Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.06.2016., 10:35   #631
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
LBJ je najveća prevara u povijesti košarke.

Inače, evo ovdje se na par primjera može vidjeti na koji način Curry i Klay značajno utječu na igru svoje ekipe i kad ne zabijaju:
http://www.sbnation.com/nba/2016/6/7...ba-finals-2016

Ima toga još, ne da mi se sad kopati, ali neposredno nakon game2 je bio članak s nekoliko videea u kojima LBJ ispada iz igre zbog Currya.

Postoji i opcija 2, koju je koristio OKC. Nema udvajanja. Pa je bilo 11 trica Klaya u Game 6, 7 pokrivenih trica Currya iz driblinga u game 7. Izredali se na njemu i Westbrook i Adams i Durant, trpao je preko svih.

Ne znam hoće li što Cavsi mijenjati noćas, ali nadam se neizvjesnijem finalu, makar bi se ovdje mogla dogoditi i metla. Kroz ovo finale možemo i u drugačeejm svjetlu gledati Duranta koji je po meni dobio preveliki hate nakon izgubljenog finala zapada. Da - griješio je, mogao je bolje, ali iz ove perspektive...

A što se tiče Kraljice i njegovih fantastičnih uspjeha u vidu dovlačenja loših cavsa do finala kroz katastrofu od istoka... George, Durant, Leonard, Hayward, Anthony. Sve top SF-ovi lige, stavi bilo kojeg od njih umjesto LBJ-a, i Cavsi će opet doći do finala.

A stavi Cavse s LBJ-om u zapadnu. i nisam siguran da bi vidli finale konferencije.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.06.2016. u 11:20.
Roberto je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 10:57   #632
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
takve usporedbe su dosta nezahvalne jer nitko ne moze znati kakvi bi ovi nabrojeni igraci danas bili da su igrali u nekim drugim klubovima. tipa da Anthony nije otisao u klub koji sisa banane, nego u nekog title contendera ili da u klubu s Durantom igra jos par postenih sutera i dominantni centar.

George i Durant su imali apsolutnu slobodu zadnjih par sezona, dok je recimo Leonard na pocetku bio dosta u sjeni starijih, manje je i igrao, a i vise je bio orijentiran na obranu, nego na napad.

naravno, salary cap odradi svoje pa su neke super momcadi nemoguca misija, a opet i to je dvosjekli mac jer se moze dogoditi ono sto se dogodilo Manchester Cityu prvih par sezona dok su seici ulupali milijune u igrace, a oni se medusobno nisu podnosili zbog toga sto su jedni imali vecu placu od drugih

s druge strane, moguce je da pola njih danas ni nebi bili zvijezde, nego bi grijali klupu ko nas nikad prezaljeni kapetan. sjeti se kako su Green i Leonard eksplodirali u playoffu ili kako je Stoudemire prije koju godinu, kad je skidao sve rekorde, trpao preko 30 u +20 tekmi kolko se sjecam. sve su to podvizi, ali tesko je ostati na toj razini cijelu sezonu, a kamoli cijeli karijeru.

Lebron ima brojke, ima suigrace, ima sve, ali jednostavno postoji ekipa koja ih cijele sezone guzi ko beba zvecku. zasto je to tesko za prihvatiti? kakve prevare, zavjere?

bilo kako bilo, GSW trpa, Cavsi sisaju banane. kolko god zavrsilo, +88 u 4 dosadasnje tekme (2 u sezoni, 2 u playoffu) je nenormalno puno, a ako ih razbiju jos 2x po 20 razlike, nadam se da si vorda tetovira lebrona na prsa, ko Ananas Sharbini svojeg brata Ahmada
adaksinjo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.06.2016., 11:30   #633
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ugl, da se dogovorimo odma:
1. Ako GSW osvoji i Curry bude MVP - ukralo, nezasluženo, prevara
2. Ako Cavsi osvoje i LBJ bude MVP - pošteno, tako i treba biti, kakav Curry prevara od igrača.

