|
![]() |
#632 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Istina, osjeti se nekakav "lag" kada se otvara Start Menu, kod mene su uz to i sve "Most used" ikone sa crnom podlogom umjesto da budu transparentne kako spada...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Code:
error 0xD00002B8: While processing the request, the system failed to register the windows.integrityExtension extension due to the following error: <Error message string not found> Jeb'ga, to su te krasote beta software-a ![]() Samo ga ignoriraj, 99% vremena ne zna što priča i glavna okupacija mu je trolati po ovom forumu.
![]() |
![]() |
#634 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo jednog hvalevrijednog fičura W10 - raspoznavati će vaš mobitel bez obzira na kojem OS-u radio. Nadam se da to znači bye-bye iTunesu. http://blogs.windows.com/bloggingwin...vices-you-own/
![]() |
#635 |
Omicron Alpha resident
|
Po čemu si ti zaključio bye bye iTunes-u? Mislim, slažem se s tobom da je iTunes smeće ali Companion App neće zamijeniti iTunes nego će nuditi MS-ove appove i servise koji se mogu koristiti na drugim platformama. Meanwhile: https://twitter.com/GabeAul/status/603052214047870976 That'll keep some mouths shut.
![]() |
#636 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#637 |
Omicron Alpha resident
|
Radi jako dobro, restore-a ti na prijašnji build (ili na Win8.1 ako si radio direktni upgrade) i gotov je u 10-ak minuta. Ostaju ti appovi i postavke sve do tog backupa, sve kaj si napravio nakon toga bude izbrisano.
![]() |
#639 |
Omicron Alpha resident
|
E ovo je prava tema ![]() Znači: Canary ring: 10.0.10130.0 OSG ring: 10.0.10125.0 External ring: 10.0.10125.0 Prilično su velike šanse da će 10125 sletjeti insiderima dok se 10130 testira u internom krugu i za koji postoje neke indikacije da će ići partnerima kroz winmain_prs. EDIT2: Blur u Action Centru + customizacija Start meni liste dolje lijevo: ![]() ![]()
![]() |
#640 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Poz kolege, nisam čitao cijelu temu pa evo samo da pitam. Imam studentsku verziju Win 8.1 64bit. Da li mogu napraviti update na 10, kako i gdje? Kakvo je stanje sa driverima ? Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
"Skolske verzije" Windowsa bas i nije lako dobiti u nekim skolama jer ih vise nemaju ni samo voditelji IT odjela u skoli (kazem kao osoba koja ima svakodnevna iskustva s time). Osobno nisam za piratluk (prije sam kao klinac imal pirtaski OS, ali davno se to promijenilo no ionako vecinu vremena sam vise od deset godina na Ubuntu). Windowse 8 tj. 8.1 ne koristim kod kuce. Zasto? Nikada se nisam navikao na taj OS, a pokusvao sam vise puta pa se tako kod kuce vrte na kantama Win 7. Win 10 cu uzeti kada dode zavrsna verzija (nekako mi se ne svida sto se sve vise zadire u privatnost i navike usera, MS account, cloud i sl. (makar vidim u cloudu samo pozitivne stvari no toliko je cloud servisa da je ponekad tesko odabrati "najbolji".....Gdrive je ok zbog samog Gmaila, Dropbox mi je super jer sam navikao na njega i koristim ga od pocetka....tu je sada jos i MS, Box i jos mali milijun ostalih.....onda su tu aplikacija bez kojih skoro da ne mozemo, a vezane su uz cloud....npr. Evernote, Keep...sve ide u cloud i pozitivna stvar je sto imas uvijek pristup svojim podacima no ne volim kada mi netko nesto namice). Kada pricamo o samoj kupovini OS-a, na Kinguinu se moze uredno kupiti Win 7 za cca 35-40 € i kasnije za te sitne novce imate free upgrade na Win 10. Osobno se veselim novom OS-u, mozda ga ne budem koristio kod kuce jer sve manje koristim MS proizvode dok i igre danas uredno izlaze za GNU/Linux, a za vecinu programa postoje free alternative (osim ako zivite od nekih stvari pa si ne mozete priustiti vrijeme prilagodbe na alternativu no i ponekad su te alternative bolje, a ponekad losije....nema pravila). Kada se jednom napravi upgrade na Windowse 10, taj upgrade ostake za stalno, a ne na godinu dana kako neki navode (stvarno imaju krive informacije ili su procitali/shvatili nesto krivo). Kakvo je sada stanje s Win 10 po pitanju stabilnosti (ako mozemo pricati o tome s obzirom da nije dovrseni proizvod). Ne vjerujem da su ovo zadnji Windowsi tj. da ce ostati na broju deset no mislim da nam je do najmanje vazna stvar te svi zelimo stabilan i brz OS te je bar mene bas briga koji broj ili naziv stoji iza toga (volio bi u buducnosti vidjeti da se MS napokon makne od nekih losih navika, izbace registry kao takav kakav je sada....ima dosta mjesta za poboljsanja). |
![]() |
![]() |
![]() |
#642 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#644 |
Omicron Alpha resident
|
Znači malo sam fulao sa prognozom ![]() 10125 je dosta sličan 10130 tako da ostajem na 10125. Inače, postoji i prvi fbl_ur1 build sa istim build numberom (10125) što je zapravo prva verzija Windowsa 10 Update 1, iliti Redstone. Ne razlikuje se još u ničemu u odnosu na fbl_impressive ali bitno je napomenuti da MS već ima maltene gotov plan za buduće nadogradnje.
![]() |
#646 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
cekam windoze 12 kad i ako budu normalni opet ovo je rebrandiran bullšit 8.3
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Omicron Alpha resident
|
10130 je još daleko od RTM-a ali svakim buildom rješavaju neke bugove i Edge mi se čini skoro pao dobar browser ![]() Cijene nisu tako velike, Home je manje od 2 AAA igre a ipak će se malo dulje koristiti ![]()
![]() |
#652 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Meni se isto evo sada upravo pojavilo Get windows 10 i stoji mi notifikacija na PC. Hehe ovo je opasno krenulo. Iskreno nisam bas pratio temu i sada ne znam dali da stisnem na to ili ne hehehe. Nist morat cu malo preletit kroz temu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Omicron Alpha resident
|
Slobodno stisnite, notification će vam skinuti WIndows 10 čim bude dostupan i onda će vam ponuditi upgrade kad bude sve spremno. EDIT: "Kao ova besplatna nadogradnja funkcionira" ![]() ![]()
![]() |
#656 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
![]() |
#658 | |
Omicron Alpha resident
|
Citiraj:
![]() Hello World: Windows 10 Available on July 29 http://blogs.windows.com/bloggingwin...le-on-july-29/ EDIT: I ne dolazi potvrda na mail (koji pretpostavljam je onaj Microsoft account preko kojeg ste ulogirani na komp) nego vam u samom programu piše da ste registrirani.
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Koliko vidim, ovdje se samo spominje upgrade. Dugo nisam vidio da se spominje clean install, izgleda da od te igre ništa. Free key za insidere, to vrijedi samo za one koji će instalirati svaku verziju builda i odraditi sve pop up questove?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|