|
![]() |
#631 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ako sam dobro skuzio, Nakon sto proizvodjac predstavi motor, imaju 5-6 godina zabranu daljnjeg razvoja? To znaci, da Honda ima godinu vise da napravi vrhunski motor |
![]() |
![]() |
![]() |
#632 | |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Do prvog mjesta preko problema vozaca ispred. E da je Petrov imao problema bio bi jos trofej u vitrini. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Cuj tako alnoso jedino i moze do naslova.... To je njegov nacin i filozofija. Proslo mu 2005 i nakon toga misli da ce uvijek. Gradi sve na tudoj nesreci odnosno svojoj sreci
![]() |
#635 | |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
Citiraj:
da ima bolid sposoban za 1. mjesto u kvalama ko sto ima vettel ovaj bi bil prvak jer se ne bi imal u kaj zabijat, samo je problem kaj to poslodavci ne vide. a i njegovi petro dolari su odbojni isto koliko su i privlacni tako da ga necemo vjerojatno vidit u nekom boljem stroju perez nije nista manje sklon incidentima, istina, ima manje kazni, ali to u danasnjoj f1 gdje se kazne dijele sakom i kapom i nije neki parametar
![]() |
![]() |
#636 |
Premium
|
Pa po cemo onda recimo 1995 i recimo 2000 nije, a recimo 2001 je. Nekuzim bas. Znaci tvrdis da je 2005 alonso vrhunskom zasluzio naslov i da mu nijedan kimmijev kvar nije pomogao. Jel smo mi istu 2005 gledali. Pa kimmi nije imao utrku bez problema....
![]() |
#637 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#638 | |
Premium
|
Citiraj:
CINJENICE: 1995 Schumacher 5 DNF (2 sudar sa Hillom i 2 kvar 1 vozacka greska) Hill 7 DNF (2 sudara sa MS, 2 kvar, 3 vozacke greske) 2000 Schumacher 4 DNF (2 kvara 2 sudara na startu) Hakkinen 3 DNF (3 kvara) 2003 Schumacher 1 DNF Kimi 3 DNF (1 kvar i 2 sudara) Hocemo 2005 izvuci, ako si uopce gledao??
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
I? 1995 2=2 2000 2=3 2003 1=1
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#642 | |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#647 |
Je suis Schumi
|
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...51156194_o.jpg ![]() BTW nedavno sam citao da se Hamilton opet pomirio s onom Nicole. Sad ce opet poceti voziti kako ne bi trebao ![]()
![]() |
#649 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
aahahahha Brko, diši i broji do 10 ![]() U zadnje vrijeme se pojavljuju ko gljive poslje kiše, kamo ide ovaj svijet. U vezi ovoga s Ricciardom i preuskim kokpitom je čisti BS, ako su ga ugurali ovo ljeto u ovogodišnji bolid na testiranjima, ugurat će ga i u sljedećeg. U vezi Raikkonen sage, Ferrari ne planira uskoro objaviti postavu za sljedeću godinu, izgleda da se ne nazire kraj svemu tome. McLaren slavi 50-godišnjicu postojanja, evo link na lijepu galeriju slika |
![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2008
|
Zna netko di se može gledat jer na sptv-u je više ne prenose. |
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kod mene funkcionira Expat Shield v2.25 i BBC stream. Rezolucija je veća nego na normalnim streamovima, dobri komentatori i nema reklama. Jedino mi se prošli put jednom znao zamrznut prijenos, ali kroz 10-15 sekundi se vratilo natrag. |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Popit ću ti živce drug kada tata Vettel i ove godine uzme titulu.. a kako djed Marko Marko kaže da će RB dominirati i iduće godine, nitko sretniji od mene.. Soorry ali nisam od onih koji se uvlače u guzicu dotičnom gospodinu. Kako gospon kaže tako svi poslije njega sviraju.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: dean225. 06.09.2013. u 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Jesi ovi na SPtv/Kreator combo defintivno odustali od F1 ili kakva je situacija? Ima li neki update oko ove trakavice ? Cuo sam da us ovi iz Kreatora pricali nesto da ce nadoknadit Sponzorima u duplom iznosu (valjda misle pustiti dvaput iste reklame jer para ocito nema ![]()
![]() |
#657 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
A kad se udje u raspravu, kad se navedu argumenti, onda te nema kao ni Obame s dokazima o kemijskom oruzju ![]() F1 pratim dovoljno dugo (15+ godina) da bi znao prosuditi realno stanje stvari, a realno je da je Vettel jako dobar vozac, ali ne i najbolji i zato mi ne treba Drug brko ni bilo tko drugi. I to je ono sto se cesto spominje i vas par to nikako ne moze shvatiti. ![]() To je kao kad se napaljeni teenager napali na neku zensku i onda ne vidi dalje od 2m ispred sebe ![]() @Lewis, zaboravi SPTV i Kreator. Kreator se okrenuo Moto GP-u, F1 trazi po satelitu ili gledaj neki stream. BTW, Hamilton najbrzi na FP1, slijede Alonso, Rosberg i Vettel unutar 0.5 s.
![]() |
![]() |
#658 |
DD9512
|
Zašto ti to meni govoriš? Pa sve ja to znam. Nema smisla stalno ponavljati istu priču. Ili ima? ![]() Kakvi argumenti? Za dobrim konjem se prašina diže.. To je bilo uvijek i uvijek će biti.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
DD9512
|
Evo drug samo za tebe. Kada tata Vettel nestane, opet ću biti za tatu Vettela.. Hoćeš li uspjeti zapamtiti ovo? To sam rekao već par puta.. ![]() Aski sada je vrijeme za tvoj post.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
DD9512
|
I opet ću vratit Ben 10avanturu samo za tebe. Ne biti ljubomoran.. Ljubomora je jako ružna stvar za jednog odraslog čovjeka.. Koliko ćete samo biti ljubomorni poslije 4tog naslova?! Haahahaha.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|