Iako nisam fan košarke, ovo malo kaj sam gledao zadnjih par utakmica, ko je on da si slaže momčad i trenere... ma nemoj. I ono The Decision... ma daj molim te.

Prevara milenijuma.
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 11:31   #634
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

@adaks, Naravno da su nezahvalne. Jednako su nezahvalne i te da bi Lebron znatno digao svaku momčad u kojoj bi igrao, kao i svaka druga ŠBBKBB priča.

Poanta je da njegovi sidekickovi i nisu toliko smeće koliko se priča, te da je s druge strane istok tiha jeza od momčadi. jasno je to svakome tko je pogledao par tekmi Cavsa u round 1 i polufinalu konferencije. Pa i Toronto je jad, dobili su dvije tekme na individualnu kvalitetu DeRozana i Lowrya.

Nisu toliko loši Cavsi koliko se priča, niti je LeBron kralj svemira.
Jednostavno, kao što si rekao - ima boljih, simple as that. I individualno i momčadski.

Nije ni GSW nakrcan zvijezdama, Curry je zapravo jedini konstantan zadnje dvije sezone, Klay često varira i ima večeri kad ga ne ide ništa, Green je procvjetao zadnje dvije sezone u Kerrovom sustavu ali i on ima dosta off nastupa, a ostalo su sve dobri roll playeri, specijalisti.
Jednostavno, jako dobro posložena momčad koja zna sakriti svoje mane i pokazati vrline, zna se prilagoditi svakoj situaciji na parketu, i svi igrači dobro znaju što im je činiti.

Tu se vidi koliko je važan GM i trener. Još jedna stavka u kojoj LBJ misli da je bolji, a stvarnost ga demantira
Staro 08.06.2016., 11:41   #635
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ajd neka Curry i ekipa odigraju toliko sezona koliko ih ima LBJ u nogama na tom nivou,pa onda pričajte o prevarama.
Jedno je futrati vordu, a drugo su fakti.
Da se razumijemo,nisam fan,ali treba biti pošten...
Staro 08.06.2016., 11:42   #636
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova

Inače, evo ovdje se na par primjera može vidjeti na koji način Curry i Klay značajno utječu na igru svoje ekipe i kad ne zabijaju:
http://www.sbnation.com/nba/2016/6/7...ba-finals-2016

Ima toga još, ne da mi se sad kopati, ali neposredno nakon game2 je bio članak s nekoliko videea u kojima LBJ ispada iz igre zbog Currya.

Postoji i opcija 2, koju je koristio OKC. Nema udvajanja. Pa je bilo 11 trica Klaya u Game 6, 7 pokrivenih trica Currya iz driblinga u game 7. Izredali se na njemu i Westbrook i Adams i Durant, trpao je preko svih.

Ne znam hoće li što Cavsi mijenjati noćas, ali nadam se neizvjesnijem finalu, makar bi se ovdje mogla dogoditi i metla. Kroz ovo finale možemo i u drugačeejm svjetlu gledati Duranta koji je po meni dobio preveliki hate nakon izgubljenog finala zapada. Da - griješio je, mogao je bolje, ali iz ove perspektive...

A što se tiče Kraljice i njegovih fantastičnih uspjeha u vidu dovlačenja loših cavsa do finala kroz katastrofu od istoka... George, Durant, Leonard, Hayward, Anthony. Sve top SF-ovi lige, stavi bilo kojeg od njih umjesto LBJ-a, i Cavsi će opet doći do finala.

A stavi Cavse s LBJ-om u zapadnu. i nisam siguran da bi vidli finale konferencije.
hahahahaha jebena fora. kad lebron sam nosi ekipu onda je on luzer, ali za ovu dvojicu se traze izgovori koji nemaju veze s nicim. bez greena su gsw samo malo jaci tim sa zapada...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
  Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 11:44   #637
vorda22
Guest

Citiraj:
@adaks, Naravno da su nezahvalne. Jednako su nezahvalne i te da bi Lebron znatno digao svaku momčad u kojoj bi igrao, kao i svaka druga ŠBBKBB priča.

