|
![]() |
#631 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=7908 Bolje receno, score od SD 80x je vise narasao od ovih sa MTK, ponajprije zbog novih grafickih testova. Ima vec dosta MTK rezulata sa preko 30k tak da je ipak naraslo al ne ko kod ovih. Palo je onima sa slabijim grafama, 305 npr.. SD805 ce vjerojatno probit 50k na nekim malo "sporty" modelima gdje su perf. no1 prioritet. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 14.08.2014. u 23:55. |
![]() |
![]() |
#632 |
Registrirao User
Datum registracije: Apr 2014
|
Dobro, ovdje je u primjeru za ovaj octa na 1.7 nešto vise, ali ostaje činjenica da standardni Mtk6592 ne ide preko oko 28000
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
#634 |
Registrirao User
|
Pa pogledaj na To2c, Minideal pa na aliexpress trgovinama Fantacy Matrix ET store Value in action Vidi da li nude Google play i root za Coolpad F1 S "originalnim" softverom 015 mislim da zeza OTA update i data plan Vidi nude li novije verzije 029 ili 036 - tamo nema problema
Osam velikih kineskih mobilnih brendova: Huawei, Xiaomi, LeEco, Lenovo, Coolpad, Meizu, ZTE, TCL Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom: Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei, M-Horse, Catee, Pulid, Jiake.... Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže. |
![]() |
![]() |
#635 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#636 |
Registrirao User
|
Uskoro u prodaju dolazi jedan vrlo zanimljiv uređaj Lenovo A806 Mislim da je riječ o LTE/WCDMA verziji Golden Warriora A8 Nije navedena cijena ali znam da će biti ispod 1000 yuana što je u prijevodu za mjesec-dva oko 170 USD.
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meizu MX4 će dolaziti u 2 ukusa - 'normalni' sa MTK i high end sa Exynos čipsetom. Dizajn prilično neoriginalan - još jedan iP klon. http://www.gsmdome.com/meizu-mx4-sho...milar-iphone-6
#638 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
I šta mislite UMI C1 za nekih 135$ ili Coolpad 8730L za 140$... |
![]() |
![]() |
#639 |
Registrirao User
|
Kako je najavljeno na coolpad forumu, danas je izašlo prvo izdanje androida 4.4 za coolpad f1. Za sada za TD verziju a za par dana i za wcdma uredjaje. Instalacija je preko "žice", a uskoro i sa SD kartice. Uz 4.4 nadogradnje nastavit ce se i podrška za jellybean odnosno 4.2 ali samo stabilne verzije, bez beta.
![]() |
![]() |
#640 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
|
![]() |
![]() |
#641 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ako primate newslatter od Banggooda, danas je Doodge DG310, na akciji za 85$ iliti 480kn. Ja ga uzeo danas, stavio im napomenu da mi ga obvezno pošalju Singapurskom poštom i nije prošlo ni par sati i već je poslan ali dobio glupu Švedsku poštu i sada ću čekati min +2 tjedna više. A preorder Windows tableta Kingsinga W8 mi je bez problema išao putem Singapurske pošte. Da im nisam rekao da tu želim, poslali bi mi njome.
#642 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Može netko preporučiti neki provjereno dobar, made in china mobitel do 150$? Također, da li je ova stranica legitimna? |
![]() |
![]() |
#644 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#645 | |
Premium
|
Hm, izgleda primamljivo, hvala ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.08.2014. u 16:56. |
|
![]() |
![]() |
#647 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#648 | |
Premium
|
Citiraj:
Xiaomi Hong 1S Doogee Dagger DG550 (ovaj ima super naziv ![]() Ili neki Huawei u tom rangu? |
|
![]() |
![]() |
#649 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#651 |
Premium
|
Dobar telefon.. Kad bi bar i ovi brandiraniji imali takvu ponudu u srednjem reazredu, nebi ni gledal flagshipove. http://www.gsmdome.com/huawei-c199-l...-metallic-body |
![]() |
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Trkeljate bezveze. Doogee i iNew nemaju nikakvih dodirnih točaka - drugi čipset, druga veličina ekrana,... Konačno je stigao solidni i opširni Mi3 rivju. Jest da kasne jednu godinu i pol dana, ali bolje ikad nego nikad ![]() http://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_3-review-1115.php
#654 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
#657 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#658 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
MIUI V6 opis koga zanima http://adria.mobiledevs.net/topic/20...opis/#entry462
#659 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Pozdrav ekipa! Sestra će napokon diplomirati i počastio bih je mobitelom, pa me zanima koji shop preporučate i koji mob uzeti u cjenovnom rangu do 150 eurića? Da li ima tko iskustva sa iocean mobitelima, recimo x8 mini joj se svidja, ovako sa slika i sa youtuba mi se čine dosta kvalitetni, jer ima štogod bolje od toga do 150E? |
![]() |
![]() |
|
|