007. u 14:49. |
![]() |
![]() |
#674 | |
Premium
|
Citiraj:
Naravno da pise kod njih 16 zato sto vise ne postoji 5 od 1.11.Zato si i dobio racun na 16 bez obzira sto ti to oni nemogu dati.Ovo da platis do 8 je isto smijesno jer niti to nisi dobio. Jesu ti rekli kad ce dignuti ove "do 8" ? Jer kolko vidim i tu se nista ne dogadja. Inace ako ostanes na 5 onda ces morati opet slati zalbu za slijedeci racun jer kao sto si i sam cuo oni nece dizati jos mjesec i pol dana i to mi se cini kao prekrati rok. Kraj 2008 mi se cini ko realan datum. |
|
![]() |
![]() |
#675 |
Registered User
|
rekao je da imaju ogromnih problema sa dizanjem "do 8" ali da nisu nista manji problemi ni sa brzinama "do 2",po razgovoru sam naslutio da je problem u opremi da bas nisu nabavili opremu koja je kontatibilna sa softom za nadogradnju brzine i sada kemijaju,a kolko sam nacuo iz drugog izvora ovo podizanje ce se oduziti ali ce nakraju nekako zakrpati ,ali nam sljedi godina dana nestabilnog interneta,a onda gotovo sigurno ce poceti uvadjati optiku, jedino je pitanje dali do haustora pa vdsl(manji trosak zice unutar ulaza bi ostale) ili skroz u stanove |
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
sto je dovoljno je dovoljno... od svega toga je najtragicnije sto dodjem kod cure danas i skuzim njoj uredno ide na 2mbita... zivi 100 metara dalje od mene... da bog da im se ruke osusile... |
![]() |
![]() |
#677 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
onda kod cure bubni flat i tamo skidaj sa neta ![]() btw nema logika dizanja brzina tvom prvom susjedu mozda dignu na 8 a tebi ne... ne ide to po kvartovima ide po nekoj njihovoj logici koja nikome nije shvatljiva al dobro... u ovoj situaciji strpljen spasen... nikaj drugo... |
|
![]() |
![]() |
#678 |
Registered User
|
evo za nagradu su me spustili sa adsl 2+ na adsl i sa brzine skoro pa 5 na 3 neznam kako vi ali cim istekne maxtv kod mene odoh konkurenziji p.s. amis mi je postao dostupan ![]() Zadnje izmijenjeno od: cromen. 14.11.2007. u 19:36. |
![]() |
![]() |
#679 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#682 |
Registered User
|
evo neka netko kaze da se neisplati zaliti: Data Rate 16344 1271 kbps ali nazalost zbog maxtv : SNR Margin 8 8 dB i stoga iza 15h skidaju mi brzi na "do 8" maxtv u kombinaciji sa modulazijom adsl2+ i profilom za "do 16" stvara sumove od 10db -12db i s toga spusta snr margin i brzine iznad 10 nisu moguce inace brzina manja nego na 5 + max tv ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: cromen. 16.11.2007. u 17:33. |
![]() |
![]() |
#684 |
Premium
|
kod mene je to izgleda jos vrlo neizgledno... do kada su rekli sada da ce biti ???? |
![]() |
![]() |
#685 |
Registered User
|
Evo,konačno i meni digli brzinu. Inače imam 2Mbita ADSL i MAXtv, modem Kasda. Ali tu i je problem. Pod adsl statistics mi je downstream 6016kbps, ali meni je i dalje downstream 850kbps(mjereno preko speedtest.net), a testnu t-com datoteku skida 104kB/s. Evo i slika statistike koju daje Kasda ![]() Po ovome bi trebao biti sve u redu. SNR Margin, Attenuation,output power su prilično dobri, a Attanaible rate je 9500kbps. Od centrale sam udaljen zračne linije 400m(cestom 850m). Ovo mi stvarno nije jasno ![]() |
![]() |
![]() |
#686 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Ja sam bio poslo prituzbu i zvao me covijek iz t-coma koji mi tvrdi da su do jucer svi sa 1mbit trebali biti dignuti na 2mbita. 8mbita je zadnji rok 1.12 ali on vijeruje da ce to biti uskoro. Imali su ogromnih problema sa parnicama koje nisu mogle to izdrzati pa se zato to desilo. Za ove 16mbita nista nije reko makar sumljam da cemo mi koji smo na 8 dobiti do 1.12 |
![]() |
![]() |
#687 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Ovakoc...vidi malo danas kakva ce ti stvar biti sa brzinom, ako je i dalje 850, nemas druge nego da prijavis kvar. Makar bih ja osobno probao jos sa nekim drugim modemom/routerom ili uklonio eventualne switcheve ako ih imas sto bi moglo stvarati neku prepreku. Ako si siguran da si probao sve da utvrdis da stvar nije do tebe, nazovi njihovu sluzbu i prijavi problem...
#688 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovak,pitanje, uredno su me bacili na 2mb u roku,al meni je to malo,pa sam u četvrtak, znaci prije tjedan dana trazio 8mb vezu,i kazu biti ce u pon,sada je proslo 3 dana i još nisu prebacili...koliko to moram cekati otprilike? |
![]() |
![]() |
#689 |
Premium
|
hmm jesam li ja onda jedini koji ni dobio 2 mbita do 15.? |
![]() |
![]() |
#690 |
Registered User