Poanta je da njegovi sidekickovi i nisu toliko smeće koliko se priča, te da je s druge strane istok tiha jeza od momčadi. jasno je to svakome tko je pogledao par tekmi Cavsa u round 1 i polufinalu konferencije. Pa i Toronto je jad, dobili su dvije tekme na individualnu kvalitetu DeRozana i Lowrya.

Nisu toliko loši Cavsi koliko se priča, niti je LeBron kralj svemira.
Jednostavno, kao što si rekao - ima boljih, simple as that. I individualno i momčadski.

Nije ni GSW nakrcan zvijezdama, Curry je zapravo jedini konstantan zadnje dvije sezone, Klay često varira i ima večeri kad ga ne ide ništa, Green je procvjetao zadnje dvije sezone u Kerrovom sustavu ali i on ima dosta off nastupa, a ostalo su sve dobri roll playeri, specijalisti.
Jednostavno, jako dobro posložena momčad koja zna sakriti svoje mane i pokazati vrline, zna se prilagoditi svakoj situaciji na parketu, i svi igrači dobro znaju što im je činiti.

Tu se vidi koliko je važan GM i trener. Još jedna stavka u kojoj LBJ misli da je bolji, a stvarnost ga demantira
nisu smece? pa kao superstari, a u karijeri love i irving nula, ej! hebenih NULA play off utakmica prije nego sto je lebron dosao. pametnome dosta...

Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 11:49   #638
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor Flood Pregled postova
Ajd neka Curry i ekipa odigraju toliko sezona koliko ih ima LBJ u nogama na tom nivou,pa onda pričajte o prevarama.
Jedno je futrati vordu, a drugo su fakti.
Da se razumijemo,nisam fan,ali treba biti pošten...
za ovo skuzit treba imat veze sa sportom da luzer
  Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 11:49   #639
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

sukladno svemu navedenome, jedna dobra usporedba mi pada na pamet ukratko, Lebron je kosarkaski Ibrahimovic, visok, lep i plav ko Đuka Čaić

osvojio je svega, ali je daleko od toga da bude najveci ikad. ne prilagodava se sustavu, nego se sustav prilagodava njemu. jako puno ljudi ga voli i stuje ko sportsko bozanstvo, a nemali je broj i onih u drugom taboru gdje god igra, uvjerljivo je najbolji pojedinac, ali otvoreno govori da je najbolji na svijetu ima svoj brend, sponzore, snima reklame, pune su ga novine, sam saziva konferencije za novinare i uveseljava javnost, vrlo je prgav i kratak na fitilju, a to je najveci razlog zbog cega ga ljudi ne vole.

sve gore navedeno se odnosi i na LBJa i na Ibru, eventualno je razlika u tome stoj je LBJ vise placipicka koja moli suce da mu sude faul, dok Ibra karate udarcima ubija suce koji mu ne sude faul
Staro 08.06.2016., 12:09   #640
Flood
Into my head it goes
Moj komp

Flood's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Ibra se zahebava.LBJ je ozbiljan.Takav mi je dojam.To je bitna i velika razlika.Ibrin jučerašnji the disižn...
Oglas

Oglas
Staro 08.06.2016., 13:28   #641
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
za ovo skuzit treba imat veze sa sportom da luzer
Ne, za ovo skužiti i takve usporedbe bacat, treba biti strpljiv. Naime, Curry i i momci su cca 4-5 godina mlađi od LBJ, igrat će još kad ovaj bude u penziji
To je jedino pošteno, do tad možemo samo o ovome što sad traje.

Citiraj:
Autor vorda22 Pregled postova
nisu smece? pa kao superstari, a u karijeri love i irving nula, ej! hebenih NULA play off utakmica prije nego sto je lebron dosao. pametnome dosta...
Superstari nisu, ali nisu ni smeće.
No kad si već spomenuo LBJ-ev dolazak, možemo i o tome

I Love i Irving imaju lošije brojke i postotke otkad su došli u Cavse nego što su ih imali prije. Molim te, objasni nam kako i zašto, kad sada igraju s njegovom visosti kraljem svemira koji sve igrače čini boljima?

