|
![]() |
#6481 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6482 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6484 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Pozdrav, kupovao bih TV maximalno 32" , a ako bi uzimao 40" onda jedino se mogu protegnuti do ovog modela, pa me zanima što mislite o ova tri modela ? Ovi od 32" imaju 200 hZ, SRS TruSurround, a meni bi tv trebao za gledanje filmova s usb, max tv, nekad spajanje kompjutera na njega i tako. Ne znam koliko bi tih 200 hz značilo. I ako netko može nek me uputi. GRUNDIG 32VLE6320WF ili GRUNDIG 32VLE5324BG ili ovaj od 40" : GRUNDIG 40VLE4324BF Kupio bi jedino Grundig pošto je na sniženju u Elipsu. Evo link sniženja : http://www.elipso.hr/prilika/grundig-minus-20-posto/ Ako imate možda nešto drugo za preporučiti od Grundiga javite. Hvala puno ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6485 |
Premium
|
Ako možeš izbjegni Grundiga... moj prijedlog ide za ovo, u true cinema modu ima po mome dosta dobru kalibriranu sliku http://www.elipso.hr/audio__video/tv...NIC-TX_L32B6E/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6488 |
Premium
|
Pa emezeta mi je daleko za ici iz Slavonskog Broda sam, preko interneta mi je nezogdno narucivati jer bi islo ma rate i jos doplate neke tako da moram ovako. Mislim da cu na kraju uzeti ovaj od 40" a ujedno tu je i ovih 4 god garancije pa kako bude bude. Nego u cemu se uopce moze vidjeti razlika izmedju ovih 100 i 200 herza i taj SRSsurround? Zadnje izmijenjeno od: robi959. 07.02.2014. u 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6490 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Sad mi objasni kako 1. od 2 TV-a s identičnim ekranima može imat groblje sliku, a 2. super sliku? U zadnje vrijeme, kad me zanima neki proizvod i iskustva korisnika koji ga nisu vidjeli na polici, nego ga IMAJU, odem na amazon.de i pročitam iskustva kupaca. To što se nekima neka firma ne sviđa, nije razlog za pljuvanje. Čudno kako nitko ne spominje da je slika groblje http://www.amazon.de/product-reviews...DateDescending
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 07.02.2014. u 09:18. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6491 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Moguće je da su promjenili dobavljača panela. Znam da su prije par godina fakat imali loše. Prije par godina, masa televizora na polici, i svi grundizi su imali lošiju sliku s katastrofalnim kutom gledanja. Od onda mi nisu bili u nikakvoj kombinaciji. Al dobro, stvari se mijenjaju...
![]() |
#6492 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Govorim za ove jeftinije, znači klasa do 2500 kn, za skuplje neću govoriti jer ih nisam vidio na djelu. Imaš konkretni dokaz da su isti paneli u navedenim proizvođačima? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6493 |
The mighty pirate
|
Provjereno znam da Grundig koristi LG panele u passive 3D modelima, a Samsung panele u active 3D. O kojim se točno modelima panela radi, ne zna nitko osim tvornice, ali dobivaju istu tehnologiju kao i ostali proizvođači.
![]() |
#6495 |
Premium
|
Obratiti cu pozornost kad naleti koji 3d grundig, ali ovi jeftini su stvarno losi, kontrast je stvarno mizeran u bilo kojem predlosku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6496 |
In Rainbows
|
moze neka preporuka za TV koji bi cesto bio spojen s kompom/laptopom za gledanje filmova/streamova i slicno, koliko ti Hzi kod TV-a igraju ulogu jer mi apsolutno nisu jasni (100,200,400,600..) i dali bi trebao bit fullhd buduci da ce 50% vremena bit spojen s kompom. (udaljenost od stola 2-3m, od kreveta ~4m) cijena: 2-3k hvala
![]() |
#6497 |
The mighty pirate
|
100 Hz ti je hardverski, dok je za sve preko zaslužan softver (dodavanje frameova između postojećih i još par trikova). Mislim da ti je to nebitno za filmove i streamove.
![]() |
#6498 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() Također, ako plaćaš kešom, može se skemijati neki popust, nemoj odmah kupovati po iskličnoj cijeni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6499 |
Premium
|
http://www.elipso.hr/audio__video/tv...IG-32VLE432BF/ Danas će prijatelj uzeti ovaj model, pa ću baš vidjeti sliku i sve. Ako mi se ne svidi ima Samsung onaj F5000 za 2250 u centar tehnike i dobro uzmem njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6500 | |
|CTS|MeanBoss|
|
Citiraj:
u pravu si,prekjucer kad sam gledao bila je 5500..sad gledam ono 6000..ma nebitno,placam gotovinom,valjda cu uspit iskemijat koju kunu popusta...ali i definitivno idem na ovog panny-a! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6501 |
In Rainbows
|
a u slucaju da se zaigraju neki FPS naslovi? koliko su Herzi usporedivi; monitor/TV i zasto ne pise input lag na TVovima, u ovom slucaju LED npr nasao sam ovaj http://www.svijet-medija.hr/art/tele...40r470ab/47665
![]() |
#6502 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Herci su beskorisni za igre, nijedan TV nema ulaz 100+Hz. Inace brojke su vecinom neusporedive izmedju razlicitih proizvodjaca jer svatko drukcije oznacava interpolaciju i ostala kemijanja sa slikom i pozadinskim osvjetljenjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6503 |
Premium
|
http://www.centar-tehnike.com/samsun...d-usb/02410304 Sta kazete na ovaj tv ? Preporucite mi neki do 2400 kn MAXIMALNO moze biti elipso i expertadria i centar tehnike. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6505 |
|CTS|MeanBoss|
|
ljudi malo sam zbunjen sad ....gledam da onaj panny 42ST50 ima aktivni 3d ...sad kako bih ipak u nekim situacijama i koristio taj 3d,jel baš velika razlika između aktivnog i pasivnog 3d-a osim cijene samih naoćala ? nekako mi izgleda da je bolje da je pasivni...sad ako vam nije problem,dajte predložite nešto do 6K kn...da ima pasivni 3d 107-117cm..? panny,samsung,lg,sony ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6508 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ako nadjes negdje jos novu Panasonic plazmu, uzimaj bez razmisljanja, nema ih vise niti ce ih biti, sto je zalosno jer nude vrhunski prikaz za nikakve novce. rastegni se na rate kako god, neces pozaliti, nemoj padati na ove marketinske sheme smarttv kita palac, tv mora imati prvenstveno dobar prikaz, sve drugo je sporedno ja imam 50S60, i kad ju usporedim sa prijateljevim Samsungom nekim LEDom koji je bio ravno 3 puta skuplji, Samsung joj vode ne moze donijeti. POgotovo backlight bleed koji ima i nikakve detalje u tamnim scenama. uzas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6510 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|