|
![]() |
#6241 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja sam jučer bio skoro cijeli dan na serveru... : sweating Milicajče kad buš se po noći dizao na WC skokni do kompa tj servera da vidiš dal ima nekih kriminalaca a ako ima onda ih idi ganjat : sniper : ![]()
![]() |
![]() |
#6242 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Uf kad bih ja imao snage igrati i vech iza pola nochi..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6243 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ajmo na server, malo deathmatcha
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6244 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6245 |
Moderator
|
![]() Dobro je da promptno citas i odgovaras na mailove. ![]() Pogledaj onda za te mape, kako sam i rekao, ja sam ih prosao, samo probaj na serveru jos da budemo sigurni.
![]() |
#6246 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
@Mitzek jr Hoces reci da cijelu noc imas "posla" s curom i svejedno se probudis u 6h ujutro bez problema odmoran?!?! ![]() ![]() ![]() @Rak Bude neka nova mapa uskoro? Trebao bi ubaciti neku mapu i omoguciti da igraju samo igraci s ATi-evom X1800 porodicom ![]() ![]()
![]() |
#6248 |
Moderator
|
Razmislja se o tri mape trenutno. Prosle su moja testiranja, zadovoljile su, sada jer na redu Rak da proba na serveru. @zule Andeo (-> ![]() ![]()
![]() |
#6250 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6251 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Pogledao sam nove mape, izabrao 5 ili 6 i naišao na probleme. Zbog konfiguracije servera bi bilo potrebno izvesti novu petljanciju da bi to radilo kako treba. Ne podržava svaka mapa sve vrste igara ili ne rade dobro. Ako ubacim u rotaciju mapu koja ne podržava vrstu igre koja je trenutno na serveru može se dogoditi rušenje servera ili nešto manje kritično. Što ako ja nisam kod kompa? Nije mi baš... Očekuje se da tvorci i poprave neke stvari. Što onda? Da opet mijenjamo stare za nove mape jer se upgrade ne može baš jednostavno napraviti. Uglavnom to znači skidanje cijele mape. Jedna od mapa ima foru da u SD napadaju axisi. Ako zamijenim (a mogu) onda su branitelji previše udaljeni da mogu nekako obraniti plant. Ameri bi plentali prije nego bi se švabe snašle. Kada bi sve to i posložio ostaje mi muno posla oko konfiguracije i remote controla jer ovoga puta to bez njega ne bi radilo dobro. A onda više ne bi bilo jednostavno. Murphy mi kaže da ne diram ništa dok ne budem spreman. Treba momka poslušati. Uvijek je davao dobre savjete. A niti host tada ne bi bio manji problem. Ne mislim davati skidanje sa game servera, a bilo bi potrebno dozvoliti skidanje modova i mapa, pa bi trebao redirect na ftp i poseban folder na serveru. To treba užicati od hosta igre itd., itd. P.S. Donacije za server su prijeko potrebne. Prema zadnjim pokazateljima (onoliko koliko vidim) donacije daje jedna te ista ekipa od kojih neki pretjeruju, a večina ne da ništa. MM je rekao da to nije neophodno ali je postalo opterečujuće za njega. On se ne žali ali vidim da plača većinu cijene i da one njegove klinke zahtjevaju sladoled i cipelice na dnevnoj bazi. Razmislite o tome. 10 ili 20 kn vam ne bi značilo baš ništa a server bi bio na životu i mogli bi igrati.