A s druge strane pogledaj brojke i postotke ne superstara Igoudale, Barnesa i Livingstona otkad su došli u GSW, te brojke dobrih ali ne superstara Greena i Thompsona otkad je Kerr posložio sve oko Curryeve brzine, šuta i ball handlinga?

kako je to moguće, kad im je plejmejker takva prevara od igrača, da svi igraju bolje nego prije?

A oko kraljice svemira njegovi suigrači lošiji nego prije njega?
Staro 08.06.2016., 13:32   #642
vorda22
Guest

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
sukladno svemu navedenome, jedna dobra usporedba mi pada na pamet ukratko, Lebron je kosarkaski Ibrahimovic, visok, lep i plav ko Đuka Čaić

osvojio je svega, ali je daleko od toga da bude najveci ikad. ne prilagodava se sustavu, nego se sustav prilagodava njemu. jako puno ljudi ga voli i stuje ko sportsko bozanstvo, a nemali je broj i onih u drugom taboru gdje god igra, uvjerljivo je najbolji pojedinac, ali otvoreno govori da je najbolji na svijetu ima svoj brend, sponzore, snima reklame, pune su ga novine, sam saziva konferencije za novinare i uveseljava javnost, vrlo je prgav i kratak na fitilju, a to je najveci razlog zbog cega ga ljudi ne vole.

sve gore navedeno se odnosi i na LBJa i na Ibru, eventualno je razlika u tome stoj je LBJ vise placipicka koja moli suce da mu sude faul, dok Ibra karate udarcima ubija suce koji mu ne sude faul
Da, lebron prilagodjava sustav tako da dodju u finale NBA lige...jako lose...

Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 14:31   #643
flyer1
Premium
Moj komp

flyer1's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:

A s druge strane pogledaj brojke i postotke ne superstara Igoudale, Barnesa i Livingstona otkad su došli u GSW, te brojke dobrih ali ne superstara Greena i Thompsona otkad je Kerr posložio sve oko Curryeve brzine, šuta i ball handlinga?

kako je to moguće, kad im je plejmejker takva prevara od igrača, da svi igraju bolje nego prije?
dakle, kako su jako lijepo albert, miller i webber potcrtali u prijenosu ovosezonske utakmice regularnog dijela u kojoj je gsw deklasirao cleveland, da nikad curry ne bi bio mvp lige da green nije mvp warriorsa.

i zasto ovog flejmera brku ne potirate iz threada?
flyer1 je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 14:32   #644
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Kakav flejmer ? Samo velim da se oko lika diže tolika prašina nepotrebno. Plus - lik je umišljen do bola, a bez pokrića.
Bolja ekipa pobjeđuje. Bolji igrači pobjeđuju. I to je to.
Staro 08.06.2016., 14:49   #645
E-mil
Oppa Gangbang Style
Moj komp

E-mil's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
i zasto ovog flejmera brku ne potirate iz threada?
Tako je.
Brko odlaziii, Brko odlaziiiii...
E-mil je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 14:49   #646
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Otišao sam sarmu probo nisam...
Staro 08.06.2016., 15:15   #647
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
dakle, kako su jako lijepo albert, miller i webber potcrtali u prijenosu ovosezonske utakmice regularnog dijela u kojoj je gsw deklasirao cleveland, da nikad curry ne bi bio mvp lige da green nije mvp warriorsa.
Pa skoro svaka ima takvog vodonošu, radnika koji radi sitne ali bitne stvari na terenu za momčad da bi njihov superstar mogao bolje sjati. Prednost GSW-a je ta što je kod njih svaki član petorke na terenu spreman biti taj vodonoša kad god to ekipi zatreba, a Green je taj koji to radi većinu vremena. I radi to sjajno.

