|
![]() |
#6211 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Između L1020 i L1520 - što se tiče kamere - L1020. Hardware - snaga, baterija, display - L1520. Kompaktnost - li-la obje. L1520 prevelika, L1020 izbočena, ali opet bolje leži u ruci. No da sada biram - izabrao bi L930. Dakle ni nijednu drugu nego tu. |
![]() |
![]() |
#6212 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Navikne se covjek na sve par incha brdu strmu. L930 me jednostavno ne apelira. Telefon ono samo mi je ok, nista vise. Sacekat cu na L830 (zbog ustede novca), ako dobro spakovan idem na L1020 jer kamera ce mi ipak presuditi. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6214 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2014
|
Citiraj:
Sada novi problem, sve se cima, lag... Vjerojatno treba napraviti hard reset. Može savijet kakonapraviti hard reset? |
|
![]() |
![]() |
#6215 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#6216 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Što se tiče kamere, nisam puno probavao, na danjem svjetlu su ok fotke, ali čim je manje svjetla, javlja se dosta šuma... Možda sam i malo subjektivan jer žena ima LG G2 koji ima odličnu kameru pa mi ovo izgleda otužno u odnosu na njega ![]() Vjerujem da te zanima i baterija, stalno uključen ili WiFi ili 4G uz relativno često korištenje(svjetlina ekrana mi je na srednjem intenzitetu), sinkronizacija jednog gmaila i whatsappa, gašen zadnje dvije noći, trenutno je baterija na 39%, mjeri 2 dana i 6 sati rada. Surfanje je dovoljno brzo i bez trzanja iako u odnosu na G2 (ništa drugo nemam za usporedbu) uočljivo sporije iako je to razumljivo zbog puno slabijeg hardvera. Probao sam nakratko UC browser, nešto brži u učitavanju stranica od IE no ništa značajno no zato je IE puno fluidniji(barem meni). Eto, to je zasad to od dojmova, još da uspijem napraviti update... |
|
![]() |
![]() |
#6217 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Hvala.. Još kada biš okinuo dvije fotke iste pozicije sa L625 i LG G2 baš da vidimo razliku u kameri, bilo bi odlično ![]() Kamere od L625 i iPhone 5 nisu neštko extra različite, a to mi je jako čudno, jer uvijek sam mislio da iPhone ima fenomenalnu kameru.. Ispada da su obje kamere vrlo dobre.. (spominjem iPhone jer imam kombinaciju između ta dva mobitela). |
![]() |
![]() |
#6218 | |
Premium
|
Citiraj:
Probat ću tokom dana slikati pa da se vidi razlika... Inače, super mi je što snima full hd video, zapravo je mobitel po mom mišljenju best buy u tom segmentu... |
|
![]() |
![]() |
#6219 | |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Citiraj:
ne kužim kako ne vidiš razliku iphone 5 i N625 kod slika... |
|
![]() |
![]() |
#6220 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Što se tiče updejta za Lumiu 625, pogledajte u About Phone firmware revision number i onda pogledajte u kojoj je državi taj broj na stranicama za nokia update. Ja sam pogledao u Nokia tablicu i izgleda da mi je Nokia 625 kupljena u Vipu iz TURSKE??! ![]() A tamo još piše "under testing". To je jedino objašnjenje koje sam si uspio pružiti s obzirom na to da su se u VIPu pravili grbavi i ponudili mi da im mobitel dam na servis.
|
Oglas
|
|
![]() |
#6221 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() (jedino kod 930, 1020, 1520 mozes rezu namjestat, al i kod njih mozes samo birat 5MP ili 5MP + maxMP) rezu mozes mjenjat sa nekim 3rd party appom, npr ProShot ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 14.08.2014. u 10:14. |
|
![]() |
![]() |
#6223 |
Premium
|
Ma razmišljao sam o mobisu, al ne da mi se gubit vrijeme s njima, javili su mi iz Vipa da ovaj mjesec dolazi update sigurno tak da ću se strpit još koji dan. U principu, da, nema smisla uspoređivat G2 i L625, G2 je definitivno puno bolji i kod slika unutra i vani. @nathan zahvaljujem na informacijama, baš sam sad naletio na to guglajući... |
![]() |
![]() |
#6225 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Allview Impera I i Impera S su na preorderu i isporuka krece krajem ovog mjeseca. |
![]() |
![]() |
#6226 |
Premium
|
Jedina razlika između njih je veličina ekrana. Mogli su za 5" staviti FHD. Malo je bedasto da oba imaju istu rezoluciju.
