|
![]() |
#632 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
iScreenShotIndex=0 je to to???,bAllowScreenShot=0 bit će prije ovo.thanks,za bounty?? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#634 |
Premium
|
Joining the Thieves Guild can be done in two ways: * In the Imperial City's Trade District, steal something and let a guard catch you. Go to jail and get back to the Trade District. Some beggar should come up and give you a note. * Head to the beggar's area of the Imperial City (southwest) around 2 AM, and find where the beggars are (east). Try to find the small group of three persons. Talk with the man holding the torch (Armand Christophe). Make sure he likes you one way or another (bribing works) and then ask about "Gray Fox" and then "Joining the Thieves Guild". Make sure you ask about the rules too, so you don't break them. The most important rule is not to kill any character during your quests (unless they attack you first). di je to??? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#635 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovaj 1. nisam isprobao - ali znam da je 2. bugiran, nemozes dobiti item! za ovaj 2. potplatis nekog prosjaka i pricas s njim o gray foxu (procitaj wanter poster) on ce ti rec da se nadjes u waterfrontu (lokacija na mapi pishe) i tamo se nadjes - potplatis Armanda i pitas ga za joining the guild - nakon sto quest zapravo pocne samo utipkaj u tildu (konzolu) player.additem 000355ED 1 i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Premium
|
to i mene interesira,rješio bounty najbrže,u gradu na moru s nekim starcem pričao,di ženske kradu samo dečkiće,da se u pola noći u water dictrictu u imperial cityiju nađem s nekim,dali da ubijem grey foxa ili da mu se pridružim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#638 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Ja ne želim modati igru. To su trebali napraviti maloumni kreteni u nvidijinim postrojenjima ili jos maloumniji kreteni u bethesdi. Ako ste došli do drugog riješenja, recite. Ja ju NE IGRAM do daljnjega. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#639 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Neznam, ja nisam mogao nikako dobiti item - btw evo pise i na wikipediji. Bug On the PC version there is a bug in this quest. Methredhel gets to the diary almost immediately, and although the map indicates that the book is in her chest in her house, it does not appear in the chest when it is opened. It is not possible to pickpocket Methredhel for it since she is not carrying it. Even after 30 days Methredhel never takes the diary to Amantius, and the secondary method of entering the Guild is never triggered. It is therefore impossible to join the Thieves Guild should this bug happen. (It doesn't happen in every game) Use the cheat player.additem 000355ED 1 to get the diary and give it to Amantius to complete the quest and join the guild. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#642 | |
Laughing Man
|
Ja sam lupio fast travel iz waterfronta do dijela grada gdje treba ukrast diary, ukro i vratio se. Nikog nije bilo samnom u kući, niti sam se s kime utrkivao.
![]() |
![]() |
![]() |
#644 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
mozhesh se pridruzhit i u fighter guild i u mage guild(ja sam u oba dvoje) ja sam u dark brotherhodu makar ne igram puno doma komp mi je koma za oblivoion vishe igram od fren da njemu igra leti za vampiriziam imash puno puta je pitabo kak se toga rijeshit |
![]() |
![]() |
![]() |
#646 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#647 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
LOL Specijalac ![]() "ali tvog profu iz hrvatskog treba strijeljat." Vrištao sam!!!! loooool |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
Znači da si ih maznuo nekome, i ne možeš ih prodavati kod normalnih trgovaca, da biš ih prodao moraš se učlaniti u Thief's Guild i prodavati njenim članovima... --CUT-- Nije mi jasno kakvi se ljudi sve zadnje vrijeme love RPG-a, pa ljudi dajte čitajte što vam govore NPCi i koristite makar 10% pameti prilikom toga, ako vam je to pre veliki problem, ostavite se Obliviona i zaigrajte Super Maria...
![]() |
#650 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Vrag mater, još sam na početku igranja bio na ovoj lokaciji, pogledao i otišao...i sad se nemrem sjetit gdje je to??? Ajd ako neko zna na pamet nek javi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
SniperWolf-provjeri da li su ti svi slideri u postavkama drivera na high-quality. Pa kaj nema neki prog da si možeš napraviti profil igre sa custom postavkama kao mi sa ATT-om na ATI-ju??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#654 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#655 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
..evo ja lv14 napokon,sad rokam vampire po fortovima,i kupim goodiese..: cheers2 ..pokupio usput sve žive boleštine,pa ću morat do crkve pronto..: flyingey ...ali isplatilo se,roknuo sam si trening za armorera,konačno journeyman..da mogu magične popravljat..nema se para baš : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
hm,iako sam si digao obranu na level platio nekom tipu da me nauči,opet kad me netko lupa a ja sam u obrambenom stavu,opet gubim energiju,ja sam mislio da braneći se ne gubim ništa :confused: tj njegove udarce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Banned
|
...jedan kretenizam by myself,lupio space slučajno kad sam tražio Erthira tako nešto se zove lik,i maznuo mu par stvari,kad ono izbace me zbog toga iz Mages guilda(suspended)...i sad da bi se kao iskupio moram brat cvijeće 20 ovog,20 onog itd itd..straaašno.. ![]() neš ti mene izbacivat..a ja se trgam dobit recommendatione..: DualWiel |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Jel mi netko može reći za što služi ona kliješta za blacksmitha i ta sranja? Jel se to da iskoristiti ili?
![]() |
#659 |
Banned
|
:clap: ![]() drugo..Ljudi se hvataju RPGova iz istog razloga kao i ti,zato što imaju viška vremena i ne žele ga tratiti na igre tipa pro5/fifa06,nego upotrijebe malo mašte,zabriju na avanturu i to je to..ne ljuti se odmah i ne glumi iskusnjaru.. Ako nisi znao,tj. igrao Zeldu na SNESu..to je rpg star 15g..a ne 2mj kao Oblivion..a vjerujem,ima i starijih... ![]() Šta sam htio reć,e da bio je jedan dečko...zaboravio nadimak,mislim da ga muči vampirizam..pa imaš dva rješenja..ili loadaj negdje prije nego si pokupio tu boleštinu i odspavao s njom..ili uživaj u čarima...još ako si darkelf kao ja, njihov weakness to fire ti ništa ne znači jer je on 20,a ti imaš resistance na 75..dakle u finom si plusu..imaš i resist paralysis i još neke đinđe tako da slobodno uživaš u je li vampirizmu... Malo se snalazi,uživi i to je to..pazi šta se meni dogodilo,izbacili me van iz mages guilda,ionako nisam ništa napravio posebno unutra ![]() Poz. stvar u svemu je šta frajer summona impove i one deadknightove kako ih ja već zovem iz gateova..one vitezove uglavnom..i uz to ima finu sjekiru i sam.. tako da sam dobio vjernu pratnju koja mi pomaže... IZVUCI NEŠTO POZ IZ SVAKOG SRANJA KOJE TI SE DOGODI I BOK..njoy..:clap: |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Inače, vampirizam je moguće izliječiti, samo moraš u crkvi postaviti pitanje "Cure for vampirism" i dobit ćeš jedan malo dulji quest. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|