Cavsi imaju organizacijskih problema u igri zato što LBJ sve određuje i želi biti sve u ekipi, a to tako ne ide. Silno želi biti dio Najvećih u NBA, ali koliko god bio sjajan igrač, to neće biti. Previše je tu izgubljenih finala, grozan choke protiv Dallasa, cviljenja na sudačke odluke, floppova, neefikasne igre u ključnim utakmicama (prošle godine je u finalu u dvije tekme promašio više šuteva nego što ih je Curry uputio).

The Decision je posebna priča, i ključni razlog zašto ga se nikad neće staviti u istu rečenicu s Jordanom, Birdom, Magicom, Jabbarom, Bryantom.

Najbolji je komentar na taj potez dao je MJ, koji se prije osvojenih titula nadobivao po piksi od Bad Boysa

Citiraj:
There's no way, with hindsight, I would've ever called up Larry, called up Magic and said, 'Hey, look, let's get together and play on one team''.
...

In all honesty, I was trying to beat those guys

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 08.06.2016. u 15:30.
Staro 08.06.2016., 19:16   #648
vorda22
Guest

Citiraj:
LBJ sve određuje i želi biti sve u ekipi, a to tako ne ide. Silno želi biti dio Najvećih u NBA, ali koliko god bio sjajan igrač, to neće biti.

zašto ga se nikad neće staviti u istu rečenicu s Jordanom, Birdom, Magicom, Jabbarom, Bryantom.
hahaha da bryantom hahahaha...oprosti, ali sad mi je malo lakse

Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 19:38   #649
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Danas bez Love-a. Baš me zanima kakva će biti taktika.

Iskreno, htio bi da Cleveland to dobije pa da imamo zanimljiviju četvrtu tekmu.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 08.06.2016., 19:57   #650
vorda22
Guest

ako svi warriorsi mogu igrati game 4 i game 5, onda su ovi iz clevelanda najvece pi..e u povijesti....

Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 05:44   #651
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Jeeeee. Cestitam Vorda.
Staro 09.06.2016., 06:42   #652
vorda22
Guest

koji su ovo rezultati lol

Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 08:27   #653
Gemmy
smeghead
Moj komp

Gemmy's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
ipak nece biti metla kao sta su neki mislili
Gemmy je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 08:37   #654
vorda22
Guest

ocigledno je love na poziciji desnog smetala

Reply With Quote
Staro 09.06.2016., 09:16   #655
adaksinjo
Premium
Moj komp

adaksinjo's Avatar

potvrda da je protjerivanje Wigginsa bila odlicna ideja kakav kralj, takvi podanici
Staro 09.06.2016., 09:25   #656
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Nije Love loš, loš je ovisno o kontekstu.

Čovjek je odličan napadač i u postu i izvana, sposoban je imati u prosjeku 20+10 u skoro svim momčadima u NBA.

Jebe ga jer nije sposoban zaštiti obruč i ima teške noge. Jbg.
Staro 09.06.2016., 09:39   #657
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Citiraj:
Autor Gilbert5 Pregled postova
Nije Love loš, loš je ovisno o kontekstu.

Čovjek je odličan napadač i u postu i izvana, sposoban je imati u prosjeku 20+10 u skoro svim momčadima u NBA.

Jebe ga jer nije sposoban zaštiti obruč i ima teške noge. Jbg.
Baš htjedoh napisati, čovjek je vrlo dobar napadački, u obrani kiksa. To bi se momčadski moglo i sakriti, no problem je što se on nikako ne uklapa u igru Cavsa. Pogrešna strateška odluka GMa/trenera/kralja svemira

Inače, Mamina Ljubav je prije dvije godine trebao put GSW u tradeu za Klaya prema Minessoti

Ajd, barem će biti malo napetosti u finalu. GSW kompletno neprepoznatljiv noćas, nadigrani u svemu.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.06.2016. u 09:45.
Staro 09.06.2016., 09:39   #658
vorda22
Guest

ma nek on da 15 i 7 i cleveland osvaja

Reply With Quote
Staro 11.06.2016., 07:00   #659
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

sve jasno.

Curry MVP finala.
Staro 11.06.2016., 07:32   #660
vorda22
Guest

i kevin love ima vece sanse od currya...

Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno