|
![]() |
#6152 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pa kad stalno popodne imas skolu a navecer dodjes oko 21h sumnjam da ti se uci navecer nakon cijelog dana.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6153 |
Neradnik
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6155 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6156 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6158 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6159 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Nama su ga ukinuli dok traje turisticka sezona i mozemo se j..... ![]() Odsljakao ja to budem : hitthewa @RAK Kada je Mitzek Senior imal 17 još su igrali križić-kružić sa dijetlom i čekićem dooobraaaaaaa, prva liga !!!! Jedno pitanje : kameno ili broncano dlijeto i cekic ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6160 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto, Andeo je time skoro i mene pokrio, samo shto sam ja na nogama vec u 5:45, ali se sve svodi na isto. No dobro, idemo dalje, ceka se ljeto i tih par dana godisnjega. A tebi mitzek junior - uzivaj dok mozes, su-per ti je u skoli!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6161 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Šta se žalite. Kad Vam bude preteško odite na bolovanje pa malo opet radite, pa koji slobodan dan, pa malo zabušavate na poslu, pa se ode na godišnji, pa se opet malo ide na posao (nisam rekao radit nego na posao) onda opet malo bolovanje i penzija je tu začas.
![]() |
#6164 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Gdje je jos a i treba je ziv docekat ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6165 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
Danas postoje i privatne firme a tamo nema bas bolovanja, da odem na tjedan dana na bolovanje toliko bi me posla docekalo da bih ostao bez godisnjeg, tako da...
![]() |
![]() |
#6166 |
Moderator
|
Vidim ja da vas izrabljuju na poslu. KOLEKTIVNI UGOVOR: Zato prvo pročitajte kolektivni ugovor, a pogotovo ona sitna slova. Tak da znate koja su vam prava (obveze nisu bitne, ja bi ih čak i obrisao ![]() VRIJEME: Uvijek zakasnite barem minutu tako da to poslodavcu postane normalno. Onda nitko na vas ne računa, osim kad je plača. Doma se odlazi uvijek malo ranije, ali nikako ostajati duže. Čak ni minutu osim, ako ne plačaju prekovremeno. Jer u protivnom će im to prijeći u naviku. PONAŠANJE NA POSLU: Na poslu se nemojte praviti pametni, ali ni previše grbavi jer ti uvijek nahebu. Znači zlatna sredina sa blagotelećim pogledom. Kad šef našto kaže odgovorite mu sa dobro ili idem odmah i produžit prvih par koraka, a poslije polako. Ima se vremena. Nemojte mu davat nikakve titule jer će to smatrat kao uvlačenje u šup.., a znate da takve nitko ne voli. GABLEC: Nedajte se smetat na gablecu i nikad ne jedite u firmi jer ste na oku šefa i uvjek će imati neki pametni posao čim pojedete. Zaboravite na gablec od 30 minuta, mora potrajati barem 90 minuta da stignete odaviti i nešto od svojih obaveza. Pustite neka vas šef koji put i ptraži. Nakon nekog vremena to će mu postati normalno i tome neće pridodavati veliku važnost. POSAO: Radite stalno i polako. Nemojte si dozvoliti da Vas šef vidi kako sjedite i besposličarite. Ne uzimajte si sami posao tu je šef koji će vam dati posla. Za to je i plaćen. Ne pomažite radnom kolegi jer će mu to prijeći u naviku. Posao neće nikuda pobjeći i ne radite danas ono što možete sutra. Ako vas štogod još interesira u obavljanju radnih zadaća samo pitajte. ![]()
![]() |
#6167 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, šta je najbolje, sve to je istina ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6170 |
Proud To Be Bakran
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6171 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
kad nije bilo snajperiste ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6172 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
jedan mali OT vidjeh u amdejovu sigu link na onaj eurosport za odabir nogometnog tima stoljeća i krajnje je vrijeme da skinemo mađare sa grbače koji zasad uvjerljivo vode Glasujmo SVI!!!
![]() |
#6173 | |
Proud To Be Bakran
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6175 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() posto se uvijek sakrivas i viris samo malo poceo si mi se prividjat a i ja sam takodjer poluslijep, dioptrija mi je 2.5 i to minus ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6176 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Meni je prava dioptrija -2.5 ali su naočale 2.0. Nove su naručene i to je zadnja faza kada će Zule biti osramočen. Čišćenje mog kompa i mog servera je urodilo sasvim lijepim plodom. Još da naučim kundačenje i to će biti prava stvar. Nego, opet sam čeprkao po Healthu. Opet sam nešto pronijenio. Navečer ćemo vidjeti da li sada radi. Nadam se da sam riješio pitanje iskvarenja. Ako ništa ne uspijem onda ću ga postaviti i u PS da i taj mod to ima.
![]() |
![]() |
#6177 | |
Moderator
|
Citiraj:
Ja gledam samo na lijevo oko dok mi je na desnom oku totalno suženo vidno polje i sve mi je mutno, nalazi mi još nisu gotovi pa tak da ne dobivam niti lijekove.
![]() |
![]() |
#6178 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() Još nije vrijeme da paddawan sruši učitelja..doći će, ali ne još ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6179 |
Premium
|
ne da mi se čitat sve samo jedno pitanje ima li neki server na kojem ste najčešće, tj. na kojem se okupljate: hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6180 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|