|
|||||||||||
|
|
#61921 | |
|
Takozvani influenser
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Da su malo razvukli farove kao na GTR R35 ili 350Z, bilo bi super. Ovako izgleda kao Model 3 s downovim sindromom. Straga bomba, retro porše. Iznutra passe isto Baš me zanima kakvi će biti na testovima. |
|
|
|
|
|
|
#61922 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Zna li se koja je trenutna struktura u cijeni litre goriva? Koji dio je nabavna cijena, davanja državi itd?
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#61923 |
|
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Zadnje izmijenjeno od: domy1. 05.07.2022. u 05:37. |
|
|
|
|
|
#61924 |
|
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
|
|
|
|
|
|
#61926 | |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
jedino u profilu, nakon duzeg pogleda, nije obicniji, ili neobicniji, od vecine karoserija na trzistu. . |
|
|
|
|
|
|
#61927 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Aerodinamika je mama, mogu oni pokušavat zakamuflirat linije kako hoće ![]() |
|
|
|
|
|
#61928 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Gospođa i ja odradili turističko poslovnu turu po Italiji. 4 dana i 3 noći, 2.5K Km (uglavnom auto ceste), 28.5 sati vožnje, uz prosječnu brzinu 88km/h i potrošnju 5.4L na sto Km. Ovo mi je bio najintenzivniji road trip do sada: 1. Dan, turizam: Split -> Lignano Putem su se pridružili prijatelji sa svojim udaračem ![]() Cool Subaru na partyu ![]() Policijski Stelvio pazi na horde pacifista ![]() Parking ispred ducana, bio je pun, kad sam u noći izašao na balkon, ovo je djelovalo malo zlokobno ![]() Prijateljima su ostali upaljeni žmigavci 16 sati ali je upalio bez problema, kažu da Volvo ima 2 akumulatora ![]() 2. Dan, gospođin posao: Lignano -> Prato -> Rim Prijatelji otišli turistički u Veronu, a mi smo planirali u Prato, pa vlakom iz Firenze do Rima. Plan je u startu bio na klimavim nogama jer nam satnica nije baš najbolje odgovarala, a propao je kad smo na auto stradi zapeli 2 sata u skoro stajaćoj koloni radi sudara. Vanjska temp je bila 40, okruženi kamionima, užas. Tada smo odlučili da nastavimo do Rima autom. Gospođa odradila što je trebala u Pratu, ručali i nazad na auto stradu. U hodu promijenili smještaj u Rimu, tražili nešto sa garažom i da možemo iza ponoći ući, što smo relativno lako našli 2 atraktivna terenca u Pratu ![]() ![]() Oko 1 u noći smo došli do hotela, gdje su nam na recepciji rekli da rezerviranog mjesta u garaži ipak nema, da je garaža puna Izludio tražeći parking okolo po kvartu, nerado sam ovako parkirao par ulica dalje.![]() 3. Dan: Rim - Verona Dok je gospođa u Rimu bila zauzeta poslom, prošetao sam do Stellantis salona da vidim Giuliettinog nasljednika Tonalea. Čini mi se solidan, izgleda dobro i ako bude sreće, bit će nam sljedeće obiteljsko vozilo ![]() ![]() ![]() ![]() Put do Verone je protekao glatko, dok suprotni smjer nije imao sreće na jednom dijelu jer je radi požara uz auto cestu stajaća kolona bila ogromna, možda čak i veća od one u koju smo mi upali dan prije. U Veronu smo stigli taman na brzu večeru, pa u Arenu na Gorillaz ![]() 4. Dan: Verona - Split Stali na ručak u Trst i 2 piš pauze u Toi Toi u Hr. Na drugoj pauzi, prije Zadra, naletjeli smo na parkiranog presretača, sivi Audi, pisao kaznu nekom liku u Pasatu. Kasnije nas je taj Audi prestigao sa dobro preko 200Km/h, bez rotacije i bez očitog razloga. Ja sam bio na 150, prošao je kraj nas kao da stojimo, a nije nikoga hvatao ![]() Ponovilo se, uvijek mi je lijepo u Italiji ![]() |
|
|
|
|
|
#61929 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Otkad je Tonale nasljednik Giulie? Giulia je limuzina, a Tonale SUV C-klase.
|
|
|
#61930 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Dignuta Giuletta cccc... To su zadnji talijanski talijani. Ostali novi talijani budu sve pežoji. Osim možda peCtotke |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#61931 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Briga me, to će i tako uglavnom žena voziti, kao i Giuliettu trenutno. |
|
|
|
|
|
|
#61933 |
|
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Znaci kad Syss bude sjeo u novi Renault, moci ce sve Win sound teme prebaciti u interijer i dedicirati za svaku namjenu/otvaranje/... : JMJ & Renault ![]() ... |
|
|
|
|
|
#61934 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
@Murina cini se jako cool ruta, al bi si to razbio bar na 6 dana, ovak mi se cini puno voznje a malo razgledavanja... al zakon sve u svemu ![]() Ja sam stigao na jug Njemacke, za 4 dana jos Liechtenstein i Ausrtija i onda doma... jedan od najzabavniji godisnjih ikad. 28 dana i 7.5k km je iza mene... toliko toga se izdesavalo haha. Sad pitanje, ima tko preporuku za limara i lakirera zagreb i okolica, imao sam manju nezgodu u finskoj i samo je kozmeticki iza steta (branik, gepek)... a tehnicki mi je krajem 7. mjeseca pa da stignem sve fixat prije nego odem na tehnicki. Bitno mi je da ok radi i da mogu doc na red u realnom vremenu, cijena manje bitna samo da stigne sve sloziti. |
|
|
|
|
|
#61935 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako je kozmetički samo neće ti ništa reć na tehničkom. Očekujemo neki detaljniji izvještaj s puta ![]() |
|
|
|
|
|
#61936 | |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
pa ak nista drugo, izlupat lim da to stop svjetlo koje sam narucio mogu ugraditi. Al ono, volio bi to srediti sto prije, lito ide, bit ce jos weekend tripova ![]() |
|
|
|
|
|
|
#61937 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Aha, kužim. A ono tko je top za lakiranje je Javor i Sin u Svetoj Nedjelji |
|
|
|
|
|
#61939 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nismo ništa stigli razgledati, samo ono šta smo vidjeli sa auto ceste, par restorana i koncerti Preporuka za Jova beach party ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#61943 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#61945 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#61946 | |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Ne zna se jos nista sa sigurnošću. DORH se odmah umijesao. Ne znam zasto. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#61947 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma iskreno, nije baš tako. Ja biram auto, meni se isto sviđa taj Volvo. Servisirat ću ga kod svog servisera, kod kojeg idem već godinama. Jel ima kakvih mana taj volvo? Tražim obiteljski auto s nešto modernijom opremom. Kakav je taj D3 motor? |
|
|
|
|
|
#61948 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
s obzirom na dijete, bolje onda taj volvo c60 d3.. znaš i sam ako te posere posrat će te i mečka c220 s problemima.. uzmi dva auta, jedan karavan jeftiniji zbog djeteta i jednu pilu za sebe |
|
|
|
|
|
#61949 |
|
Premium
Datum registracije: May 2008
|
|
|
|
|
|
|
#61950 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bez uvrede, ali mijenati gumu u preticajnoj traci je teški debilizam. Za koji q postoji zaustavna traka? Šta je toliki problem bio odvesti se 10m s puknutom gumom iz preticajne u zaustavnu traku? Samo je trebalo uključiti mozak.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|