|
![]() |
#662 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Hvala momci na brzom odgovoru! Preletio sam sada recenziju i čini mi se odličan ovaj Coolpad L31, premda bih dao prednost Ioceanu x8 mini pro ako će biti u tom cjenovnom rangu, prvenstveno zbog boljeg dizajna. Da li se zna kada bi točno trebao stići na police u trgovine i koji shop preporučate, koji je najpouzdaniji, iz kojeg najbrže stigne paket? Živili! |
![]() |
![]() |
#664 |
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Ako joj se sviđa x8 mini, taj joj onda i uzmi.. ![]()
#665 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Citiraj:
To2c se pokazao kao jedan od najpouzdanijih online shopova sa kojih su forumasi narucivali |
|
![]() |
![]() |
#667 |
Guest
|
meni će stići ali tek za 15-ak dana, ne vjerujem da će stići prije. |
![]() |
#668 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
ponajprije me zanima baterija koliko će dugo trajati, a osim toga full hd na 5 inča bi trebalo biti izvrsno. ![]() |
![]() |
#670 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Pozdrav ljudi. Naručio kolega neki odron :-) do 100 dolara prema preporukama koje ste dali. Sad trebam preporuku nekog phableta. Čovjek je dvometraš s ogromnim prstima pa traži mob s 5.5, čak i 6' mu nije preveliko. Dao bi nekih 150 dolara. Za sad mu je favorit lenovo A850. Ima li neka bolja preporuka? Preferira firme koje zapravo i rade mobitele, tako da cubot i elephone odroni (sory ag) ne dolaze u obzir. Hvala na pomoći.
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
|
2 dana silovanja sigurno, 3 dana normalnog koristenja...tako ja uspijem sa p780 koji ima 4000 mah....a da ga bar oce neki europski shop dobiti....mozda na moby-u jednog dana |
![]() |
![]() |
#674 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
420 grama?! Wtf?! Jesi siguran, znas ti sta znaci 420 grama? |
![]() |
![]() |
#675 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
|
![]() |
![]() |
#676 |
Premium
|
haha a likova ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
Premium
|
Pa zato i govorim, imam neo n003 s 3000mAh baterijom i 5 incha ekranom, i laksi sigurno nije od điđe, a znam da nema pola kila u njem da ga jebes |
![]() |
![]() |
#678 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Dobar phablet nećeš naći ispod 200$, ja sam uzeo Ampe A605 i kad sam ga već uplatio, našao sam Umi Cross C1 šteta što ga nisam vidio prije ... inače je u Njemačkoj prilično skuplji, ali prije dođe i bez PDV-a |
|
![]() |
![]() |
#679 |
Guest
|
za THL 5000 piše da je težina 170g. a za Druga Điđo G4C piše 154g. ![]() ali baš bi bilo zanimljivo imati mob od pol kile ![]() i IBM se baca u biznis ![]() http://zimo.dnevnik.hr/mobile/ovo-je...plikacije/9427 |
![]() |
#680 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2014
|
pozdrav svima nakon nekoliko morskih dana. ![]() naime naručio sam 6.8. coolpad F1 (nije stigao,nisam niti očekivao) ali sada bi naručio još jedan za člana obitelji. vidim spominje se ovaj shop sa kuponom za 157 $ http://www.coolicool.com/coolpad-das...tphone-g-33717 jel netko već naručivao ovdje? i šta točno znači ovo i dali se isplati? Add Customs Insurance(Customs Insurance offers premium protection and safety for your valuable items during internationl shipping. We will refund you the tax once package has been caught by the customs or you will undertake all) -dođe 10 bucks |
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
|
Izvlačimo se, ta nismo ludi još ovoj banana državi placat za SVOJ mobitel. Samo, na krivoj si temi, ubit će te Brko |
![]() |
![]() |
#683 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#684 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#685 | |
Premium
|
Citiraj:
Sviđaju se ta oba frendu, ali pošto nije zahtjevan korisnik zadržao bi se na granici od 150 bucksa. Pošto smo zaključili da su phableti iznad 6', ima li još poneki mobač na 5.5' -6' ekranom za preporučiti? S kojih shopova se podzadnje kupuje? Lani sam imao 2 kupnje na bangu i po jednu na geeku i focalpriceu. Samo s focala mi nije naplatilo pdv. Koje su trenutno omiljene stranice?
![]() |
#687 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#688 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#689 |
Antimićanin
|
Dok ne prelazi u raspravu, dobro je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Registered User
|
Sviđaju se ta oba frendu, ali pošto nije zahtjevan korisnik zadržao bi se na granici od 150 bucksa. Pošto smo zaključili da su phableti iznad 6', ima li još poneki mobač na 5.5' -6' ekranom za preporučiti? S kojih shopova se podzadnje kupuje? Lani sam imao 2 kupnje na bangu i po jednu na geeku i focalpriceu. Samo s focala mi nije naplatilo pdv. Koje su trenutno omiljene stranice?[/QUOTE] coolpad 7320, Umi c1 Sorry ,vidim da je Darmar već preporučio... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|