|
![]() |
#6631 |
Registrirani Korisnik
Datum registracije: Nov 2008
|
Misliš na ovo: http://seasonic.com/product/x-650/? Na nabavi mi ne izbacuje da ga ima kod nas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6632 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
kod proizvođaca vidim da pise 10 godina jamstva, u ADM-u vjerojatno 5 godina dobijes |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6633 |
Registrirani Korisnik
|
Kupio sam ja bio Evga GS pa sam ga morao reklamirati i dobio drugo GS pa reklamirao i njega pa dobio G2 pa i njega reklamirao i onda dobio P2 i njega isto reklamirao i dobit ću refund. Svaki put je bio isti razlog - prilikom paljenja i gašenja je napajanje klikalo jednom. Iz Evge su mi rekli da to nije normalno i nakon što bi ga zaprimili i testirali rekli su da je svaki put pregorilo nešto u napajanju. Ja sam jedno od ta 4 testirao prvo kod prijatelja da eliminiram instalaciju kućnu kao razlog, a također sam ih testirao i pomoću priloženog testera prije nego bi spojio na komp tako da nije ni do kompa. Dakle, ili je do tih napajanja ili je do hrvatske struje. :S Nije otkriveno zašto se to događalo i to 4 puta, s različitim modelima (jedne proizvodi Seasonic, a druge Super Flower). Znam samo da s moje strane nije problem bio, a kako je moguće da je svaki put u napajanju nznm, ali nešto ne štima tu. Ugl. zato Evga nije opcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6635 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo je potpuno normalna pojava u skupljim napajanjima, koja se i meni događala sa par modela. U tim napajanjima se nalazi relej kao tzv. inrush current NTC termistor zaštita. Uglavnom, ta napajanja su savršeno bila ispravna ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6636 |
Registrirani Korisnik
|
A čitao sam ja da je u pitanju relej itd. i rekao sam ja to njima i pitao ih jel možda to u pitanju. Nije meni bio cilj reklamirati. Ali, oni kažu da ne smije klikati i da kada su testirali ta koja sam poslao na reklamaciju da su bila pregorena. Iako, komp je radio normalno s njima. :S Praktički sam ih htio nagovoriti da mi kaže da je to normalno i da mogu zadržati, jer su mi odgovarala ta napajanja, a i ovo sad traje već 2 mj kako se natežem oko toga, ali neću riskirati pa da mi nešto rikne još. :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#6637 |
Señor Audiophile
|
Eh da tako naši servisi rade ... svake godine bi imao novu konfu ![]() Ukratko, što je veća vjerojatnost: Da su stvarno sva ta napajanja pocrkavala, ili da oni nemaju pojma o čemu pričaju? ![]() Al ajd, barem su uvijek spremni kupcu dati novo napajanje, što je svakako pohvalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6640 |
Registrirani Korisnik
|
A nije ni meni. :/ Ima li netko Super Flower Leadex Gold 650W? Zanima me koliko je bučan ventilator? Na nekim recenzijama kažu da je jako bučan, a na nekim da je tih. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6641 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Ajde brzo ako može,jer ne mogu se odlučiti između tri napajanja,a za pola sata idem u Zg po jedno od njih,pa ako može pomoč. Fortron Hyper 600M Fortron Raider s550 Fractal integra 550M Koje uzeti od ta tri,sva su u 50kn pa mi to ne igra toliko.Ajd molim savjet da ne uzmem krivo pa se poslije kajem.Modularno bi mi malo bolje pasalo ali nije presudno. Hvala!
![]() |
#6643 |
Premium
|
Evo dodajem i ovo u obzir: http://thermaltakeusa.com/Power_Supp...old/design.htm Thermaltake tr2 500w gold! Jel to bolji izbor od ovih gore,dal je tiho?
![]() |
#6645 | |
Premium
|
Citiraj:
http://www.lingua-centar.hr/cybersho...3634&g=13&st=0 A i cijena je ok!Sada da znam za buku ,uzeo bih ga!
![]() |
![]() |
#6646 |
Registrirani Korisnik
|
Ja naginjem prema CM V650, ali koliko sam shvatio OEM je Enhance, dok je Seasonic samo za jače modele pa me zanima kakva su Enhance napajanja? Kakve je to napajanje u odnosu na RM650i i Edge? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6647 |
Banned
|
Joj kakva božja buka na napajanjima, pa ne kupujete traktor ![]() Ja na svojem drzim dosta gladne komponente pa ga jos nisam imao prilike cut, tako da su te price o buci na napajanjima glupost, to je komponenta koju cete zadnju cut. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6648 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Od 5 komada EVGI 1300 koje smo ugradili sva kliknu prilikom paljenja i gašenja, a i ostala 700+ napajanja koju su mi zadnjih par mjeseci prošla kroz ruke, Aurum 850, par Sisa 700+, bequiet. Cak i dvoprocesorske ploce imaju relej koji se fino čuje. Ako se ne varam cak se i kod hypera 750 cuje, ali slabije nego kod ostalih gold/plarinum igracki skupljeg ranga.
![]() |
#6649 | |
Premium
|
Citiraj:
A uzeo sam 5870 koja troši malo više ,pa bi uzeo malo jače napajanje da imam više lufta!
![]() |
![]() |
#6650 |
Registrirani Korisnik
|
Evo kako je to kod mene zvučalo: https://copy.com/HJz00hVBqyWuvTZ6 Jesu tako klikala ta napajanja kod tebe? ![]() Prvi klik je paljenje, drugi je gašenje. Nije gašenje pomoću on/off tipke na napajanju, nego pomoću testera što je ekvivalent paljenju i gašenju računala. Ono na kraju nije napajanje pa taj zvuk zanemari. EDIT: Zadnje napajanje je još uvijek kod mene i to P2 650W i čeka da ga pokupe prije nego me refundaju pa se premišljam da ga zadržim i riskiram, ako je to klikanje stvarno bezopasno. Samo mi još treba da riskiram pa da mi vrisne nešto u kompu radi napajanja... Zadnje izmijenjeno od: Lungz. 29.11.2015. u 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6652 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6653 | |
Señor Audiophile
|
Citiraj:
![]() Ako nam ne vjeruješ onda si potraži neki stariji model napajanja bez releja i mirna bosna ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6654 |
Registrirani Korisnik
|
A jbt pa tako je i kod mene bilo svaki put... Malo drukčiji zvuk kod gašenja, ali to je to u biti... pa ne mogu vjerovat da su ovi iz Evge toliko mutavi... Mislim da mi se čak i neki menadžer u jednom trenutku javio mailom... :S A poslat ću im mail pa vidjeti što kažu pa možda otkazat povrat... Izgubio 2 mjeseca bezveze... -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#6656 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Konkretno sa Hexa napajanjima 400W i sa starijim modelima Fortron napajanja 350 i 400W . Hexa modeli samo prestanu raditi , dok ovi stariji modeli redovno povuku i koju komponentu sa sobom ( radi se o nekih desetak ugrađenih napajanja , dva su još u funkciji , osam nije ![]() Vremensko razdoblje trajanja napajanja je između dvije i tri godine . Po meni je to prekratko , uzme li se u obzir da nisu bila opterečena niti izložena lošijim vremenskim uvjetima . To je naglašavam moje iskustvo . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6657 | |
Premium
|
Citiraj:
Hvala ,dečki!
![]() |
![]() |
#6660 | |
Premium
|
Citiraj:
Za ovu moju konfu dosta,jer ide gore jos ssd i fx6300,a nije to vise struje nego trenutno. Opcija mi je i ovaj thermaltake tr2 500 gold,ali nemam nikakvih informacija o njemu,50kn je skuplji,sto mi nije toliko strasno,ali 3 godine jamstva.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|