|
![]() |
#601 |
Guest
|
https://www.youtube.com/watch?v=BEx9DtBOKac ovo nije faul? lol. sve je jasno... ali kako bi ovog greena s gustom u facu sasio da mi je ovak krenuo na ulaz dok moj suigrac lezi pod kosem ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Pa ovako.. pričamo o čovjeku koji je sam sebe prozvao Kraljem, koji sebe smatra najvećim u svemiru, uz bok ili iznad najvećih svih vremena. Ja ništa od te čarolije kakvu bi takav kralj trebao imati nisam vidio u ovom finalu. Ali ništa. Zajebi suigrače i pazi ovaj primjer. Jordanu su srali za prvo finale da je dobio Lakerse jer je Magic star. Onda je došlo iduće godine finale protiv Blazersa i mediji su pumpali kako će Drexler biti bolji igrač od Jordana. Clyde je imao tada nekoliko fenomenalnih sezona i mediji su ga dizali u nebesa. Imam čak i negdje neke časopise iz tog vrmenea gdje su uspoređuvali Clydea i MJ, i neki čak davali prednost Clydu. A sigurno im MJ nije zaboravio ni to da ga 1984. nisu htjeli uzeti na draftu ![]() Epilog znamo. Jordan nije puno srao u medijima, ali se posrao na Blazerse već u prvoj tekmi, s 35 koševa do poluvremena i tricama 6/6. A svi znamo da MJ-u trice nisu bile forte. I nakon 6. trice nonšalantno slegnuo ramenima prema Magicu koji je kao komentator u nevjerici gledao šta ovaj radi. Nisu mu pri tome suigrači trebali, većinu tih koševa si je rkeirao sma, a u obrani grizao svake sekunde. E vidiš, takav nastup se očekuje od nekog tko sam sebe smatra nezaustavljivim i najboljim.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 06.06.2016. u 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#603 |
Guest
|
prije pippena u ekipi, jordan je imao omjer 1-9 u play offu. daj neki kalibar pippena u clevelandu. evo mozes i tri igraca odjednom upotrijebiti ![]() Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#604 |
Premium
|
šta će Kingu Pippen, on je najbolji u svemiru i nezaustavljiv ![]() Pippen se razvio u izvrsnog igrčaa upravo uz Jordana, a nije na odmet spomenuti i da je King sam sebi birao suigrače ![]() Bilo kako bilo, ovo što je LBJ pokazao u ove dvije tekme je ispod razine onog što je pokazivao u sezoni. s istim suigračima, jel.
![]() |
#606 | |
Guest
|
Citiraj:
jesi ti gledao finale i vidio na sto je bosh licio? a wade je mogao svaku drugu igrati... |
|
![]() |
![]() |
#607 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
![]() |
#608 |
Guest
|
kaje bilo sa spursima ove godine lol. toliko iz...avanja na kawhija bla bla, sad nitko nista... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#610 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2015
|
Citiraj:
![]() Eto ti igrač najbliže Pippenu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Najveće sranje koje su Cavsi napravili - u razini sa tjeranjem Wigginsa je bilo i tjeranje Blatta ![]()
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
![]() ![]() Puno je krivih odluka u Clevelandu bilo zbog kraljice, ali treba biti iskren i reći da bi i u drugačijem ishodu tih odluka Cavsi teško došli do titule. Jednostavno GSW je bolji. Dobar pokazatelj što znači kvalitetan trener. Jednostavno, Kerr je igru svoje ekipe skroz prilagodio vrlinama igrača, posložili su igru do fanatastičnog automatizma u obrani, mogu igrati raznovrsno a šut im je izvrstan jer zbog brzog protoka lopte i puno kretanja dobivaju puno otvorenih šuteva. Izuzev Currya, njemu ne smeta previše biti pokriven ![]() Da vidimo sad miriše li Cleveland još na šampanjac ![]()
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 06.06.2016. u 11:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#615 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
![]() |
#616 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#617 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Prvu tekmu su Lakerski dobili u gostima.Zašto?Zato jer je samo Jordan došao na tekmu.Ostali se usrali,sami pričaju u kameru da ih je nervoza ubila,jer finale nitko vidio nije.Od druge tekme druga priča... A Magic igra ko lood,nimalo se starost nevidi.Ili dabl dabl ili tripl dabl.A Jordan ga čuva.Perkins,Divac,Worthy.Jedino Byron Scott igra za rac konstantno za sada.Čuva Jordana dok ne dobije pomoć ![]() edit: uvod u game 4:Kad Lakersi pobjeđuju to je zbog iskustva,kad gube to je zbog toga što su stari....Pat Riley prepričava izjavu Perkinsa ![]() Jordan igra u prerezanoj tenisici tako da mu zamotani palac stane unutra ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 06.06.2016. u 17:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#618 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#619 |
Into my head it goes
|
Naravno.Prve riječi nakon suza....niste vidjeli samo mene,vidjeli ste... ![]()
![]() |
#620 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Guest
|
oce curry bit ove godine mvp finala ili ce se potvrditi ono kaj pricam da je lik prevara? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#623 |
Guest
|
kako god. balavac ne bu jos mvp finala vidio... Jedino ako dodje direktiva da to mora bit Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
#624 | |
Into my head it goes
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#625 |
Oppa Gangbang Style
Datum registracije: Jan 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Premium
|
Citiraj:
Čovjek je drugu sezonu za redom najbolji igrač lige, skupa s klubom porušio brdo rekorda. Drugu sezonu za redom u NBa finalu kao najbolji igrač kluba i lige. ako je to prevara, onda je LBJ triput veća prevara ![]() I sad bi tu četiri utakmice finala trebale nešto dovesti u pitanje? Ako se LeKraljici ne bi smjelo suditi po njegovim luzerskim navikama u finalima, bome ni Curryevu karijeru ne bi trebali suditi po učinku u finalu. Nije što se toga tiče ni podbacio u finalu, a obranu na njemu ostatak momčadi vrlo dobro koristi. Opet zahvaljujući njemu.
![]() |
![]() |
|
|