|
![]() |
#6331 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Jebote. ![]() Btw, zvao me prije pola sata MM, pita: "jesi rijesio mornare?" ![]()
![]() |
![]() |
#6332 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6333 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6334 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
onda Ghetaldus mozda ? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6335 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6336 |
Feldwebel
|
Sada idem provjeravati to. Sreća je da sam našao vezu za taj posao. Nije to promjena dioptrije. Znam kako to izgleda. Ja imam i astigmatizam i upravo me on kolje. Na jedno oko mi je dupla slika. Kada fulaju šajbe, opet vidim duplo. Rado bi ja da mi se oko privikne. Vjerojatno i bi, ali mi je kod zadnjeg slučaja bilo to da sam nakon 6 mjeseci opet išao po nove naočale sa većom dioptrijom za 0.5. Ne bi ponovo to iskušavao. Prošle mi je radila šogorica. I kada sam radio test vidio sam da su mi te šajbe bolje. Nema duplanja slike kao kod ovih. Nije Ghetaldus. nemaju oni u liniji proizvoda ništa što mene zanima. Do sada je to bio drug Zeiss, a sada Essilor. Ne znam što se uopće čudim. Isto sam pročao kao da sam komp nosio na servis u HG-Šrot. Samo se od tamo može komp nositi u kulturnu firmu a ja svoje naočale mogu reklamirati dragom Bogu. Plati opet pa ćeš imati... možda.
![]() |
#6337 |
herr Flick
|
@nino5 Pa di si tovaris podmornicar? Nema te nema a onda hopa! Tvoj sig nas je prosvjetlio i sad stvari vidimo jasnije ![]() @Rak nista onda jedino jos umjesto Zeissa da probas sa dnom od pivskih boca! Zuja mozda ? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6339 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
A ja modemash i to preko moba ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6340 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma na ovakvoj umjetnosti se nesmije štediti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6341 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
lol poludio server vidi pinga i nece da se pomakene!! http://www.imagesforme.com/images/7775shot0004.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#6343 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo gotova partija i server se zbrejko i držao nas zarobljene. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6344 |
̣
|
server nas je oteo i držao zaključane,a jedini mogući način za bijeg je bio Ctrl+F4 : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6345 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6348 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Novi je član na serveru. Jedino ne znam kako je MM dozvolio takav nick. Nekako mi se čini da bi bilo primjerenije da ga promijeni a o promjenama PM-a MM-a.
![]() |
![]() |
#6349 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6350 |
zippo61_junior
|
Momci veselje je na serveru(hehe) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6351 |
herr Flick
|
Radi li server ili ne? :confused: Na poslu sam i izoliran od CoD2 pa ne znam sto se dogadja. Pisite lijencine , spamajte ali dajte neku obavijest ![]() ![]()
![]() |
#6352 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
radi, bar mislim ![]()
![]() |
#6355 |
̣
|
radi igarali sma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6357 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
sutra dolazim u ZG pa mi recite gdje blizu željezničkog kolodvora ima erste banka...
![]() |
#6358 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() Rudolf Hess Janez is dead je Setter123 i zamolio sam ga promjenu pa će u igri biti Setter123 janez is dead - sad kaj mu to znači pitajte njega. Jedino ako je problem i ovo janez onda mene. Što se tiče servera promjenio sam jednu stvar i onda se server morao restartati - to je bilo oko 11 sati i trajalo je 25 minuta - toliko mu treba za restart. Sve ostalo je nešto drugo - kao i ono sinoč kad smo dobili skor protivniičke momčadi: cheers2
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6359 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6360 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Evo kratak odlomak o njemu: 10.05.1941. povukao je svoj najslavniji i najluđi od svih poteza. Sjeo je u svoj avion messerschmitt i odletio sam samcat u Škotsku. Tamo se htio naći sa Vojvodom od Hamiltona kojeg je želio uvjeriti da mu ugovori sastanak s kraljem i Churchillom s kojima bi potpisao mirovni ugovor s Ujedinjinim Kraljevstvom. Odmah je zarobljen. Kad je Hitler to čuo prenerazio se. Odmah se službeno obratio Britancima: "Hess nije došao u moje ime". Bio je zatočen u Londonu gdje je u dva navrata pokušao samoubojstvo. Oba puta se presvukao u svoju letačku uniformu. Prvi se put bacio niz stubište (slomio kuk), a nakon toga zabio si je nož za kruh u stomak (nije si nanjeo teže ozljede). U Engleskoj je bio zatočen do kraja rata, kada je izručen Nurnberškom sudu. Za vrijeme procesa Hessovo se stanje još pogoršalo, teško je komunicirao na saslušanjima, živio je u svom svijetu i kao da mu je bilo svejedno što se oko njega događa. Sjećam se Hessa sa snimaka suđenja. Uvijek je izgledao blago zbunjeno, gledao je u vis i šarao svojim krupnim očima po dvorani kao da se nalazi u nekoj kapeli prepunoj umjetnina pa ne zna što bi prije vidio. Svi su ostali slušali optužbe ili svjedoke, pripremali obrane. Ali ne i Hess, nisu mu u to doba bile sve daske na broju. Ako nekoga više zanima: Link 1 Link 2
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|