|
![]() |
#6181 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
nemojte generalizirat i ic u OT, tema nisu dual sim mobiteli... al cisto kao argument... za azisko (kinesko) trziste vecina proizvodjaca imaju flagship dual sim modele.. HTC One Dual Sim (M7 i M8), Samsung Galaxy Note 3 Duos, Galaxy S5 Duos... i razne mini varijante navedenih... al ni jedan nema veze sa WP, tako da EOD od mene :P |
![]() |
![]() |
#6182 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#6186 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Znam, koristim Quick Settings za Mobile Data i Flashlight ali bi bilo puno praktičnije da imam te opcije u Action Centru. Ionako iz Action Centra koristim samo Rotation Lock i Internet Sharing.
#6187 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je već bilo no evo ponovno. U zadnje me vrijeme na L920 počeo hebat internet sharing. Jednostavno bi po aktiviranju javio da nema raspoloživ data plan i da ne može shareat konekciju. Probao sam hrpu stvari, ponovno konfigurirat APN, prebacivat između 3G i LTE konekcije, brisat kompletan access point app, no stalno isto. Onda sam malo kopao i naletio na ovo. I stvar fakat šljaka. Zašto? Nemam pojma no evo sad uredno mogu koristit internet sharing. ![]() Dakle postupak je full jednostavan. Uz defaultni APN dodajte još jedan. Aktivirajte ga. Zatim ponovno aktivirajte defaultni. Restart uređaja i sharing bi trebao šljakat.
#6188 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Radio juče factory reset ativa i tako instaliram update jedan za drugim, instaliram appove. Kad eto ti Here Drive+ u repozitoriju. Što se mene tiće, nemora više biti nijedan update sad kad mogu instalirat Drive+ ![]() Cortana je isto tu, iako nisam siguran koliko ću ju zapravo koristit ![]() UK regiju imam podešeno
Sent from AS/400. Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 13.08.2014. u 08:15. |
![]() |
![]() |
#6190 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
U kojim je regijama cortana trenutno dostupna? |
![]() |
![]() |
#6192 |
Registered User
|
Hvala! I jos jedno pitanje. Je li dovoljno promijeniti u settings-langugage+region u US ili je potrebno jos negdje? |
![]() |
![]() |
#6193 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Nisam htio ic u OT,ali samo da ti odgovorim Naveo si kod SVIH PROIZVODACA su skuplji mobiteli single sim, a evo ti npr zopo zp 998, trenutno njihov najskuplji mobitel koji je dostupan u RH(ili je jedan od najskupljih) i dual sim je |
![]() |
![]() |
#6194 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Eto domaće recenzije Prestigia 8500 http://mob.hr/prestigio-multiphone-8500-duo-recenzija/
#6195 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() |
#6197 | |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Trenutno i nema puno izbora, je li tako: 1. Prestigio 8500 2. Allview Impera I i S 3. ?? Eventualno u skoroj buducnosti Nokia 730 dual SIM i (vrlo tesko) 830 dual SIM. Ima li itko kakvih saznanja da li se sprema kakav bolji dual SIM WP u skoro vrijeme ? |
|
![]() |
![]() |
#6199 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#6200 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Pozdrav, prekjučer kupio Lumiu 625 u Vipu, prešao s Androida, tako da sam nov u ovome pa nemojte zamjeriti što ću pitati par stvari koje ste možda već napisali. Ono što me muči, ne mogu povući update 8.1, guglao sam, zvao službu za korisnike koji će mi se javit ako uspiju nešto saznati ali još nisam uspio updaetati mobitel. Gledao sam na Nokijinom sajtu, koliko vidim, dostupan je Cyan za Hrvatsku. Da li nešto krivo tumačim ili je problem do verzije mobitela? U dodacima i informacijama mi piše manufacturer name: RM-941_eu_croatia_1162 ako to pomaže... |
![]() |
![]() |
#6201 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Danas se 925 drugi puta u dva mjeseca ugasila sama od sebe,dali bi to trebalo nositi onim mesarima u mobis ili je to sasvim normalni simptom kod nokia mobitela? I nešto što me strašno nervira kod ponovnog pokretanja sustava je da ne povuče automatski vrijeme i datum iako je podešeno na automatiku. Ovo prvo sa gašenjem me brine jer je poželjno da sam uvijek dostupan. |
![]() |
![]() |
#6202 |
Registered User
|
S obzirom da je drugi puta u dva mjeseca prilicno je sigurno da na servisu ne bi mogli puno napraviti, mobitel im se vjerojatno ne bi ugasio i rekli bi ti da je ispravan. Ako se pocne cesce gasiti ili primjetis u kojoj tocno situaciji onda ga reklamiraj. |
![]() |
![]() |
#6205 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Kameru možeš pokrenuti bez otključavanja moba s držanjem tipke za kameru. Ne znam jel postoji neki drugi način kod mobova bez posebne kamera tipke.
![]() |
#6206 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
ili mozes sa lock screena stisnit i drzat Search tipku, isto se pali Cortana.. e sad, kako je Mario92 je vec i napiso... ako imas PIN za otkljucavanje, Cortana ce bit malo "ogranicena" ![]() ovo za kameru ce vjerovatno bit moguce preko neke 3rd party aplikacije, camera lensa... da preko voicea pokrenes kameru tj. taj lens.. zasad ne znam da tako sta postoji... Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 13.08.2014. u 22:04. |
|
![]() |
![]() |
#6207 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Evo i ja namjeravam to uzet (još imam par kombinacija ali 90% da će bit L625). Sve u svemu jesi zadovoljan sa njom, kamera, brzina i slično? (čitao sam razne recenzije tako da sve znam o mobu ali ipak je iz prve ruke najbolje pitat. Radio sam na njemu par minuta u t-com centru i super je) |
|
![]() |
![]() |
#6208 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Gledam usporedne testove kamera 925 i 930 i niti na jednom 930 ne odnosi neku veliku pobjedu nad 925....Ali neke male razlike između 925 i 930 se kuže tek na 100% zoomu. S tim da 925 u uvjetima lošeg osvjetljenja ne zaostaje baš ništa. jedna usporedba fotki |
![]() |
![]() |
#6209 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
L930 nije foto telefon. Već sam spomenuo - to je Video telefon. Umjereni mikrofoni, dobra osjetljivost u niskim uvjetima svjetla. Tu L930 briljira. Danas sam ju prvi put držao u ruci, mogu samo reći - fantastična je. Ne doima se prevelika, jer nema grbu kao L1020. Također sam isprobao i L1520 - svaka čast onima koji ju imaju. Za moj doživljaj, prevelika. Makar je display fantastičan. |
![]() |
![]() |
#6210 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Moguce da bih mogao dici neku jacu lumiu za manje para. Sta bi birao L1520 ili L1020 (iako mi je kamera jedan od presudnih faktora, necu ici da mi ona bude jedino mjerilo) ili sacekati malo pa vidjeti sta donosi u septembru L830 (vjerovatno ce me jeftinije i izaci). Ne zuri mi se trenutno koristim L920 (sem baterije) sve ekstra ![]() |
![]() |
![]() |
|
|