Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 23.04.2006., 13:22   #631
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
moras enableati screenshot (1) u oblivion.ini u my documents my games oblivion etc
Staro 23.04.2006., 13:26   #632
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
iScreenShotIndex=0 je to to???,bAllowScreenShot=0 bit će prije ovo.thanks,za bounty??
demetrius je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2006., 13:33   #633
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

bAllowScreenShot=1 da to je to
za bounty imas mislim neki mod, prosvrljaj par str unazad -
ja svoj bounty rijesim u thiefes guildu
Staro 23.04.2006., 13:38   #634
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Joining the Thieves Guild can be done in two ways:

* In the Imperial City's Trade District, steal something and let a guard catch you. Go to jail and get back to the Trade District. Some beggar should come up and give you a note.
* Head to the beggar's area of the Imperial City (southwest) around 2 AM, and find where the beggars are (east). Try to find the small group of three persons. Talk with the man holding the torch (Armand Christophe). Make sure he likes you one way or another (bribing works) and then ask about "Gray Fox" and then "Joining the Thieves Guild".

Make sure you ask about the rules too, so you don't break them. The most important rule is not to kill any character during your quests (unless they attack you first). di je to???

Staro 23.04.2006., 13:53   #635
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Ovaj 1. nisam isprobao - ali znam da je 2. bugiran, nemozes dobiti item!
za ovaj 2. potplatis nekog prosjaka i pricas s njim o gray foxu (procitaj wanter poster) on ce ti rec da se nadjes u waterfrontu (lokacija na mapi pishe) i tamo se nadjes - potplatis Armanda i pitas ga za joining the guild - nakon sto quest zapravo pocne samo utipkaj u tildu (konzolu) player.additem 000355ED 1 i to je to
Staro 23.04.2006., 13:58   #636
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

btw - kako mogu raditi sam svoje potionse?
Staro 23.04.2006., 14:20   #637
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

to i mene interesira,rješio bounty najbrže,u gradu na moru s nekim starcem pričao,di ženske kradu samo dečkiće,da se u pola noći u water dictrictu u imperial cityiju nađem s nekim,dali da ubijem grey foxa ili da mu se pridružim??
Staro 23.04.2006., 14:37   #638
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor emoe
na par strana prije ti je sve detaljno opisano...sramota da nama sa Nvidia-om se ovakvo nesto dogada..
gdje? Preočito sam cijeli thread.

Ja ne želim modati igru. To su trebali napraviti maloumni kreteni u nvidijinim postrojenjima ili jos maloumniji kreteni u bethesdi.

Ako ste došli do drugog riješenja, recite.

Ja ju NE IGRAM do daljnjega.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2006., 14:40   #639
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor SniperWolf
Ovaj 1. nisam isprobao - ali znam da je 2. bugiran, nemozes dobiti item!
za ovaj 2. potplatis nekog prosjaka i pricas s njim o gray foxu (procitaj wanter poster) on ce ti rec da se nadjes u waterfrontu (lokacija na mapi pishe) i tamo se nadjes - potplatis Armanda i pitas ga za joining the guild - nakon sto quest zapravo pocne samo utipkaj u tildu (konzolu) player.additem 000355ED 1 i to je to
Kako je ovaj drugi buggiran kad sam ja taj kvest obavio bez ikakvog problema?
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2006., 16:01   #640
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Neznam, ja nisam mogao nikako dobiti item - btw evo pise i na wikipediji.
Bug

On the PC version there is a bug in this quest. Methredhel gets to the diary almost immediately, and although the map indicates that the book is in her chest in her house, it does not appear in the chest when it is opened. It is not possible to pickpocket Methredhel for it since she is not carrying it. Even after 30 days Methredhel never takes the diary to Amantius, and the secondary method of entering the Guild is never triggered. It is therefore impossible to join the Thieves Guild should this bug happen. (It doesn't happen in every game)

Use the cheat player.additem 000355ED 1 to get the diary and give it to Amantius to complete the quest and join the guild.
Oglas

Oglas
Staro 23.04.2006., 16:37   #641
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor SniperWolf
Neznam, ja nisam mogao nikako dobiti item - btw evo pise i na wikipediji.
Bug

On the PC version there is a bug in this quest. Methredhel gets to the diary almost immediately, and although the map indicates that the book is in her chest in her house, it does not appear in the chest when it is opened. It is not possible to pickpocket Methredhel for it since she is not carrying it. Even after 30 days Methredhel never takes the diary to Amantius, and the secondary method of entering the Guild is never triggered. It is therefore impossible to join the Thieves Guild should this bug happen. (It doesn't happen in every game)

Use the cheat player.additem 000355ED 1 to get the diary and give it to Amantius to complete the quest and join the guild.
Bug se pojavi ako on uzme prvi diary. Ja sam se zaletio ko budala i trcao za njim. Usli smo istovremenou kucu no on se suljao do skrnje a ja sam potrcao i lupio space i uzeo diary. On onda pobjegne i kaze nije to gotovo no ja ga vise nisam vidio...
Staro 23.04.2006., 16:44   #642
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Ja sam lupio fast travel iz waterfronta do dijela grada gdje treba ukrast diary, ukro i vratio se. Nikog nije bilo samnom u kući, niti sam se s kime utrkivao.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Staro 23.04.2006., 19:24   #643
LuXor
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2004
Ja sam glupači ukrao Diary nakon što ga je ona mrnula tipu iz kuće

LuXor je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2006., 21:05   #644
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

Citiraj:
Autor LuXor
Ja sam glupači ukrao Diary nakon što ga je ona mrnula tipu iz kuće
ja sam je mačem sasjekao tako da je u nesvijest pala,je tko ubio grayfoxa??se mogu učlaniti u još neki guild recimo fighter??je tko postao darkbrootherhood član??,akžu da kao ubijaš ljude po noći te pokupe u članstvo???,sranje one pičonice(kradu samo muške) što su me pozvale na party u kuću van grada me sredile 3 ih je još magije bacaju.,da su 2 bi ih još sredio,opet se onaj vampiriznam povećava a nisam vratove grickao,sad sam na 50% i sunce1,amlo pada malo raste,nego di su crkve??,mogu onu od brata martina iskoristiti za moljenje i skidanej drakulizma.
Staro 23.04.2006., 21:48   #645
MetallicA
Premium
Moj komp

MetallicA's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
mozhesh se pridruzhit i u fighter guild i u mage guild(ja sam u oba dvoje) ja sam u dark brotherhodu makar ne igram puno doma komp mi je koma za oblivoion vishe igram od fren da njemu igra leti za vampiriziam imash puno puta je pitabo kak se toga rijeshit
MetallicA je offline   Reply With Quote
Staro 23.04.2006., 21:54   #646
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Citiraj:
Autor MetallicA
mozhesh se pridruzhit i u fighter guild i u mage guild(ja sam u oba dvoje) ja sam u dark brotherhodu makar ne igram puno doma komp mi je koma za oblivoion vishe igram od fren da njemu igra leti za vampiriziam imash puno puta je pitabo kak se toga rijeshit
Jel ti znaš čitat i pisat? Omakne se i meni tu i tamo koja greška, ali tvog profu iz hrvatskog treba strijeljat.
Staro 23.04.2006., 21:58   #647
Sam Fischer
Džabe si krečio!
Moj komp

Sam Fischer's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor MetallicA

LOL
Specijalac

"ali tvog profu iz hrvatskog treba strijeljat."

Vrištao sam!!!! loooool
Sam Fischer je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 09:22   #648
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

di mogu prodati ukradenu robu???što znači crveni dlan do oklopa??stoji mi kod rukavica,čizama itd.
Staro 24.04.2006., 10:07   #649
.: Tyrael :.
Archangel Of Light

.: Tyrael :.'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Znači da si ih maznuo nekome, i ne možeš ih prodavati kod normalnih trgovaca, da biš ih prodao moraš se učlaniti u Thief's Guild i prodavati njenim članovima...

--CUT--
Nije mi jasno kakvi se ljudi sve zadnje vrijeme love RPG-a, pa ljudi dajte čitajte što vam govore NPCi i koristite makar 10% pameti prilikom toga, ako vam je to pre veliki problem, ostavite se Obliviona i zaigrajte Super Maria...

.: Tyrael :. je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 11:41   #650
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Vrag mater, još sam na početku igranja bio na ovoj lokaciji, pogledao i otišao...i sad se nemrem sjetit gdje je to???

Ajd ako neko zna na pamet nek javi.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ovo.jpg‎
Views:	205
Size:	56.2 kB
ID:	6036  
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 12:02   #651
maX
Banned
Moj komp

maX's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Autor Jelc
Vrag mater, još sam na početku igranja bio na ovoj lokaciji, pogledao i otišao...i sad se nemrem sjetit gdje je to???

