|
![]() |
#601 | |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() Kada napajanje nema EPS konektor znači da ga nećeš moći uštekat u novije ploče koje traže takav naponski konektor i tako ploča neće dobivat dovoljno struje da nahrani gladnije procesore Ovo nije posve točno. Sjeti se samo situacija gdje su ploče izgarale i pod dvojezgrenim Conroe procevima ![]()
![]() |
![]() |
#602 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Mislio sam na kvalitetu plastičnih konektora, pogotovo ovih što se kače za napajanje, ne sjedsju baš "glatko", a na jednom dok sam ka prikapčao mi je ispao konektor iz njega. Prije ovoga sam imao LC Power modularni i mogu reći da su kod njega puno lakše išli ti konektori. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#604 |
Banned
|
Kome ne smetaju navedene mane,živina : http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=800.000.602 Štagod tragovi ugradnje značili,samo da nije na pod padalo,to sam Bog zna. Nagađao sam da je ovaj model : http://www.overclock3d.net/reviews/p...0hp_900w_psu/5 Ima 2g garu,ambalažu i bundle..a sad,slijediti put tih tragova korištenja,ili ne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Moderator
|
Ma daj, ta serija napajanja je u totalnom qrcu. Hrpa ih je dolazila po defaultu mrtva, meni je na test došlo jedno mrtvo. Nema šanse da bi to kupio.
![]() |
#606 |
Banned
|
I to je odgovor ![]() ![]() ![]() ![]() Sisa,pa mrtva. Imaš broj magazina di si ga imao na testu? Snaga me zanima,ali ajd ima na revu. http://www.overclock3d.net/gfx/artic...163842650l.jpg Ali ako ti kažeš zaobići,onda.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#607 |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Vidim da si se vodio ovim X u nazivu ![]() Nazalost to su totalno drukcija napajanj s obzirom na ovu novu seriju ... pogledaj samo unutrasnjost i sve ce ti biti jasno. Efikasnost nije niti blizu, daleko su bucniji sa tim 80mm ventom, a i regulacija je osjetno slabija. Samo je X u nazivu isti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 |
Banned
|
Pitao sam se čisto koja je to serija,900W,pretpostavio sam da je ta HP, nisam ništa drugo našao,u ovo sitno šta sam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#609 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() btw zaboravi da buš u Linksu izvukao pare koliko si platio komponentu. Oni ti odbiju i amortizaciju, imaš po forumu već tema oko toga ![]()
![]() |
![]() |
#610 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
Hvala tebi i cocountu na brzom odgovoru, inace procesor je E7500 a ploča je BIOSTAR TPOWER I45. Također vidim da je netko spomenuo neke mrcine od procesora, mislim da bi za soc.775 nebi trebali biti nikakvih problema. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 | |
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() Nije ni cudo da je crkavao kada je trebao tolike mrcine, a stavili su samo 80mm vent. Vjerojatno je uz to bilo rijec i o nekakvoj pogresci u dizajnu ili greska u tvornici ... tko ce ga znat :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Prijatelj na amd konfi traži novo napajanje da bude što tiše, modularno ako je moguće. evo što ima: - Phenom II X4 965 - matična gigabyte MA790FXT-UD5P - mem G.Skill 4 GB - grafička HD 4850, 24'' LCD. Od ostalih stvari neće raditi OC i ne igra igre. Cijena što niža vs. kvaliteta i tišina ![]() Što bi bilo za preporučiti ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
moze preporuka za neko kvalitetno napajanje u links-a do 300 kn .. 500w, 550w... ![]() Zadnje izmijenjeno od: dario3. 31.01.2010. u 15:41. Razlog: links |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#616 | |
Registered User
|
Citiraj:
asrock a785gxh/128 pa bi kasnije malo išao na 955 be procesor i stavija bi neku 4870 il 5770 .. ugl jos imam 4 HDD-a u pc , u .. htio bi kupit neko napajanje da cu ga imat i za kasnije .. isplati li se vise od 300 kn ulozit u to? i koje napajanje sa onim 8pin konektorom za novije ploce .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Uzmi si Corsa CX400W, dođe ti nekih 360kn u ADM-u i bez brige biti će ti i više nego dovoljan i za ovu i za neku jaču konfu ![]()
![]() |
#618 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Moderator
|
![]() |
#621 |
Registered User
|
preporuka za cx400. isto sam se ovdje raspitivao i uzeo ga. Danas ga mucim na 2hdd, x3 720be s otkljucanom 4. jezgrom i clockan na 3.3ghz i 4870 na stock postavkama. nikakvih incidenata jos nije bilo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#622 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
odlučio sam također uzeti Corsair 450 vx ali se baš ne razumijem u napjanja previše pa prije nego kupim da postavim vamo par pitanja... Dakle zanima me jel se kod napajanja gleda tip konektora ili nešto s obzirom na matičnu?da ne bi kupio i da na kraju ne mogu priključit i zanima me još hoće li mi biti ovo napajanje dosta za clockanje proca i kad skupim para za neku jaču grafičku i eventualno još jedan hard? dosta sam čitao o ovom napajanju i nekako mi se čini best buy s obzirom na cijenu i sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
3.14zda ®
|
Ne znam jel preporuka ili ne, Asus a-45ga Atlas napajanje 450W odlicnih karakteristika mjereno multimetrom, ali uzasno glasan Yate Loon LED vent unutra. http://www.mt-webshop.net/Shop.aspx?...ProductID=1562 Ako kome sto znaci - napajanje je made by Delta Electronics ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Dobro je znati, posto imam jednog kod kuce ![]() Istina da je vent najglasniji kojeg sam imao upoznat na napajanju opcenito.
![]() |
#627 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
3.14zda ®
|
Ja sam taj vent bas danas iscupao van i zalemio novi Coolermaster Green LED unutra bez ikakvih drkavih temperaturnih regulacija, vulgaris-dritto na 12V zice ![]() @G5; Upravo to, Delte su poznata serija Chiefova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
3.14zda ®
|
Inace, 12V grana bez opterecenja je 12.30V, a sa opterecenjem ide na 12.33V ![]() Bez opterecenja ikakvog - danas u radioni dok sam lemio drugi vent unutra, samo brikano napajanje da radi bez ploce daje 12.09V prema multimetru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|