![]() |
![]() |
#6252 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
S obzirom da su Zderonje za tjedan dana, mogli bi mi iz Ri sljedeci tjedan "obici domove" Rijeckih "donatora" i donjeti prikupljeni utrzak Miselu... Sto se tice mapa one su od 6-30MB pa bi ih mogli zakaciti u sticky preko rapidsharea. Ja ih mogu zajedno s modovima i cime vec treba zaprziti na cd i razdilati po Rijeci i okolici,donjeti na sljedece zderonje, cak i poslati nekome u Varazdin, Split, Dubrovnik, Pulu, Osijek koji ce to razdilati do ostalih clanova koji nezele/nemogu skinuti... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6253 |
Moderator
|
Jasno. Rijecani spremite se na utrzak. 10-20kn mjesecno mislim da nikome nije problem. Kava-dvije manje, pusacima - kutija cigareta manje i to je to. Idemo... ![]()
![]() |
#6254 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Mislim da Riječani nikada i nisu bili problem. Koliko me pamčenje služi. Problem je u tome što mi treba FTP pristup a ne RapidShare. Treba to automatizirati jer se pokazalo da pojedinci nisu dovoljno "informatički stručnjaci" da bi jedan file prebacili na odgovarajuće mjesto. Verzija 1.2 mi je donijela jednu mogućnost koju je dobro iskoristiti, a treba i poštovati volju ostalih admina kada se postavlja svoj server. Znam da će biti opet kojekakvih problema ali ćemo ih riješiti jednom za svagda. CD može pomoći a Andeo bi mogao napraviti .exe koji bi to automatski radio. Nekako je najlakše stisnuti setup i par puta kliknuti yes i OK.
![]() |
![]() |
#6255 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6256 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
ajd neko gore, maloprije je bilo ljudi, a dok sam se ja vratio...
![]() |
#6257 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6259 |
̣
|
pa kaj je ovo atha mi da pass,ja sve instaliram upišem connect 213.19.130.144 zašteka se i onda piše permanently ban by neznamkaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6260 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Joj kako mi je glupo stavljat stvari pod navodnike u tom kontekstu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6261 |
̣
|
sad je ok,ali me nakon nekog vremena baci van sa serva |
![]() |
![]() |
![]() |
#6262 |
Moderator
|
napravi sve kako sam ti rekao. pogledaj sticky, sve pise. najlakse ti je preko All-Seing Eye raditi. ako si skinuo exe patch, onda ti ne trebaju dodatni fajlovi. ako si skinuo vec raspakirani, onda ti trebaju oni dodatni dll-ovi i kreiranja nekih mapa, ali kako sam rekao sve je navedeno u stickyu.
![]() |
#6263 |
̣
|
ma sve sam napravil,poičinje trzat i server disconected |
![]() |
![]() |
![]() |
#6264 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Ovo nije izbacivanje zbog MD5 checksuma ili sl.
![]() |
![]() |
#6265 |
̣
|
i kaj da radim!??? virus i p2p i download nije 1000% |
![]() |
![]() |
![]() |
#6266 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Vidi što kolje. Možda je internet konekcija, možda je greška u modemu, možda je krivo podešen, možda imaš viška procesa u kompu. Pregrijava ti se hardware? Može biti baš svašta. Server je sigurno OK jer uvijek igraju ljudi na njemu. Svi bez problema. Dakle, problem je kod tebe. Sudeći po sigu ne treba ni sumnjati kako se u tvojoj kanti može kermenadl ispeći. Samo ga treba brzo okretati da ne zagori.
![]() |
![]() |
#6268 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Stavi si netlimiter i vidjet ces na sta ti ide promet, tko zna, firewall imaš? I da, nitko mi nije odgovorio, ako znate koliko ide upload dok igram na PCE serveru?
![]() |
#6269 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
ping ti je sjeban do t coma. tako je i meni ušljiv gamad ! EDIT: mislim kupit mrežnu i puknit elcona na nju, pošto mi je na USBu sad i sere stalno. mrežna je ok za 30kn? 100MBit? ja mislim da bu šljakala ok?
![]() |
#6270 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Ja ne volim davati obecanja (jer ih nikad ne ispunim ![]() @MM Kad budes iso na banku krajem slijedeceg tjedna imati ces para da kceri kupujes sladolede cijelo ljeto i to ne one od šipaca! ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|