Ajd ako neko zna na pamet nek javi.
To me podsjeca na Azura's shrine, nemoj me drzati za rijec, nisam siguran, odi na onu kartu koju je neko par stranica prije dao i tam ti je lokacija toga...
maX je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 14:28   #652
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Evo i mene texture jebu.
idući put - no no nvidia: wtf :
Staro 24.04.2006., 14:37   #653
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
SniperWolf-provjeri da li su ti svi slideri u postavkama drivera na high-quality.

Pa kaj nema neki prog da si možeš napraviti profil igre sa custom postavkama kao mi sa ATT-om na ATI-ju???
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 14:45   #654
piNheaD
Premium

piNheaD's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor SniperWolf
Evo i mene texture jebu.
idući put - no no nvidia: wtf :
Pa nije to zbog grafičke nego postavkama u drajverima...Malo se pozabavi i konfiguracijskim fajlom od igre...
Staro 24.04.2006., 14:45   #655
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
..evo ja lv14 napokon,sad rokam vampire po fortovima,i kupim goodiese..: cheers2 ..pokupio usput sve žive boleštine,pa ću morat do crkve pronto..: flyingey ...ali isplatilo se,roknuo sam si trening za armorera,konačno journeyman..da mogu magične popravljat..nema se para baš : cheers2
thedream je offline   Reply With Quote
Staro 24.04.2006., 15:24   #656
demetrius
Premium
Moj komp

demetrius's Avatar

hm,iako sam si digao obranu na level platio nekom tipu da me nauči,opet kad me netko lupa a ja sam u obrambenom stavu,opet gubim energiju,ja sam mislio da braneći se ne gubim ništa :confused: tj njegove udarce.
Staro 24.04.2006., 15:31   #657
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

...jedan kretenizam by myself,lupio space slučajno kad sam tražio Erthira tako nešto se zove lik,i maznuo mu par stvari,kad ono izbace me zbog toga iz Mages guilda(suspended)...i sad da bi se kao iskupio moram brat cvijeće 20 ovog,20 onog itd itd..straaašno.. ,sve mi se čini da ću summonat ancestors guardiana i još par beštija i sve ih pobit u mages guildu...:burn:
neš ti mene izbacivat..a ja se trgam dobit recommendatione..: DualWiel
Staro 24.04.2006., 15:45   #658
ćiber_manija
CyberSky

ćiber_manija's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Jel mi netko može reći za što služi ona kliješta za blacksmitha i ta sranja?
Jel se to da iskoristiti ili?
Staro 24.04.2006., 17:21   #659
thedream
Banned
Moj komp

thedream's Avatar

:clap: @Tyrael : Nemoj se sprdat sa Super Mariom,to je prvo..
drugo..Ljudi se hvataju RPGova iz istog razloga kao i ti,zato što imaju viška vremena i ne žele ga tratiti na igre tipa pro5/fifa06,nego upotrijebe malo mašte,zabriju na avanturu i to je to..ne ljuti se odmah i ne glumi iskusnjaru..
Ako nisi znao,tj. igrao Zeldu na SNESu..to je rpg star 15g..a ne 2mj kao Oblivion..a vjerujem,ima i starijih...

Šta sam htio reć,e da bio je jedan dečko...zaboravio nadimak,mislim da ga muči vampirizam..pa imaš dva rješenja..ili loadaj negdje prije nego si pokupio tu boleštinu i odspavao s njom..ili uživaj u čarima...još ako si darkelf kao ja,
njihov weakness to fire ti ništa ne znači jer je on 20,a ti imaš resistance na 75..dakle u finom si plusu..imaš i resist paralysis i još neke đinđe tako da slobodno uživaš u je li vampirizmu...

Malo se snalazi,uživi i to je to..pazi šta se meni dogodilo,izbacili me van iz mages guilda,ionako nisam ništa napravio posebno unutra ,taman kad sam rješio quest i našao Erthora u nekoj špilji..sad frajer kuka da hoće ić u Skingrad a ja nemam zašto ić jer sam izbačen,tj. nemam di..
Poz. stvar u svemu je šta frajer summona impove i one deadknightove kako ih ja već zovem iz gateova..one vitezove uglavnom..i uz to ima finu sjekiru i sam..
tako da sam dobio vjernu pratnju koja mi pomaže...
IZVUCI NEŠTO POZ IZ SVAKOG SRANJA KOJE TI SE DOGODI I BOK..njoy..:clap:
Staro 24.04.2006., 17:56   #660
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Inače, vampirizam je moguće izliječiti, samo moraš u crkvi postaviti pitanje "Cure for vampirism" i dobit ćeš jedan malo dulji quest.
Sky je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno