|
![]() |
#632 | |
Guest
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#633 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
6600 Pitanje
Bok, u system req od Test Drive Unlimited piše da bi minimum za GPU trebala biti Radeon 9800 256 MB ili 6600 GT 256 MB, kako ja imam samo 128 MB na svojoj 6600Gt da li ću ja moći igrat tu igricu, jer mi više ništa nije jasno oko te igre. SC Double Agent traži samo 128 MB a TDU čak 256. |
![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
Nešto slično mi je imao moj sin čak mu je trzao u task menagerku ako inpulsi i stavio sam mu malo nabrijanije drivere i radi sad ko ura. evo ti link http://www.omegadrivers.net/
![]() |
![]() |
#638 |
Premium
|
Imaš na fileplanet-u za subscriber-e beta download od 3.5 GB, sutra će valjda djelit kljućeve ostalim reganim korisnicima. Očekivalo se da će igrica biti dobra, ali ona nije dobra nego odlična koliko sam mogao primjetit kod ljudi na Atari-jevim forumima. Odlična simulacija, držanje vozila i upravljanje. Jednostavno predobro. Za TDU govore da je najbolja igrica vožnje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#640 |
Premium
|
Koliko sam ja mogao vidjet na clipovima snimljenim od strane beta testera igrica je odlična. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#641 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Zasto se ne bi isplatilo, stavi neki 80mm vent da puse po toj gromadi od pasivnjaka i baci se na OC, pa vidi dokle ide. Bilo bi dobro da nakon svakog veceg dizanja frekve nabacis koji test da vidis ima li artefakata, najbolje sa ATI Tool ili puknes 3dMark03/05 do kraja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#645 |
drug Mile
Datum registracije: Nov 2006
|
Beta je upravo u procesu skidanja i kad je instaliram, javim dojmove budući da još par dana koristim stari komp,a na njemu je upravo Gainwardica 6600GT 128 Mb. A onda ide 8800 GTX na 19" sve na high, AA, AF, HDR, CIA, NKVD, SZUP... I još ako upiknem Logija G25 ne izlazim iz sobe kad TDU izađe.
![]() |
![]() |
#646 |
Premium
|
Ja trenutno igram staru beta verziju (closed), i u nekim djelovima mi zna trzat (većinom u gradu). Al to svi testeri javljaju, čak i oni sa high end karticama, ipak je to beta i nije full optimizirana. I mogu samo reć da je igrica bolesno dobra i zarazna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#647 |
Ultrabitchinfast
Datum registracije: May 2006
|
85.96 nisu tak dobri. Evo 3dmark05 2549. Xtremeg 97.92 -2659. Forceware zadnji -2667.
![]() |
#648 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavio te 85.96, rade OK, isto kao i 81.98...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#649 |
Guest
|
@daytripper:kvaka je u tome da moraš odvrtiti par puta sint.benchmark test sa istim driverima,da bi dobio okvirni rez. sa dotičnima.Kojiput reza drastično podbaci bez nekog vidljivog razloga.Zato;više puta iste drv,il još bolje,više puta za razl.postavke(mijenjaš rezol.,AA,AF...),i onda uspoređuješ... Po rezultatu,ne mogu skužiti o kojoj se grafi radi(vuče mi više na običnu,a opet,možda je i GT,samo nije OC'ana,jer moja već duže radi na OC-u,tako da sam već i zaboravio koji je defaultni score ![]() |
![]() |
![]() |
#651 | |
Ultrabitchinfast
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#652 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
http://www.pcstats.com/artvnl.cfm?articleID=1863 Nema bas neke perfonmanse clock sa pasivnjakom ali naravno moze se ali ipak treba promijenit hladenje ak se misli ozbiljno OC-at.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#653 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
6600 GT pizdarija
Dakle 6600gt odjednom poludila. Problem je iduci,udjem u igru i jednostavno se smrzne,samo zvuk onako preskace i to je to...pokusao sam drivere promijeniti,isprobao vise vrsta,stavio sam onaj patch sto sprijecava infinite loop,direct x mjenjao,srusio winze,pa stavio nove i sve nanovo instalirao i opet isti problem,cim udjem u igru smrzne se...sljedeci korak mi je flashanje biosa..imas netko jos kakav prijedlog?mozda sam nesto previdio... inace verzija biosa je 5.43.02.80.79,pa ako netko zna gde bih mogao noviji skinuti,po mogucnosti i moddani,neka ispuca link ostatak - mbo je asus A8V-E SE,proc venice e6,2x1gb kingmaxa,nista OCano |
![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Zaboravio si najvažnije, koja-čija 6600GT ? Što se tiče fleshanja svakako probaj prvo sa originalnim biosom od grafe, nadalje.. šta kaže AquaMark3 ili neki od 3DMarka ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Premium
|
nije do napajanja,jer imam fortorona od 500w koji radi besprijekorno... grafa je pixelview ne koristim 3dmarkove,ali budem si skinio danas,pa malo izvrtio testove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Premium
|
instalirao aquamark,pokrenem ga i odmah se smrze,ovo je za poluditi,ocito da je bas riknila...sutra je nosim u drugo racunalo,ako i tamo bude radila sranja,onda garancija... |
![]() |
![]() |
![]() |
#658 |
Ultrabitchinfast
|
Probaj malo molexa izvaditi i ponovno staviti. Ponekad ne sjedne dobro. Evo tako je i meni bilo. Poludio sam., desktop radi,2d radi, ali 3d odmah zblesira. Onda sam ponovno izvadio molex i malo ga stisnuo i radi. Inace imam forton 350w i mislim da ovaj tvoj 500 mora biti predovoljan.
![]() |
#659 |
Premium
|
eh,moguce,nisam je dugo vadio,sutra je i tako nosim do frenda u ve mil servis,pa cu malo s njim prckati tamo,pa cemo vidjeti,ako nista,barem imam garanciju,pa cu dodati neke pare i ubosti 7900gs i nafrljiti je da odmah izgori :-))) |
![]() |
![]() |
![]() |
#660 |
Premium
|
ipak je riknila,izgleda neki problemi sa sabirnicom...poslana na garanciju,tenx na odgovorima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|