|
![]() |
#6272 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Bas nista, islo me je 3-4 runde za redom kao mwp i okacio sam rez zadnjeg, a od svojih valjd 10 postova u cijeloj temi smijem i ja jednu svoju rundu okacit...
![]() |
#6280 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6282 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ne znam sta vi drugi kazete, al nakon ovog zadnjeg patcha, ova igra se pretvorila u jedno veliko s*anje! Noobovi između 10-30 levela na koje se prije nisu ni meci trosili su odjednom postali ljuti profesionalci koji ubivaju sa srednje udaljenosti sa nepreciznim puskama ko Rambo u najboljim danima.. Nabijem DICE! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6284 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Mene iznimno frustrira igra (više faktora, od igrača do same igre i bugova) i radi vlastitog zdravlja ću je igrat sve manje i manje. Jedinu stvar koja mi je bila najdraža u igri (chopperi) su uspjeli usrati. Sinoć smo |PredatorV (RacheMesser iz BFBC2) i ja bili stalno u chopperu i svjedočili masivnom failanju TV rakete kod očitih direktnih pogodaka, kao i failanju ECM-a i flaresa. Igra mi stvara više frustracije nego ugode, tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6285 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6286 |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav ekipa, kao prvo slazem se da su igru s patchem zasrali do bola. Tocno to, nekakvi noobovi su me od neznam kud poceli rokat, pocelo mi se desavati ono o cemu sam prije samo citao ( ![]() Ugl, zna li netko rijesenje za nepokazivanje pinga u trazilici i za iskakivanje esnlauncher3.exe od strane ZA? To me je**e vec duze i sad jos ovaj patch... da ima bilosta drugo za igrat davno bih se prebacio |
![]() |
![]() |
![]() |
#6287 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2010
|
aj nemojte pricat gluposti..patch je odlican! Dodali su recoli sto je odlicno. Sada te njubovi vise ukampani noobovi nemogu ubiti na veceoj udaljenosti. Konacno su oruzija dobila smisao. Svatko oruzije ima svoje prednosti na blizu srednju i vecu udaljenost. DICE je napravi odobar posao. Ako dodje do nekog nebalansa to je uglavnom zbog igraca koji se stalno prebacuju u "bolji" tim, koristenjem glicheva i slicnih oruzija tipa darta i sl. Sve vase price nemaju smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6289 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() Po meni, chopperi nisu uopće usrani, niti dirani u ovoj igri, tako da ne znam u čemu je problem whinea oko toga, jer je oslabljeno sve živo na zemlji, tenkovi itd., chopper je i dalje uz dobru jet potporu najveće zlo na mapi. Letjeli ste bezbrižno dok smo shole i ja bili u jetovima i krčili njihove da vas ne hebu, ne kužim u čemu je problem sad, što se ne može napravit kill streak 50 odjednom iz vipera ![]()
![]() |
![]() |
#6292 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
DA žalosno u kom smjeru se igra "razvija" , ide prema ovim nesposobnim šugavim njubarama . Žalosno. Nije potrebno spominjati nešto što nisu u 2 igre sposobni rješiti , a to je preskakanje prepreka , zapinjanje za sve živo i neživo! A ono sa spawn pointom je smješno, ekipa ga postavi na neko brdo ( Damavand peak ) i sleti na onu kuglu na prvoj bazi i cjela igra im se gore odvija, ili leže ko zmije po kamenju. Zaboravih na fascinante hit pointove tih smeca i SOFLAMA. Dok ja to mlatim ko slona u jagodama dođe neki smrdljivi camper koji me ubije.... I sad je svaki tard PRO player jer ako te ne ubije iz prve onda te supressa da ne znaš ni na kojoj si mapi , a nakon toga te sretno ubije.!
Pošten trgovac : 1 , 2 , 3 , 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10, 11 , 12 , 13 , 14, 15, 16 . …but it is better to learn wisdom late than never to learn it at all. Arthur Conan Doyle Zadnje izmijenjeno od: Ati freak. 17.04.2012. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6293 | |
Buying Bitcoin
|
Citiraj:
Kako misliš da chopperi nisu dirani? ![]() Btw. chopperi su bili veće zlo prije patcha nego sada. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6294 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#6295 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Živi užas. Ne znam kako da opišem. Šalica tuge, prstohvat ironije, količina neshvaćanja, par miligrama Xanaxa i život postane grozan. Igrao sam jako dobro prije zadnjeg patcha a sada sve gore kao zadnji njubar
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6296 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Meh, ja sam tak i tak sve manje i manje online. Neda mi se nikako, mape su mi vec dosadile, oruzja (kojih ima milijun) su mi sva postala nezanimljiva do mjere da se svaki put spawnam sa novom puskom kad umrem i jednako mi je dosadna za igrati. I tako neke šeme. Konzole su odavno unakazile gaming kad su otišle online, sto se ocito manifestiralo i na Battlefield serijal. Pogledajte samo prvi Crysis na kompu i ovaj novi console/pc hibrid Crysis 2. Miljama je iza jedinice. Sve se više ide na trpanje love u džepove i ugađanje dječici od 12-13 godina ubacivanjem hrpetine nebalansiranog, dosadnog i zamornog smeća i totalno nelogičnih "fixeva" u nešto što bi zapravo trebala biti igra koju cemo igrati minimalno godinu-dvije i uzivati u tome. Nist, cekam onaj 2143. Za tu igru su mi ocekivanja ionako niska, pa se nadam da ce me oduseviti kad se pojavi. Iskreno, puna mi je kapa ovih modern warfare gluparija koju call of duty vec godinama uspjesno forsira na trzistu igara. Samo čekam idući Elder Scrolls u kojem ću ubijat gobline sa M16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6297 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Koja je razlika? ![]() TV nije kempersko oružije, domet joj je premalen. Citiraj:
Nakon patcha tenkovi se nenormalno tresu, poskakuju, canister faila, main cannon ima problema kod letećih meta jer faila u barem 20% slučajeva http://www.youtube.com/watch?v=O3nN_BtralU O random bugovima neću ni pričati... najnoviji je da se padobran "otvorio" usred igre i cijelo vrijeme mi se soldier kretao kao sa padobranom, kao pijan ![]() I neznam ako ste znali, dok si pod supresijom, health se ne obnavlja ako nemaš health pack pored sebe :/ Zadnje izmijenjeno od: PointDexter. 17.04.2012. u 18:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6298 |
Buying Bitcoin
|
Scp, problem je u tome da igre izlaze pre brzo, svake godine, i nemaju ih vremena (niti im se isplati) usavrsiti ih, kao što se prije moglo. Vremena su takva da sve ide brzo, samo daj još još, više više, brže, itd., tako da nema prostora za kvalitetu. Valjda je blizzard jedini još koji radi kvalitetne igre (engine, optimiziranost, količina bugova, podrška, itd.)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6299 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
ja još nisam osjetil frustracije vezane uz blur (možda jer ne igram metro). ili me neko fraga na najnormalniji način ili ak se desi da neko puca po meni iz daleka povučem se i čekam da blur nestane. čak i ak nekoga prije skužim nego on mene i počnem pucati al ga ne ubijem s prvim/drugim burstom, pa me skuži, odustajem i mjenjam poziciju. najviše me frustrira taj bug preskakanja i zapinjanje za "busen trave" @Neo je istina, blizzard se stvarno trudi da balansira i makne bugove i treba im skinuti kapu. al opet s druge strane i oni u zadnje vrijeme pribjegavaju metodi pojednostavljivanja igre u svrhu širenja ciljane skupine potrošača |
![]() |
![]() |
![]() |
#6300 | ||
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Citiraj:
Daj lepi, ne prdi uz vjetar. Nego što je kempersko oružje na viperu i havocu? Šta ekipa radi s tv-om, i koji je point tv-a nego rješavanje mete izdaleka. Daj molim te, pročitaj prije nego napišeš blesavoću. Pitao si koja je razlika između onog što sam napisao da ne faila tv nego da kamera tv-a 'loše' pokazuje. Pa uzmi logično, ako gađaš, npr kao Neo sinoć maltene sa carriera na omanu, btr na A flagu, da ispred tog btr-a stoji kontejner, jednako visok/ako ne i višlji od btr-a, ti moraš sa tih, koliko, skoro 1km udaljenosti pogodit točnu visinu da ti tv prijeđe preko kontejnera tj da se ne zabije u njega, a da pogodiš btr 5m dugačak. Pazi, sa 1km, a tv nije baš raketa koja putuje 5km/h pa da imaš vremena kolko hoćeš za precizno gađanje. I zato se tebi na kameri čini kao da si pogodio, a projektil završi 10m iza mete, kao ovaj sinoć. Ove spike o recoilu i supresiji neću puno komentirat, osim ponovit da ja nemam takva iskustva, nemam problema s ničim, puške koje su i do sada imale velik recoil, imaju i nakon patcha, noskillerske nobrain lowrecoil puške kao m16a3 su ostale što su i bile prije, supresija u tolikoj mjeri koliko ekipa plače stalno se meni događa samo kad naletim na retosa koji je zalegao sa m249 sa bipodom i ext magom sa 200 metaka i stavio blok ciglu na lijevi klik miša. ![]()
![]() |
![]() |
|
|