|
![]() |
#601 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koristim ga jedno vrijeme i stvarno ima potencijala. Jedino mi flash malo zatrzava, ostalo sve super.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Paralelno otvorene stranice u drugom prozoru se gase za zakasnjenjem a isto je i s otvaranjem pojedinih stranica. Neznam jel tko to dozivio no meni je mozilla spora. Barem ova 10.0 verzija. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#603 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Joj sta me ta mozilla danas i jucer zivcira. Zadnjih tjedan-dva onako bez vecih problema. Tu i tamo koji stopped working... ali vec se navikno na to. Ali danas i jucer ajme, ajme. Svako malo stopped working, errori pri otvaranju filmova na youtubu, samo od sebe minimaliziranje prozora... Dok to ne poprave odoh ja lijepo na drugi browser jer ovo je za smijat se kak to nemogu popraviti.
![]() |
#604 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristim već nekoliko dana Pale Moon x32 zbog pluginova - Napravio sam identičan profil kao u FF i ono što mogu primjetiti je da browser radi kao i moj prošli FF 9. Pozitivna stvar je što mi se dosad još nije krešao flash. Da vidim nekakav značajan napredak - baš i ne vidim. Koristim svega 9 add-onova. Negativna stvar je što mi add-on "Download statusbar" ne radi kako treba, točnije kada je download gotov, ne mogu otvoriti file preko te statusne trake nego moram ulazit u folder gdje je skinut itd...
![]() |
![]() |
#605 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Koristim Firefox oduvijek, nikad nisam problema s njim imao. Ali ovaj problem sa enter tipkom koji se, koliko vidim, događa hrpi ljudi u zadnje vrijeme me toliko iziritirao da sam naposljetku instalirao Chrome... Jel netko od vas naisao na slican problem? Upisem adresu u adress bar, stisnem enter i nista se ne dogodi, moram klikat mišem tamo desno da bih otišao na stranicu. Na prvi pogled ne izgleda kao prevelik problem, al definitivno je kad se pocne pojavljivati konstantno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#608 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Citiraj:
I ja koristim Firefox otkad sam se prvi put spojio na internet (preko 10 godina, ak uopce firefox postoji toliko dugo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#609 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Također prvi glas, nikad to nisam vidio... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#610 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
neki dan sam provjerio pluginove i updejtao flash, silverlight i javu.. odonda, otvorim fejs, svake 3-4 sekunde CPU skoči na 20-50% i smrzne komp na sekundu.. tak da recimo gledam usput youtube, slika šteka ali zvuk ide.. ili recimo pišem u chat nekome, slova se pojavljuju tek nakon par sekundi tipkanja.. skrolanje stranice u bilokojem tabu šteka, znači cijeli radi u firefoxu.-. čim izgasim tab s fejsom, sve ok.. uredno radi... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#611 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
420
|
neznam, rijetko sam na svojem profilu, večinom mi je otvoreno News Feed a tamo mislim da nema timeline, nego samo na profilu.. al mislim da sam otkrio problem.. imam greasemonkey sa Unfriend scriptom.. dok samo disejblam skriptu ista stvar, al dok disejblam cijelog masnog majmuna onda je ok.. mah, brišem to sve.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#614 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Pitanje jedno. Prilikom otvaranja novog tab-a (preko plusića ili ctrl+t) zašto sam izgubio fokus na njega? Kad bi otvorio novi tab odmah bi se fokusirao na njega i u adress bar (mogao sam odmah pisati što sam želio npr. google i već bi mi otvaro stranice ispod) sad više toga nema? Jel zna netko di je problem? Firefox 11 EDIT: Prođnađen problem http://forums.mozillazine.org/viewto...2933#p11822933 webmail notifier je bio krivac Zadnje izmijenjeno od: sipe. 16.03.2012. u 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#615 | ||
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#616 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Imam problem sa FF na jednom racunalu. Nisam probao iskljuciti hardvesku akceleraciju, ali probat cu. Nakon nekog vremena srusi se flash i moram onda ponovo pokrenuti ff inace nece raditi. Problem sam bio na neko vrijeme rjesio cistom instalacijom Windowsa, ali nakom 6 mjeseci problem se opet vratio. Help? |
![]() |
![]() |
![]() |
#617 | |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#618 |
Banned
Datum registracije: Apr 2012
|
Je li zadnja verzija bolje optimizirana i manji resoruce hog u odnosu na prethodne? Čisto ako možete podijelit iskustva, da bezveze ne istaliram. Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#620 |
Banned
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#624 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Do jedno 5.6 tabova je ok, preko CPU skače na 25%, a memorija na 500MB (zanimljivo ne ide preko ni jedno ni drugo), a FF se raspada, prelazak među tabovima traje po 5 sek, skrolanje zapinje do bola, otvaranja linka/taba traje par sekundi, minimiziranje/maksimiziranje FF traje isto par sekundi. Proba reinstalirat uz ostavljanje svih user filova (čitaj: smeća), isto. Stavija 12b3 verziju isto, proba 11 verziju, isto. Na kraju sam iz backupa Acronisa od 14.4. napravio C/P user mapa, instalirao 12 nakon toga i sada radi, bar mislim, vidit ću danas, sutra, teško je ocjenit nakon par minuti... Doduše treba uzet u obzir da i sam sebi pravin problem, jer čuvam te user mape FF pošto mi je tamo sve, pluginovi, postavke svih pluginova i samog FF, cache, cookie, passwordi, bookmarksi, sesije, a tlaka mi je sve to vraćat nazad, pa u tin mapama ima datoteka kreiranih još 2009 godine valjda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#626 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
U zadnjih 3 tjedna događa mi se neobična situacija. Nakon nekog vremena korištenja mozle mi se dogodi da nemogu koristiti opcije iz gornjeg desnog ugla (minimaze, maximaze i close) ... Jednostavno kao da su zablokirale. I mogu jedino zatvoriti preko taskmanagera ili dolje u taskbaru desni klik, close. Imam win 7 i trenutno verziju 12 ako se nevaram firefoxa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
FireFox Sync problem
poz. nemogu pronaci doticni nikako u add-on searchu, ni u firefox-u ni na sajtu ![]() jesu mozda promjenili ime ili nesto jer vidim da postoji i mogu se ulogirat u account na njihovoj official stranici. na mobu mi isto radi bez beda odnosno ulogira se i synca. edit: ili su ga mozda ukinuli kao add-on jer sa novim FF-om dolazi integriran :-(. jel mi moze neko to stavit negdje kao file ako se to uopce moze "iscupat" jer ja sam na FF v3.x. hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Premium
|
Ruši mi se flash player zadnjih par dana da popizdiš i to ne samo na firefoxu nego i na chrome, pa čak i na operi ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bravo. 13.05.2012. u 10:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Cisto znatizelje radi, koliko vas jos vozi na 3.6.28? ![]() Osim "strasnih" upozorenja od ponekih sajtova da sam jako staromodan, nikakvih problema. Stabilnost na visini. Znam da je polako vrijeme za dizanje. Samo, tako je mrsko gledati do kojeg je broja dogurao FF i nimalo se ne osjeca trajanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporučam svima backup svega na Sync i ponovnu reinstalaciju od 0 (znači i brisanje profile foldera). Meni je to popravilo neke probleme sa sporošću, ali i dalje mi flash zna ponekad zakucat procesor do kraja, 2-3 sekunde cijeli komp neresponzivan prilikom učitavanja sadržaja. Ista stvar i sa prvim paljenjem Firefoxa - dobijem gore not responding, zasivi se i 2-3 sekunde ni trc, ni mrc. No dobro, ne dešava se toliko često. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|