|
![]() |
#6361 |
dev
Datum registracije: Nov 2007
|
Prijave za prvi balkanski ESL 7on7 kup traju do 18:55h http://www.esl.eu/balkans/wot/news/241555/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6362 | |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Igru sam obrisao s kompa, jednostavno nisam imao zivaca vise igrati, krenio oko 14.00 nekidan, do 18.00 nijednu jedinu partiju nisam za x5 odradio, mjenjao i EU1 na EU2, ali nije pomoglo, za nevjerovati ali je tako. U garazi 48 tenkova, od tier I do tier IX, cak i s KV-1 pet poraza u nizu, a to mi je omiljeni tier 5 heavy. IS i Tigar(P), obojica po 4 poraza zaredom, sve partije su nas pregazili, i to glatko. U 80% partija sam bio u top 3 u svom timu, ali kad te stavi u debilni tim nema pomoci. Sad se odmaram od WoTa, a toliko sam bio nabrijan na SuperPeru. (al tko zna, mozda ga opet instaliram i zaigram za koji tjedan/mjesec/godinu) |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6363 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Btw tko kaže da vikenda znači loš wr ![]() ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 11.05.2014. u 20:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6364 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sam bome s tri tenka odmah rijesio x5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6365 |
Guest
|
Jbga Jozica, nekome smrkne, drugome svane. Meni danas Win Rate danas pao na 68.13%, do podne je bio 78%. ![]() |
![]() |
![]() |
#6366 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Ma svaka cast ljudi. Ali ja vise nemam zivaca za WoT. Stvarno. Ima dana kada mi super krene tipa 10/11, ali onda kada krene da gubimo, npr. neki dan ukupno odigrano 42 bitke, u 32 sam bio na dnu lanca, znaci najjaci u mom timu +2 tiera(osim kad uzmem francuze scoute, to su posebne partije), bez obzira na tier koji sam igrao (od 5 do 8), u samo deset sam bio najjaci po tieru, onih prvih 10/11 je bilo super, u iducih 31 borbi samo sest pobjeda. Znaci 16/42 na kraju dana, i to mi je bio bolji dan za igrati. Jednostavno nema pravila kako i sto odigrati, ima par stranica nazad videa sto sam stavljao, partije za nevjerovati, ali sto je veci tier u mom timu to ce gluplje odigrati, tipa svi na jednu stranu i nakon 3min od 12 tenkova 2 zivo. Sve tier IX i X, a o tome da E100 ili T57 na kraju partije imaju 0 dmg napravljenog. Vidjeno bezbroj puta unazad par mjeseci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6367 |
Premium
Datum registracije: Aug 2011
|
Nek je prošo i ovaj vražji vikend i vražji x5 specijal. Ubio sam si winrate koji ionako nije bio bog zna šta. Dođem do 30.02 D i reko naravno pa ću ga duplat kad je x5 i nakon par izgubljenih više prestanem i brojat i čisto nastavim igrat samo sa njim da vidim koliko će trebat. I tako sat ipol kasnije jedanaesta partija pobjeda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6368 |
Guest
|
Pa Jozica neko rješenje postoji. Koje tenkove si najviše igrao od Nove Godine na ovamo? Neki tenkovi jednostavno (više) ne mogu carry-at. A inače se previše opterećuješ, to ti sigurno narušava koncentraciju i poglupljuje igru. Što više pratiš statse, to lošije igraš... Pogledaj si grafove, WR ti pada otkad si instalirao igru (to u životu prvi put vidim), a do 6.000 igara si bio odličan po WN-u, nakon toga si se srozao. Sigurno si nešto mijenjao ili si kupio račun. ![]() |
![]() |
![]() |
#6369 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Jasno, kada ti prekipi- pauza. Najpametnija stvar. Ja napravio jednu kraću od 4d, napunio baterije, i opet guštam neovisno o tijeku i ishodu borbi ![]() Dobra stvar je što imam toliko toga otključanoga i neisprobanoga (deficit silvera) da mi je income grind prioritet, i zato uživam u nabavci i isprobavanju premium vozila. Nađem 2-3 koja mi se igraju taj dan (ionako su mi ostale samo 5grana tenkova za istraživanje, ne računajući 3 arty) tako da xp grind odradim u cca 10-ak borbi, a ostalo je onda bez imperativa ![]() Puuuno manje se živciram nego prije, i to mi je najvažnije ![]() Ni ne gledam više u statse, igram kolekcionarski, zabavlja me bojanje tenkova, amblemi... ![]() ![]() Akumuliram free xp za preskoke modela koji mi ne leže, to mi čuva živce, ne silim više ništa. Jučer iz par puta ne ide x5 za arty- odyeb. Ugasio i bonus ostavio neiskorišten. Nema više na silu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: windfucker. 12.05.2014. u 07:59. |
|
![]() |
![]() |
#6370 |
črna jetra
Datum registracije: May 2008
|
