|
![]() |
#601 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E koje drivere da metnem za 6800le? |
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Xtreme G 84.25! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#605 | |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#607 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
meni se vise neda igrat ovu igru cekam fallout 3.... jel netko zna kad ce sorry na ot-u |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#612 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pozdrav radni narode.. ![]() Malo istražujem Brumu sad,ona count me kao hoće vidjeti nešto..pa idem vidit šta oće..: sweating ... Uživajte,igra godine definitivno..(možda i desetljeća,ako izuzmemo baldur2) ..to je daleko najjača igra za pc..my choice.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
|
Kad smo već kod Brume, onaj quest gdje je onaj tip zaklan jer je navodno bio vampir, odem u onu pivnicu ili što je već nakon što pricham sa zenom ,,vampira'' i pricam s onim burazom unutra al mi on ne kaze nista pametno, a indikator mi cijelo vrijeme pokazuje na njega... probao sam ga potplatiti ali nishta! |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Moderator
|
Citiraj:
SPOILER: Kod ubijenog stoje dva strazara. Podebljaj odnos s onim koji vodi istragu i nek ti dozvoli da ti provedes istragu (pricas prvo s njim pa s udovicom pa s njim). Zatim podigni odnos s udovicom i razgovaraj ponovno s njom ona ce ti reci da je sigurna da muz nije vampir. Razgovaraj po gradu o ubijenom i ubojici. Odi u inn na ulazu u grad i nabildaj odnos s innkeaperom i on ce ti reci da je tu odsjeo ubojica . Odi u sobu u kojoj je odsjeo i nadi dnevnik iza ormara. Odi nazad u kucu ubijenog i razgovaraj s udovicom i voditeljem istrage. On ce ti reci da se nadete u innu u 3h. Nadi se s njim i onda ces dobiti na mapi pecinu u kojoj se skriva ubojica. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Premium
|
Pređoh primary questove ili ti priču pred par minuta i rekao bi da je malo prekratka. SPOILER:Zmajček dođe, ubije Mehrunesa (the grand evil master) i to je to. Ako izuzmem svaki put kada me ubiju, prekratka je. Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 22.04.2006. u 18:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#616 |
Moderator
|
: stoopid Dobro da nisi napisao kraj : nono : Edit: No dobro editirat cu post... |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ufuf ja tek level3??se može mjenjati difculty tokom igre???sranje i ja posto vampir spavao u nekom krevetu u imperial city i nakon spavanca me dočeka poruka vampirizma,po danu se fino tostiram,se može skinuti vampirske osobine??borba u areni je teška jedva uspio prvog dobiti,sumonao zombija da mi pomogne,u market dictrictu postoji market suwers kako se već piše,sredio bandit strijelca ali ne mogu vrata otvoriti??di se uče nove magije??, sad pročito da treba u crkvu po lijek protiv vampirizma,nego koje su njegove prednosti?? čini se da mi se lik a i ja poistovjećuju s avatarom. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 22.04.2006. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#619 |
Premium
|
Tnx again E.T. ![]() evo naso sam neki soul gem, malo jaci od onog petty i napunio si magical oruzje (za samo 150 od 3k lol) imam jos neki lesser al mi kaze da moram imat soul u njemu, da nemogu samo ovako. kako captureati soul? |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Premium
|
Sry E.T., malo sam se zanio ![]() @SniperWolf: moraš nekog pogodit magijom Soul Trap i onda ga ubit za vremena trajanja magije. Također, moraš imati dovoljno velik soul gem da ti duša koju si capture-ao stane u njega. Ja sam to radio tako da sam iskombinirao jedan dobar bow (može bilo koje ne-magično oružje) sa Sigil stone-om koji ima efekt "soul-capture for 30 seconds". |
![]() |
![]() |
![]() |
#621 |
Premium
|
@Demetrius: kada si vampir atributi ti se povečavaju opako (do 20 pointsa). Ali je zjebbano zbog dana. Kada dođeš u treći stupanj vampira dobiješ moć da budeš "invisible for 180 seconds& night eye for 120 seconds". Otporan si na poisone ali ti vatra daje više damage-a. I moraš se redovito hraniti inače te se ljudi budu bojali i sunce če te još jače ubijati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
|
hmhm,tako znači overkill,koja je ovo glupost u citiju u armoriju pomažnjavao štitove i osatlo,šeto po gradu normalno guradovi odgovarali,sad u coral gradu čim s guardom pričam odmah kaže krao si,vidio me drugom gradu zanimljivo,bounty na mene je 541,još maznuo od imperial guarda konja,kako pada bounty?? luxor,skužio sam da kad je vampiricity na 25& ko sada nema sunca ,kad sam na 50% sunce je na 1,znači bolje ljudima ne piti krv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Keeper of the Nine Keys
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
thnx
L-L-L-Look at you, Hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you r-r-r-run through my corridors-s-s. H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine? - SHODAN CPU : AMD 64 X2 4600+ / 2400Mhz (Sckt AM2) CPU COOLER : Stock MOBO : Gigabyte GA-M59 SLI-S5 (BIOS - F8) RAM : 2x1GB SuperTalent CL4 (4-4-3-8) PC6400 DDR2-800MHz GPU : XFX 8800GT 512MB "Alpha Dog Edition" @ 710/1720/1030 POWER SUPPLY : Thermaltake Toughpower 600W PSU CASE : Thermaltake Armor Jr HDD : 2 x Seagate 320GB HDD SATA2 DVD-RW : Pioneer DVD-RW R-110 MONITOR : BenQ G2400W 24" 5ms LCD 1920x1200 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
kak da rijesim te mutne texture. Jel su pomogli nekom oni Xtreme G 84.25!?!? Da ne skidam bezveze kad sam na knap sa prometom tak i tak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 | |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#629 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
na par strana prije ti je sve detaljno opisano...sramota da nama sa Nvidia-om se ovakvo nesto dogada..
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
|
se može skinuti bounty sa sebeeee??joj u svakom gradu odmah me napadne straža došao mi jendo 791,ako idem u jail i odslužim pada mi se sve za 2. našo cheat na gamespotu ali ima nešto da napravim da mi padne zaj glupi bounty,da ne cheatam,ako ne morat ću. hieves Guild – a coalition of like-minded individuals banded together for mutual protection and profit. Some Thieves Guild members can remove a bounty that’s on your character’s head, for a price, of course. Some other members may be able to fence your character’s stolen goods. One of their tenets is, “There IS honor among thieves,” which often proves to not hold as true as they would like,koji guild u fighter s ene mogu učalniti jer je bounty na moju glavu?? http://faqs.ign.com/articles/699/699093p1.html stranica za pomoć Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 23.04.2006. u 13:06. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|