|
![]() |
#6481 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6482 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Mene opet necete vidjet do kraja mjeseca. Unutar 4 dana (od kad sam dobio T60) sam spisko 99% prometa na COD2. Imam mali paket od 2GB i jos mi je ostalo 200 MB za normalne aktivnosti do kraja mjeseca. Tuci cu nekoga iz T-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6483 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6484 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm da virus zadnja osim ove danas i one sutra. Inače baš ej bilo dorbo napucavanje danas, krvi do koljena, mrtvih saveznika i švaba. S&D u Caenu će valjda savenici pamtiti onu jednu kuću do sutra i mene u njoj.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6486 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
ali pri vrhu ćete sigurno biti. dobri ste rajflmenovi ![]()
![]() |
![]() |
#6487 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Ovdje mi je jos i islo ali poslije ! Svaka bomba je bila moja, mad max me toliko puta izbombardirao da mi je doslo slabo : lol2 : Na kraju sam odustao u Ruskoj mapi (Leningrad,mislim) nije islo nikako. Tko god da je bacio bombu pisalo je zippo61 killed. Shit! Bit ce bolje veceras, bar se nadam ![]()
![]() |
![]() |
#6488 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6489 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Renesis kako si se nakrpao bodova, šteta šta nismo pobjedili... možda da je ET ranije stigao nam pomoci. ![]() I da sam ja bio na svome a ET na svome kompu, ovako smo obojica stekali ali slucajem okolnosti je tako ispalo ![]() Inace kad se već hvali da naglasim Renov rezultat je plod njegove dobre igre ali jos vecim dijelom cijeloga teama koji mu je to omogucio i to pokazuje koliko je CTF teamska igra i zbog toga je prokleto zabavan. Zato se i na mapi kasnije desilo da smo onako uvjerljivo popusili jer team do zadnjih par minuta nije dobro funkcionirao pa nitko nije mogao imati vise od 40killova. Ali u pocetku smo imali problema sa losom konstrukcijom zgrada, naime stalno su grede padale po nama ![]() ![]()
![]() |
#6490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6491 | |
Premium
|
Citiraj:
otkad ste vi prestali igrati situacija se promijenila...dok ste vi odmarali, drugi su vježbali ![]() xeqte, team AU, hynix ... su ojačali i sad sumnjam da možete dobit ijednog od tih klanova. stvarno su uvježbani.
![]() |
![]() |
#6493 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
PS Hrconja nahebo si kad ti Ren/Fata baci bombu po komandi, Mirko iznenadi u Beltotu, Virus izvede ubojitu kombinaciju zaljeganja i kozaračkog, Max opet uzme snajp, Zule zaspama o novom monitoru...: lol2 : NHF dečki - respect: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6494 |
Ex-Gastarbajter
|
je hvala svima na podršci. šta se tiče jučerašnjeg ctf-a u njemačkoj. mi smo imali igrača manje, a Mirko je bio uglavnom neupotrebljiv zbog svoje grafe.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6496 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6497 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
COD2 je takva igra u kojoj će skill ovisiti sa 40% o hardwareu i još 30% o softwareu. Koliko ostali mogu napredovati u ostalih 30% je upitno. Vidjeli ste kako je meni Kar98 postala sasvim prihvatljiva puškica samo reinstalacijom servera. Vidite i moj ping. A ostalo je jedna od najboljih gamerskih konfiguracija na našem serveru. Svi bi bili veliki prijatelji mog MP44 da mi još virus ne šeta iza mojih leđa i broji sekunde provedene u igri a ne sa njom.
![]() |
![]() |
#6499 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Baš me to zanima. Hoću to tako da i ja mogu testirati do navečer. Imam neku zanimljivu ideju koja bi zahtjevala taj "patch". Možda će donesti malo zanimljivijoj igri. Još ne znam sve detalje oko toga jer se ideja mora prvo razviti u mojoj glavi. I nove mape bi mogle uskoro. Razmišljam o dijeljenju CD-a na Žderonjama ako uspijem to testirati do kraja. Tako da nečiji download ne bi bio problem.
![]() |
![]() |
#6500 |
Premium
|
DA, svaka nova promijena onda se moze kasnije takoder zapakirati kao neki dodatni patchv2.0.exe itd. ali samo sa promijenam i da zahtjeva da je instalaliran prethodni tako da ostali budu samo par MB veliki i time budu jednostavni za download. Rak ako ovo bude radilo posaljem ti cijeli projekt jer je vrlo jednostavno pa onda mozes jos se i sa time igrati ![]()
![]() |
#6501 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Hvala Rak na ponudi, bogme dobro bi mi došao tvoj ping : sweating Pa spamanje o novom monitoru je dugo pripremana taktika, i bogme zna dobro izludit protivnika. Držte mi fige, za 2 sata imam gadan ispit i ako ga dam slijede bolja vremena. Ako ne, nećemo se baš družiti na serveru više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6502 |
Ex-Gastarbajter
|
ajmo zule moš ti to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6503 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6504 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6506 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Ajmo cure nigdje zive duse!!!
![]() |
#6510 |
Premium
|
pa nisu ovi tAU, oni su NOB. zašto bi njima dao komp u okršaju hynix vs tAU? možda misliš nob vs hynix ![]() a jesi zbunjen rače..nema veze..svi smo :d
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|