#6227 |
El Mattador
|
|
![]() |
![]() |
#6228 |
Premium
|
A i ti si picajzla. Normalno da će mobitel sa većim ekranom imati i veće dimenzije i veću bateriju. 1750mAh na 4,7" i 2000mAh na 5" mi baš ne djeluju previše uvjerljivo. Bojim da će se morati puniti svaki dan. EDIT: eto fotki L830. Boje covera sa fotki su mi bljak, ali o ukusima se ne raspravlja. http://www.phonearena.com/news/Nokia...-setup_id59362
#6229 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Uglavnom, ako bih sad uzimao jedan od ta dva, uzeo bih Imperu I. Ljepsi je na oko, dimenzije manje a rezolucija i ostale speckse iste kao veci S. Nekako mi je bolja kupnja nego Prestigio 8500. Usput, jos nista glede 830 da ce biti u dual SIM izvedbi ? Pureview, 720p ekran i dualSIM, odmah bi uzeo. |
|
![]() |
![]() |
#6231 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
#6232 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6234 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() inace dobra recenzija... zakljucak potpisujem ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 14.08.2014. u 22:12. |
||
![]() |
![]() |
#6235 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Ukratko, za 4800kn dobiješ vrhunski precijenjeni hardver bez slušalica, sa problemom ljubičastog ekrana, katastrofalnom baterijom i OS-om koji ga koči, ali nada da će jednog dana biti bolji i imati više aplikacija ne umire ? |
|
![]() |
![]() |
#6236 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
S druge strane, da, može se reći da je ovo precijenjen hardver s paketom problema. No svakako, i u takvom stanju, je po meni overall bolji od direktnog konkurenta iz drugog tabora - S5. Čak i s jeftinijim ekranom ![]()
![]() |
#6237 |
Premium
|
Dobar rivju.. Mada vecina stvari je softverske prirode, znaci bit ce rijeseno...Sto se tice L930... Al to ne bi bila Nokia da ne zasere ostale stvari, koje vise nisu softverske prirode, to je vec tradicionalno. Da Nokia nije na winsima, dam se kladit da ni ekipe ne bi tolko bilo na istoimenom OSu.. |
![]() |
![]() |
#6239 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pročitao sam review kolege i mogu reć da bi ovako trebali biti mobiteli testirani. Čisto, bez favoriziranje ijedne platforme. Isti problem s klizavosti u rukama ima i iPhone 5, a i iPod Touch, a bome i većina ostalih uređaja tih dimenzija. Dogodilo mi se dosta puta da sam ležao u krevetu i pikao nešto po iPodu/iPhoneu pa mi je odjednom ispao iz ruke i zveknuo na glavu. To te na kraju tjera da kupuješ ružnu masku ili trakicu za oko zgloba. Speck radi najbolje maske za takve mobitele. Ružne su ko smrt, ali grip koji pružaju je nevjerojatan. Imaju samo za 920 i 1020 trenutno, ali ništa te ne sprječava da im uputiš neki mail da bi mogli i za 930 složiti neku. Cijena po meni nije minus jer za 4749 kn možeš dobiti 32 GB iPhone 5c. Kopiju Lumie 820 koja se po ničemu ne može mjeriti s 930. Za 5899 dobiješ 16 GB Galaxy S5, a 16 GB Xperia Z2 košta jednako 930. Po tome, cijena je plus, pa i adut takvog mobitela. Da su išli s "boljim" poklopcem i stavili "bolji" ekran, vjerojatno bi se cijena popela u sfere Galaxya S5 i iPhonea 5S, a onda kao "novi" proizvođač s novim OS-om i nemaju puno šanse u takvom okružju.
Zadnje izmijenjeno od: 1v@n. 14.08.2014. u 23:41. |
![]() |
![]() |
#6240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Po meni je cijena isto plus. Meni je bila jedna od stavki koja me privukla. Ja sam ga uzeo preko vipa za 199kn + 100kn mjesecno, dok su ostali flagshipovi +-1000kn vise. Moj je zavrsio na servisu zbog poprilicnog problema sa osvjetljenjem ekrana, donja polovica je bila puno svijetlija. Danas sam ga pokupio i nazalost servisirao ga je neko preko k. Novi ekran je super, ali ne radi mi vibra, ekran ne lezi jednoliko u kucistu, ima malo prasine na leci zadnje kamere i vide se mali tragovi otvaranja. Tolko o ovlastenom servisu, ja bi to bolje odradio uz guide na netu. Prvi radni dan im ide nazad, ponedjeljak posto vjerojatno ne rade do tad. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|