Evo malo bat 155 55, nisam ga bas volio na pocetku, al bude zabavno Steppe 6800dmg south coast od malo prije, nis posebno do kraja kad ostanu is7, is8 i arti protiv mene u artiju ![]() i jedna brutalna od jucer, klanski kolega pomlatio sve sto se dalo sa malim FV304 na himmelsdorfu zadnjih par minuta je mrak ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6372 |
Guest
|
Ne kontam baš ovaj klanski intel ![]() To je income čitavoga klana po teritoriju, ili...? Inače, ovo je jedini dio igre koji 99% nikada neću iskusiti... |
![]() |
![]() |
#6373 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6374 |
Guest
|
Nadogradio oba Kineza sa tierX topom (WZ-111 model 1-4 & WZ-120) iako nisam isprva imao namjeru (cca 50k xp po topu nije baš za baciti + još i više za tracks+motori zadnji) i sada mogu reći da je wz-120 definitivno monstrum (čitaj: keeper), meni osobno bolji od t-54, dok "stojedananestica" odlično funkcionira, ali benefit nije baš tako veliki. Ipak, ST-I je bolji, ma definitivno jeste... Ići će mala u prodaju. Htio sam se čim prije dokopati desetki, ali mislim si :wtf? čemu žurba? ![]() Makar se napola isplatilo. Dovoljno, sasvim ![]() Druga filozofija igranja, tj. baš se dobro igram ![]() ![]() Edit: 'bemti, baš mi prošlo kroz glavušu: sad sam se još više "navuk'o"... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6375 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
wz111 je bog i batina za 113...uzivaj s njim jer ovaj t10 je katastrasan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6376 |
Premium
|
Evo konačno se odlučio za svoj prvi med,nakon godinu i pol sto je bio istrazen...ufff koje osvjezenje ![]() http://wotreplays.com/site/855857#ka...enspirit-m48a1
![]() |
#6377 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#6378 | |
Vozi Miškoooo!!!
|
Citiraj:
Od modova samo onaj za statistiku na kraju partije koji biljezi sto i kako te Jimbo nisan koristim, nista drugo. Sad sam pauzirao. Jer igra postaje sve samo ne igra. Barem meni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6379 |
Premium
|
Dečkići,kojeg japanca da si zemem za SP misiju? Mogu free expat do tier 6,a koliko čitam na netu svi su crap. Još su Chi-Ha i Chi-Nu "solidni",ostali da su živi horror. Jel se može s tier III grindat peru? Ili da uzmem Chi-Nu? Dakle koji vam je bio "gušt" vozat...onaj osjećaj da je OK ? ![]() EDIT: OK Chi-Ha otpada jer je misija za tier IV minimalno...
![]() |
#6381 |
Guest
|
@TB: Tier7 Chi-Ri je po meni daleko najbolji (nemam pojma kakva je "osmica", nemam ju još), autoloader sa tri projektila precizan, probija solidno, prilično mobilan...tenk kojemu nikakav scout nije prevelik problem za riješiti niti na daljinu, detrackanje za ekipu većih mrcina mi je omiljena zabava, reload super brz...ma, tenk je sve samo ne dosadan ![]() Definitivno se ne radi o tenku koji može okretati partije, ali uvijek, baš uvijek, sa njime se može nešto napraviti. Eto, mojih 5c ![]() EDIT: AAAAaaaa, sada tek vidim da možeš do tier6, sry ![]() Onda je ovo što M.Boss kaže najpametnije (imho). |
![]() |
![]() |
#6383 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Title says it all ![]() Koristi svoj view range,od zaklona do zaklona,take shots of opportunity...i tek kad je zicer za flanking kreni dovršit šta se dovšit da. Iako je nerfan dosta puta i dalje je game changer u rukama dobrog vozača... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6384 | |
Premium
|
Citiraj:
Na veliko se priča da je loš ovo-ono,nitko ga nije koristio u prijašnjim klanovima,ali ovi likovi ga ful koriste,pogotovo ex komander iz kazne koji je sad u s3alu,on samo s m60 roka. Odigrao za sad samo 2...druga je bila totalni fail s 1.4k dmg,al tu smo izgubili 15:0 toliko o timu... ![]()
![]() |
![]() |
#6386 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ma i ja imam optiku,rammer i ventstab i dosta rokam u pokretu dok dolazim do mjesta di mogu pol tima dohvatit. Super funkcionira sa FV215 183 i dosta se para skupi jer ova one shota sve šta mu ti pokažeš na mapi...probao sam jednom u tandemu na airfield mapi sa dva ta i reza je bila totalno devastirajuća ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6387 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Kaj raditi kad se pojavi ovakav lik ? http://tinypic.com/r/33kga3l/8 ubijem ga i onda on u chatu tvrdi da sam ga sa goldom ubil i piše koje kakve gnjusnosti, da sad ne navodim kaj sve pogodil sam ga sa kv2 152mm HE bočno u kupolu a bil je na manje od pola healtha i stim da su ga ljudi gađali iz još dva smjera. tek tolko da mi diže tlak bezveze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6389 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |