|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
GGGGGGGGGOOOOOOOOOLLLLLLLLLL:clap: :clap: :clap:
![]() |
#662 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dakle samo 1 komad... šteta.. a toliko udaraca... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#664 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Ma ja ih ne bih tlačio za bakljadu-ipak su slavili 95 godina....ali za ono majmunsko glasanje kad su Eduardo, Etto, Chago ili Anderson imali loptu bih. Derbi ko derbi-nije se umiralo u ljepoti, ali smo upak potvrdili prvo mjesto, Ajduk je sad osmi a u subotu ih čeka Rijeka ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#665 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Uf,blagi uzas tekma.... MA sta ih ne treba kazniti za ono,pa ne moraju baklje letiti na teren mogu ih staviti ispod nogu debili.... ...da i sto ako im je rodendan!? Pa i meni je neki dan bio pa nisam zapalio 26 baklji ![]()
![]() |
#666 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Pokazali smo da smo bolji i to je to. Zaslužena pobjeda, uz to što smo tehnički bili bolji razveselilo me to što smo u trkaćem dijelu također dosta napredovali prek priprema, danas smo mnogo više pretrčali nego Ajdukovi igrači. A mali gicko, joj kak se valjal po terenu, svaki kontakt s igračem Dinama-gicko na podu. Sve u svemu svaka im čast. Ste čuli kak je Vela spustio Ajdukovce sa burom?:clap:
![]() |
#668 |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Ja zadovoljan. Konačno pobjeda + Jajduk u cijelojtekmi nije stvorio šansu (edit, ok zapravo je, ono pred kraj kaj se netko okretao u 16ercu ali nije uspio niti zapucati prema Turini tak da..) ![]() GG Dinamo ![]()
![]() |
#669 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Igra Hajduka izgleda ovako, dodaj loptu Pletikosi ili Galu i on će je izbiti do centra, onda se brani i kad dođeš do lopte ako je ne možeš dodati Pletikosi ili Galu izbi je naprijed. A šta Kranjčar radi cijelo vrijeme? Ništa. Čeka da dobije loptu i kad je jednom slučajno dobije zaleti se kroz trojicu igrača i izgubi loptu ili "izbori" slobodni udarac(odnosno sudac svaki put svira faul na njemu). Uglavnom, ne može Hajduk bez igre do bodova.
![]() |
![]() |
#670 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nego-malo sam razočaran...očekivao sam da će istrčati u lijepim novim dresovima a ono štanga... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Opet se pokazalo koliko debeli znači za svoju momčad, pet puta je taknuo loptu na utakmici i onda ili se odmah rješavao prema igraču koji mu stoji 2 metra dalje ili probao prolaz kroz trojicu. Jel netko vidio neki njegov pas ili loptu s očima? Koliko god ne volim gazdu maminja uopće mu nije loša fora da sa debelim oslabi najljućeg protivnika. I da oslobodi mjesto za nepravedno zapostavljanog Modrića. Najebali smo ga na svjetskom sa ovakvim playmakerom, a tata još tvrdi kak je mali nezamjenjiv!
![]() |
#673 |
Premium
|
Ma nije on toliko loš ako mu trener kaže igraj to i to i ako team ima neke uigrane akcije. Šta su oni radili na pripremama i zatvorenim trenizima nitko ne zna... Ovako on dobije loptu i gleda oko sebe, vidi Miladina kako se skriva iza igrača, niti se ne otkriva, jednostavno se usidrio na centru, Hrgović je negdje uz aut liniju i češka se za jaja a Erceg i Cimerotić su naslonjeni na Dinamove stopere, drže ih za ruke, za Režića nitko ne zna gdje je itd. Normalno da uzme loptu i savije noge u koljenima jer nema gdje ali tu je Svilokos i svira faul!
![]() |
#674 |
Super Moderators
|
Baš mi i nije jasna ta Ajdukova formacija:confused: , kaj je to bilo??? 7-1-2 ![]() To je valjda nova strategija-igra sa jednim veznim:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#675 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#676 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#677 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
nije bas hnl 05/06 ali da se ne otvara novi topic bezveze atalanta-dinamo, pjevanje nase himne na stadionu, 2.8mb http://rapidshare.de/files/13312427/...nasa_.mpg.html edit: sad bi trebao sljakat linkl |
![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Super Moderators
|
17.2.2006. Inter-Slaven Belupo 2:1 Danas: 18.2.2006. Dinamo-Zagreb 18.2.2006. Cibalia-Kamen Ingrad 18.2.2006. Rijeka-Hajduk 18.2.2006. Pula-Međimurje 18.2.2006. Varteks-Osijek Diname je u 15.00 (znači na tekmu ili radio), Rijeka-Ajduk u 20.10 na HTV2. Prognoze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Super Moderators
|
Pa ne znam...Zagreb je vratio Božića iz Naftaš Ivanića. Mogli bi i izgubiti. Zagreb (šesti na tablici) bježi Ajduku (osmi na tablici) dva boda, ako Rijeka pobjedi a Dinamo popuši razlika bi bila pet bodova ![]() Baš me zanima koliko se bude Dinamo trsio za pobjedu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Premium
|
Mislim da je Dinamo u interesu da Hajduk uđe u ligu za prvaka jer onda ima priliku da još dva puta lagano pobijedi i osramoti svog najvećeg rivala a to je vjerujem najveća poslastica za njegove navijače...
![]() |
#684 |
Premium
|
Mislim fakat mi nije jasno zakaj su potrebne sve ove špekulacije kome bu Dinamo pustil, i dal će Hajduk u ligu za prvaka. Pa da su im htjeli pustiti onda nebi pobjedili na Poljudu. Ovo nije potrebno, slažem se da ima namještnja tekmi i da ih je bilo ali ako ćemo na svako kolo sa takvim tonom onda niti nije potrebno da uopće pratimo nogomet tj. HNL. Ajmo pokazat malo vjere da u hrv. nogometu stvari idu naprijed, a ne nazad. ![]() I da idem na tekmu, i prognoza je hendikep na Dinamo. Neda mi se hvatat radio signale, ljep je dan za koju žujicu i Dinamo.
![]() |
#687 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Code:
Varteks - Osijek 0:1 Dinamo - Zagreb 4:1 Cibalia - Kamen Ingrad 1:1 Pula Staro Češko - Međimurje 4:0 Rijeka - Hajduk ?:? |
![]() |
![]() |
![]() |
#688 |
Premium
|
Baš se vratio s tekme, nema nikakvog puštanja. Uh bilo je grdo, vodio Zagreb u prvom poluvremenu, no Dudu je znalački iznudio penal, nakon 1:1, odmah je bilo 3-1. Anderson u 90 min. zabio dobar gol za 4-1. Sad još Rijeka da dobije Ajduka(isto neki hendikep) ![]()
![]() |
#690 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Nije to bila ona Dinamova igra na kakvu smo navikli ove sezone, ali galavno da su tu nova tri boda. Zagreb je odigrao jako dobro, bili su čvrsti u sredini i Dinamu je bilo zbilja teško. Dobro je da imamo Eduarda ![]() Inače, dobar je ono gol koji je zabio Anderson, lijepo ga je opičio. Šteta kaj mu još nije ušao onaj udarac u zadnjoj minuti.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|