|
![]() |
#6753 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Ova igra postaje sve bolja i bolja. Prvo počevši sa Vietnamom koji ima nerealni damage kod gotovo svih oružja, meci prolaze kroz zidove, idiotski choke pointovi itd. pa preko famoznog hitboxa (zadnjih par dana mi registrira otprilike 20% metaka ispaljenih u nekog, i to čak kad protivnik stoji), od patcha mi se redovito igra ruši na desktop barem 2-3 puta dok igramo navečer, a naravno tu su i standardni retardi (vjerovatno priljev sa konzola) koji ničemu ne služe ili pak druga krajnost, cheateri koji uredno šeću sa servera na server i nitko ništa ne poduzima. Deadman, kada idemo posjetiti Dice/EA ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6754 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
S kakvim likom sam sad igrao ![]() Nažalost zakazao mi je program za uzimanje ss-ova, ugl dok prorade statsi tražite: awnios ili aiwnios Napadači smo na Vallparaisu i frajer ima k/d -> 144/14 ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6755 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Ja idem sa vama posjetiti EA/Dice i to sa mg36 pa da ih pownamo po uredima mamu im !!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6757 | |
Premium
|
Citiraj:
Također problem i kod mene zadnjih 2-3 dana, makar ja sam mislio da konekcija jebe (iako je ping vrlo dobar). Danas je ok, nisam primjetio probleme.
![]() |
![]() |
#6758 | ||
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() na svakom serveru danas ista prica kako na SS: ![]() rediovito gubimo baze na jednoznamenkastom broju ticketa ![]() Zadnje izmijenjeno od: DeadMan+. 28.12.2010. u 21:11. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6759 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Po svemu sudeći, sutra ćemo igrati Hastings mapu. ![]()
![]() |
![]() |
#6762 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
opop jos 300.000 a ja idem radit za pol h ?!!? :S:S:S:S taman kad se otkljuca ![]()
![]() |
#6763 |
LateralusX
|
Operation Hastings Unlocked! ![]() http://www.battlefieldbadcompany2.co...tleforhastings sva sreca da su igru portali s konzola na PC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6767 |
Guest
|
mapa dobra, igraci i dalje imbecili. ![]() |
![]() |
![]() |
#6768 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6769 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Ali ako se 38 puta za redom spawnaš kao recon i svih 38 puta budeš ownan, ili ako 20 puta uzmeš chopper, uništiš ga i napraviš suicid, te dalje pokušavaš - što je za reći?
![]() |
![]() |
#6770 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Sad sam neopisivo popizdio kad sam uso u helic i kad me ubio moj da uzme gunner mjesto. FAKAT MI NIKAKO NIJE JASNO KOJI K TAKVI RETARDI RADE U IGRI, TREBALI BI DOBIT BANCUGU NA SVIM SERVERIMA DO KRAJA ZIVOTA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6771 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6772 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6777 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6778 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
A i vi mi fakat niste jasni. ManHunt, ti vajnas KONSTANTNO, pisao si poruke timu jedno 15 minuta konstantno, i odmah me maknes sa liste frendova ako te ubijem koji put. Pa kako ti vise nije dosta? Pa ti si po svemu gori od svih njubcina koje igraju ovu igru. I ti Veki isto jer sam bio u chopperu i malo vas izubijao, reci ak hoces da se prebacim u drugi tim. Ako mogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6780 |
LateralusX
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|