|
![]() |
#6151 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Nema veze. Ali bitno da bude. E sad, uzel bi i neki za preprodati ali me stisla lova odnosno pomanjkanje jer sve ispucal na stripove :P pokupoval dosta rijetkih stripova ispod cijene :P
#6152 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Na tvom mjestu tako skup uredjaj bi prije kupio preko ovlaštenih prodavača tipa ibuygou ili antelife |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6153 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Onda ga bolje naručiti iz Njemačke pa imaš 2g. garancije. Imaš garu i u slučaju kvara slanje u DE je sigurno jeftinije i brže nego u Kinu. Čak je i jeftinije jer tebi na tih 480$ (368 €) dolazi 25% pdv pa te izađe 600$ ili 460€, a u DE je 430€. http://www.androidfiguren.de/epages/...art_Xiaomi_MI3
#6154 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
na ibuygou ti je 16gb verzija 416 $ i imaju ga na lageru
![]() |
#6155 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Elephone p7 mini ili mlais 28. Kada uzimate na merimobilesu imaju li free shipping i jel kako spor jer vidim da je singapore 8$ |
![]() |
![]() |
#6159 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#6160 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6162 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
tu je 280$ 16 gb verzija http://www.ibuygou.com/crazy-discount/
#6163 |
Registered User
|
Može mi netko reći koliko je promjena wifi antene. Imam situaciju da je wifi slab ili se disconnecta non stop, a kad lagano stavim prst gdje je wifi antena onda je signal odličan i wifi leti. stavljao sam folije al ne pomaže. Ima li još kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
#6164 |
Premium
|
#6165 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
mislim da je ovo trenutno best buy : http://www.aliexpress.com/item/5-inc...654710379.html http://www.gizchina.com/2014/02/02/o...alo-f1-review/ |
![]() |
![]() |
#6166 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6167 |
azriel
Datum registracije: May 2008
|
#6168 | |
Premium
|
Citiraj:
Zamijenio antenu sa bakrenom samoljepljivom folijom. Sada je GPS skoro kao na bivsem HTC-u.
![]() |
#6169 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
#6170 |
Premium
|
i jedan savijet svima vezan za antene. nije bitna velicina nego oblik. Meni se kod GPS najbolje pokazala komadic folije oblika kao slovo I dimenzija pola cm sa moza 4 cm
#6171 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2014
|
meni je danas stigao iocean x7 hd, ne znam kako da opisem ovaj telefon, jednostavno je "fantastican", ko god kupi ovaj fon nece se pokajati ni jednog trenutka.. |
![]() |
![]() |
#6172 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Ajde odguli jedno mjesec, dva upotrebe pa ako mob to odradi bez ikakvih porebama za nekim fixevima,dogradnjom antene,potrage za odgovarajučom inačicom androida, onda daj preporuku za kupnju a ovako i nije baš neka preporuka jer je meni poslije početnog oduševljenja samo xiaomi odradio sve kako treba i danas poslije skoro tri mjeseca radi kao i prvog dana,ostatak ekipe prosljeđen dalje ljudima sa debljim živcima od mene. |
|
![]() |
![]() |
#6174 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
poz, nekakva preporuka za mob do 50-60-ak $ (da me ukupno s PDV-om ne izađe preko 400kn) - eto - do sada koristio HTC Desire pa bi volio da ovaj kineski kojeg budem uzimao ne bude lošiji od Desire-a?
#6175 | |
Premium
|
Citiraj:
Najveci i problem kod GPS u kineza je u kvaliteti izvedbe antene. Stovise ekipa ima problema sa svim antenama na mobitelima (GPS, WIFI i cell ili kako se vec zove..)
![]() |
#6176 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Nešto ovakvih specifikacija ti je neki minimum da ne bude lošije od Desirea. Ali kao što i sam vidiš ovo ne da je no name nego je blaži užas ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6177 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Npr. Desire ima odličnu kameru, a niti jedan kinez čak i skuplji od 100-150$ nema bolju kameru, GPS signal odličan i slično.. Napominjem da sam imao Desire u vrijeme kad je bio top model. Mobitel je i dan danas dobar, samo što official nema novije verzije Androida za njega. Zadnja za njega je 2.2 ili 2.3 čak.. |
|
![]() |
![]() |
#6178 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
lol... vidi stvarno, onda stvarno maltretiranje i briga oko PDV-a, dolaska / ne dolaska uređaja, ispravnosti i garancije se ne isplati nikako... ![]() ![]() ![]() ![]() Desire mi opet ne dolazi nikako u obzir...
![]() |
#6180 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
A što je onim da su ti ga dužni otključati i te fore? (ne mislim na otključavanje nakon npr. dvije godine pretplate).. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|