|
![]() |
#6211 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Ajmo momci na server |
![]() |
![]() |
![]() |
#6212 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Rak je, poznavajuci njega, bio samo ironican. ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6214 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
nekak mi je puno lijepše rushat okolo i ubijat nego čekati... : wtf : naravno nije tebi seth ništa upućeno : cheers2 to ja općenito psujem ![]() a ti rak ne kužim tvoj post oO
![]() |
![]() |
#6215 | |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6216 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Arrrrr.... ![]() Jebeni DSL već par dana u qrcu. Nisam mogao vjerovat, brejkalo UŽASNO i ubijem lika u close borbi (tunel, brecourt) i donesem zastavu!! : lol2 : Ovo mi je bitna informacija: Koliko ide uploada pr sekund? @Hrconja Pa mora valjda netko čuvati zastavu...
![]() |
#6217 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hmm, niko ne voli kempere. ali recimo njemci. pa koji vrag ima jedan njemac raditi na amerskom spawnu??? pola na A, pola na B i čekaju da alliesi dođu... rushanje po meni služi samo jednome - da se pogine. a sebi u obranu da kažem, uvijek treba biti neki backup, netko tko će izdaleka paziti i vikati drugima, kamo da paze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6218 | |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
Želiš reći da si sam na svijetu, nitko te ne voli!! A jadan !! Baš mi te žao sad...
![]() |
![]() |
#6219 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
nisam ja sam na svijetu, uvijek ja imam svoju ribu ![]() ![]() ali mislim da dajem prednost neprijatelju, jer točno znaju gdje sam u bilo kojem trenutku. zamisli da počnem i pozicije mijenjat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6220 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
da ti počneš mjenjat pozicije to bi bio smak svijeta,mislim da bi se cijeli server srušio od šoka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
ovako ja sam smotan dalje, kopiram one fajlove za vaš mod, ali ne kužim kako napravit onaj .iwd fajl još jedna stvar, moram li se logirat ko stipe_k na server jer meni je nešto bilo sjebano i nikako nisam mogo promijenit stipe_cro i kad sam se pokušo spojit tako pisalo je da je stipe_cro bannan za stalno ![]() i tako sam više puta provao i opet isto nikako da promijenim u multiplayer options svoje ime ono, promijenim ga, spojim se na vaš server i kickaju me kao stipe_cro izgubio sam sve živce ![]() amo ljudi H E L P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6222 |
Moderator
|
skini pce mod 6 i ubaci ga u main direktorij. to je to. on je iwd. razlog bananja - mozda si krivo napisao serijski, pogledaj bolje da li je ispravan. ok? ![]()
![]() |
#6223 |
Premium
|
ovako, dakle ja skinem onaj .rar i extraktam to sve u main folder ali ja tu nigdje ne vidim daj iwd fajl i kod pokretanja vašeg servera mi javlja da ne može nać taj iwd fajl nisi reko jel moram bit baš stipe_k ili to nema veze i kakav mi cd-key mora bit originalan ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6224 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6225 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6228 |
Premium
|
ok, key ćemo riješit, patch sam stavio i mod sam stavio sad, pa ćemo vidit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6229 |
Premium
|
isuse javi se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6236 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Da, pa znas da se on ujutro budi u 6h da isprati tatu na posao i pokosi travu. ![]() Werevolf i Terminator su SamFisherov sin i cura. Werevolf ima dobru motoriku a termic je gay. ![]()
![]() |
#6237 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
nije u zadnje vrijeme ne mogu dugo spavat.... mislim i vikendom mi je maximum 9-9:30 a nekad sam spavao vikendom do 13-14h i dizo se na rucak.... a rano se dizem u vecini slucaja jer mi cura cesto ostaje spavat pa kad s njom popijem kaficu u pol sest i ona ode u 6 vise mi se fakat ne spava... a hiperaktivan sam da bi se izlezavo u krevetu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6239 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6240 |
Moderator
|
Buljiću, ljudi rade! Ubuduce ti dodji ranije, a nemoj se izvlaciti da "imas posla", "moras" "raditi" i slicne fraze tebi poznate... ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|