|
![]() |
#6781 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#6782 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6784 |
Addicted to music.
|
Provjeri svoju internet konekciju.
![]() |
![]() |
#6785 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#6786 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6788 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6790 | |
Swagged Up
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Od jučer popodne pa sve do navečer lag nije prestajao, ja se krećem po mapi odjedanput me vrati u neku kuću u kojoj sam bio prije 45s. Ili ispalim tenkovsko tane 3 puta po liku i on samo nestane niti da mi se hit marker pojavio. ![]() Ja nemam još niti 30h na igri jer sam je nedavno nabavio, ali mi isto nije jasno kako je taj lag ovako široko obuhvatljiv pa da zahvaća skoro cijelu igraču zajednicu. ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6791 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
A kad ih boli k za igru, nisu ništa drugačiji nego IW i njihov cod. Dlc i svaku pm će naplačivat, a da igru poprave, za to su nesposobni. Proći će godina dana od izlaska igre,a ona je još u rasulu -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6793 | |
Xulos :)
|
Haha, jesi me sad nasmijao ![]() Citiraj:
Poptis, sto reci drugo.
![]() |
![]() |
#6794 |
Guest
|
razlozi laga i stutteringa: -losa optimiziranost za PC (engine, chat, netcode...) -los server na kojem igras (preopterecene masine, server chat spam...) -smece EA centralni serveri (navecer kad navale svi igrat igra se raspada jer svaki klijent i game server komunicira s centralnim EA serverima) |
![]() |
![]() |
#6795 |
Addicted to music.
|
![]() |
![]() |
#6796 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Moze mala pomoc. Frend ima original bfbc2 te ju je igrao online dosta dugo. Danas je igru zbrisao zbog nekih svojih razloga te ju je ponovo instaliro, updejto na zadnji patch i pokreno. Kod ulogiranja ga je pitalo da upise key code koji je vec upiso prvi put kad je poceo igrat. E sad je problem da mu nakon upisivanja točnog (100 puta provjerenog) key coda igra izbacuje error Register code is already in use. PS. Javio se supportu te trenutacno ceka odgovor. Koliko treba njih otprilike čekat te kako nac support chat/plz link ako ko zna. Tnx
![]() |
#6799 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
E to se ne radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6800 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
E tnx. Šta je najgore danas je kupio vijetnam a nemoze ni u obicnu igru uc ![]() EDIT: Tip mu je nekaj resetiral key i sve mu radi.
For everything you gain, You lose something else. Zadnje izmijenjeno od: Strider. 31.12.2010. u 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6803 |
I hate mondays..........
Datum registracije: Nov 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6804 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6808 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6810 |
...samo te gledam...
Datum registracije: Mar 2007
|
Dva pitanjca: 1. Ima li rank ikakav utjecaj na killove? Ispadnem pred neprijatelja, saspem mu rafal u tijelo i glavu ![]() ![]() ![]() ![]() 2. Vidim da u signu neki imaju statistiku, kako ste to dobili? Registrirao sam se na bfbc2statsu, ne znam što dalje. Malo ispadam noob ![]() ![]() Hvala na odgovorima... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|