|
![]() |
#6302 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
Istina, a to nije problem samo igrica, pogledaj softvere..Sve se radi da se cim prije izbaci, puno bugova i nedovoljne potpore...Cast iznimkama A sto se tice nevidljivih zapreka, zidica i kamencica, potpisujem. Znam da je je**no tesko napravit ovakvu igru koja izgleda zbilja dobro (i to joj je jedna od rijetkih prednosti) ali daj ono.... svakih 50 metara zapnem za neko sranje i to najcesce kad pokusavam ubiti nekoga, pa se naravno stiltam. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6303 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ovo poslije quota neću ni komentirat jer samo filozofiraš... I što se tiče "prđenja u vjetar" i "blesavosti", to zadrži za sebe i nauči se više kulturno komunicirati na forumu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6304 |
Guest
|
pa evo , meni na "mapi sa kontejnerima" radi malo bolje nakon što mi je origin pokupio patch..doduše nisam mjerilo jer doslovno nisam mjesecima igrao BF3. Što se tiče konstatacije da su konzole zaglupile igru i dijagnosticiranja konzolitisa u potpunosti se slažem , da citiram kolegu "ide se na ruku NJUBOVIMA" , i osobno mislim da su krive ne dvije gljive sa kontrolora od PS3 i XBOX. Naime nikad nije rečeno da li su to otrovne gljive ja ih spremam s jajima. Da toga nema , bila bi super igrivost i atmosfera a ne "COD stajl gejmplej" |
![]() |
![]() |
#6305 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
2. Istina boli, jel tako. Da, tv je kempersko oružje br.1, nisi jedini koji to radi, na svakom drugom serveru imaš ekipe koliko ti duša želi kojima je jedini cilj popet se na high altitude sa viperom i gađat tv-om tenkove, mobile aa, drugi chopper, itd. Svaki dan to gledam, a i nisam jednom igrao protiv tebe.... Sjeti se samo runde prije jedno dva mjeseca kako ti je mili havoc driver rachemesser plakao pa rageao u chatu da vas ostavim sa jetom na miru jer je ovo bitka vas dvojice protiv nea (hrabro nema šta, dvojica na ts-u protiv nea samog ili eventualno random njuba s njim u viperu), itd. Meni ne trebaš prodavat priče.... 3. ICTV u tenku je useless protiv vipera i havoca jer em ga ti možeš razvalit iz najmanje 3x veće udaljenosti nego je domet njegovog locka, em svijetli ko božićno drvce.... 4. Vojnik sa iglom je kemper, to stoji, pogotovo ako mu je jedini cilj lockat mete u zraku, a flagove ko šljivi, al takve volim, što ih je više, lakše je dobit rundu. 5. Domet tv rakete je, sad mi se ne da tražit točan podatak, ali ili 1.5x ili 2x veći nego lock od mobile AA. Ako ne vjeruješ odi na prazan server s nekim pa probaj ![]() Živio ![]()
![]() |
![]() |
#6306 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Neo se joinao na mene na server, znao je da smo u heliju... nekužim... trebao sam ga namjerno fulati? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6308 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6310 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Na sreću, igrao sam s tobom bar 100h, tako da ne lajem bezveze. U jetovima imam podjednako sati kao u chopperima, kao u tenkovima, kao lav-ovima i btr-ovima, itd, kod mene balans u korištenju prije svega. To što tebi ne leži jet, not my problem. Malaivica je bolji jet pilot od mene, u čemu je problem? Srušio me sveukupno 15x u mojih 80h u jetovima, što uz pomoć mobile AA, što ovako. Ako je to ownanje, priznam ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6311 | |
Premium
|
Ja još ne kužim šta je u mojoj igri toliko nepošteno, abjuzerski, kempersko... Jet mi je potpuno ne zanimljiv, tako da ga nisam niti pokušao svladati. Ma yok, nije ti svaki drugi post ovdje kako "ownaš" sa jetom... u redu je... ![]() Citiraj:
EOD sa zaključkom da ti ne znaš šta je kempanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6313 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6315 |
Premium
|
Jučer spomenuti bug http://youtu.be/8oJ3fN94YqE?hd=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6316 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6319 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ovo bi stvaralo komplikacije konzolašima i ostalim retardima. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6321 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6324 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako je gušt trčati kao support na 24/7 Gulf of Oman naoružan sa 870 MCS sa Frag roundsima i bacati C4 na protivnička vozila pa opaliti u C4 sa shotgunom, gledati BOOM i protivnički tenk crew kako piše "wth" kad vide da ih je shotgun ubio i raznjeo tenk ![]() Još bolje birgirpall način priljepljivanja C4 na jeep naprijed i nazad pa se zaletit u tenka, iskočit i pucat shotgunom u jeep ![]()
![]() |
#6326 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Danas izlazi jedan manji update. Changelist * Fixed AA missiles not doing damage to vehicles moving at very high speeds (This is the much wanted heatseaker fix) * Fixed TV Missile doing much more damage than it should (it is no longer a 1-hit kill) * Tweaked tank armor strength * MAV elevatoring fix, round 2; proning on the MAV will now disable it * RCON admin.say command can send to individual players * A few invalid map+gamemode combinations in maplist.txt could crash the server on startup; these combinations are now rejected instead * RCON vars.serverDescription was not returning anything in R20 if the string was not set; this has been changed to return “” instead * RCON player.onChat now reports the target player subset http://battlelog.battlefield.com/bf3...4781254560301/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6330 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |