|
![]() |
#661 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma je, slažem se. Ali nije mi jasno da stavlja Barbarića koji je usro tekmu prije par dana. Mogo je povući Vrdoljaka u obranu, ionak je imao tri defanzivna vezna u igri ![]() A i baš ne vjerujem da Bišćan nije mogao izdržati još desetak minuta pa da ga onda vadi. Uglavnom, već godinama ista spika, protivnik na konopcima, a umjesto da ga dotuku, oni ga nonšalancijom i šetnjom dovuku natrag. Osim one prve šanse koju je skinuo Butina Hajduka više nije bilo u prvom poluvremenu, trebali su već tad utrpat pet komada. Nekaj tu gadno fali, ali ne znam kaj...
#662 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Fali im u obrani netko tko zna podviknut i ispsovat kad se napravi sranje...a ne na finjaka ![]() Joj, kaj bi im Goran Jurić radio... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#663 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja danas gledao opet tekmu, misleći kako će biti bolje, ali uz sve što ste nabrojali oko obrane i mladih igrača, kao i panjina u napadu, imam dojam kao da ovi u sredini ne znaju najnormalniji pas odigrat. Sve nekaj kompliciraju, ne dodaju kad mogu nego useru kad ih stisnu, kad treba stisnut kontru, nakon ukradene lopte, dodaju loptu iza leđa, a ne naprijed igraču. Ne moraju igrati ko Barcelona, ali brate - na 3 metra kvadratna ga mogu zakomlikovat, da to nije za vjerovati.
#664 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
A kad daju 2 na više golova uspavaju se, umjesto da tad krenu još više, vide da im hajduk niš ne može, govorim o prvom poluvremenu, rade napade ko od šale, i onda stanu, a ovi hajdukovci u banani još od četvrka, gube 2:0 kod sebe... Bilo je sigurno da će od poluvremena bit drugačija priča. Sve u svemu dobra utakmica.
#665 |
Super Moderators
|
#666 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Eh kad bi to znao, mozda bi bio treber Dinama. ![]() ![]() ![]() Ja ne navijam za nikoga, pa cu malo ![]() ![]() Ja bih prvo rekao da su me ove dvije tekme u Splitu iznenadile. Ja ocekivao LOM NOGU itd,a ono ,vidi jebote, nekakva nekakva nogometna tekma,gledam malo bolje ono HAJDUK-DINAMO i igra se nogomet ?? WTF?? ![]() Drugo, ne znam zasto se hvale Mandzukic i Kalinic toliko,pa oni su zabili po 15 golova ove sezone??? U HNL-U??? Sa takvom minutazom??? Pa vani ce onda zabiti 3 do 4. Trece,izgleda da su suci krivi za sve. Ovi Splicani se uhvatili sudjenja sada, prije se Mamici uhvatili,uvijek krivi suci. Naravno, i za pad forme, i za losu igru, i za stagnaciju u zabijanju golova. Za sve. Uglavnom,nasa liga je bila i ostala zalost, a sad jos vise, kad ulete lokomotiva i slicni, ne moze bolje. Nama treba liga 6 i nek igraju medjusobno po 5-6 puta jer toliko ima ekipa koji zasluzuju igrat u prvoj ligi. A sto se tice same igre, ja ne vidim nikakvo poboljsanje igre u Dinamu sa toliko stranaca, niti Sammir,niti Morales ni Anderson,niti netko drugi (Etto na pocetku poslije vise ne,Chago tu i tamo pokaze nesto ,Carlos itd , osim DUDU-a naravno)nije pokazao zasto je doveden izvana. Ibanez mozda (gdje je uopce on? ), a Morales,vidjet ce se. Imamo takvih i domacih igraca. Sto se Hajduka tice, igra se malo poboljsala otkad je Mise sklopio ekipu, dosta lijepih poteza se vidilo,kombinatorike , skupne igre itd ali zar svaki put je netko drugi kriv za neuspjeh? A kad su dobivali brdo tekma zaredom,onda su suci bili super jel?? Sva sreca sto postoje Croatia Sesvete ,Cibalia , Inter i slicni jer su imali dobar koeficijent danas,a ja i neki uboli neke pare hehehe,pa bar nesto ok. P.S. Ne navijam za nijednu ekipu u HNL,samo navodim svoja razmisljanja. |
![]() |
![]() |
#667 | |||||
Premium
|
Ako niš drugo dobro bih zaradio, digo lovu i otišao ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Ako ništa drugo, Mandžukić je barem sve svoje zabio iz igre, Kalinić je pola zabio iz penala Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Calello je ok, ali čista defanziva, Chago igra i prema naprijed ali puno griješi. Morales je najveća enigma. Vidi se da je kvalitetan igrač preciznog dodavanja, preciznog i jakog šuta, ali... Nije naviknut igrati obranu i fali mu kondicije. To bi sve mogao popraviti ako emotivni moment bude na nivou, te južnoamerikance često pere nostalgija ![]() Uglavnom, nitko od tih stranaca nije dosad opravdao kupnju, ali razumijem Mamića zašto često kupuje strance. Nakon prodaje Eduarda, Ćorluke, i Modrića svi u HNL znaju da Mamić ima para, i čim pokaže interes za nekog odma se lupaju astronomske cifre (sjetite se samo Sharbinija prošle godine). Što se sudaca tiče, čini mi se da je pljuvanje po njima u svim klubovima postalo popularno kad realnost ne poprati očekivanja i ambicije. Treba se opravdat pred onima koji donose lovu u klub. Sjetim se jedne epizode Velog ili Malog mista. Ulazi lik kod Brice i pita kako je jučer odigra' Hajduk. a ovaj kaže: Izgubija 1:2, ali okra' nas je sudija ![]()
![]() |
#668 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() A za igru,šta reć,Rijeka je sa juniorima igrala,glavni igrači su ostali doma,tako da se i očekiovao poraz.... |
|
![]() |
![]() |
#669 |
Super Moderators
|
Taman su se uvježbali u hukanju i onda ih uprava ovako zajebe ![]() http://www.net.hr/sport/page/2009/05...06.html?pos=n3
#670 |
Premium
|
Uz konstantno loše igre bitnih veznih igrača ove sezone, počinjem misliti kako ne bi bilo loše da Mamić kupi Sharbinija za ofenzivnu polušpicu/veznog ![]() I onda da iskrca silne eure i kupi Kalinića, tek tolko da pokaže da to može ![]() Nisam jučer popodne gledao nogomet, ali kolko vidim malo su se pozabavili famoznim prvenstvom 1999. godine ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#671 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
http://www.youtube.com/watch?v=3RPqOaj_gMY da naravno da je pokradena,znalo se istog trenutka...bio sam na toj tekmi.
#672 |
Super Moderators
|
Dobro jutro ![]() Neš ti jake novosti...pa svako tko prati nogomet zna da su spalili riječane onda.. Trebalo bi spomenut i 1996-u kad je Varteksu trebala pobjeda protiv Ajduka da bi postao prvak i kakvo je suđenje imao ![]() Ali to sve skupa nema veze sa ovogodišnjim prvenstvom, ovaj naslov je čist ko suza ![]()
#673 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#674 |
Oppa Gangbang Style