|
![]() |
#6121 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Onaj ko kupuje Kineza vjerojatno je svjestan činjenice da imaju garanciju kakvu imaju. Zato mob ne košta 5k, nego 1,5k kn. Osobno sam svakom kupcu u kutiju stavio kopiju računa. Pa neka šalje u Kinu na RMA.
#6122 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Malo pregledal shopove i najvjerojatnije ću uzeti xiaomi ili jiayu. Imate kakva iskustva sa njima? Kak stoje sa pošiljkama? Jel se šalje ko gift?
#6123 |
Premium
|
Može Kinez na kutiju napisati što god želi, naši će ti tražiti PayPal ispis i naplatiti pdv. O Xiaomi Hongmi-u se dosta pisalo i svi su zadovoljni. Čeka se novija verzija, model 1s koji će imati Snapdragon čipset umjesto MTK.
#6124 |
Premium
|
Ne bi platil sa paypalom već preko payoneera ili skrilla ili bi prosljedil lovu frendicu ( živi u Fujangu, kineskinja je ) pa da ona uzme i samo šalje gift :P
#6127 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali u svakom slučaju, probaj pa javi jel prošlo sa giftom... U biti, nemoj javiti ništa. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6128 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Svaka čast ako ti ide biznis, ali ne kužim te likove koji kupuju, vide račun, znaju koliko su platili i koliko si ti uzeo marže? Zašto si jednostavno sami ne naruče? Citiraj:
Za vrijeme dok ja čekam naručeni (i plaćeni) hongmi izašle su već dvije novije generacije MTK procesora, a izgleda da će i S1 doći prije na tržište :-) Skoro da navijam da niti ne dođe i da mi vrate pare pa da pričekam S1. |
||
![]() |
![]() |
#6129 |
Premium
|
Vide račun tek kad im prodam mob ![]() Istina je da MTK izdaje čipsete brže od konkurencije, ali nažalost, još uvijek su im inferiorniji zato mobiteli i imaju takvu cijenu. Meni je jedino žao da nemaju bolju podršku od strane proizvođača jer će samo njih 10% (možda sam puno i rekao) napraviti update sadašnjih modela na KK. Ustvari, svi mi kupujemo mobitele od prodavača, a ne proizvođača i to je karika koja nedostaje.
#6134 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Evo ima iNew V3 na ebayu iz Bosne! ![]() |
![]() |
![]() |
#6135 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Pozdrav jel šalje itko išta u kinu da mi dadne tracking ![]() Neki me zeznio na ebayu poslao praznu kovertu paypal odlucio da mu vratm sta sam dobio :S a slanje nazad 15ak dolara kolika je vrijednost paketa. Imam opciju tracking nmb ili cancel claim Može neki tracking ![]() |
![]() |
![]() |
#6136 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2013
|
Ja cu sutra mislim slati w450 natrag pa ti mogu poslat |
![]() |
![]() |
#6137 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6138 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
|
![]() |
![]() |
#6139 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Citiraj:
Ili jesi,ali ne vjeruju....ako je tako onda stvarno treba svako otvaranje pošiljke dokumentirati snimkom,nevažno o kojem se iznosu radi barem se nebudeš osječao prevareno i nemočno. Ako ideš sa forom nekog tuđeg TN i idu provjeriti ipak pušiš. |
|
![]() |
![]() |
#6140 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
posto imam doticaja i sa susjednom nam BiH, mogu samo reci kako sam ostao sokiran kako tamo recimo idu kopije, bilo samsunga bilo iphone-a |
|
![]() |
![]() |
#6141 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
@cocnut meni nisi stavio racun u kutiji ![]() evo ja sam uzeo preko njuskala i ne vidim tu nista lose. istina da sam dao vise para nego sta inace mob kosta, ali sam prije probao mob, vidio ga i provjerio bar vizualno da je sve ok na njemu i u njemu. a drugo, nije mi se stvarno dalo cekat mj dana jer mi je hitno bilo. sad da kupujem bi mozda i narucio iz kine, al ako nije velika razlika u cijeni, opet bi preko njuskala |
![]() |
![]() |
#6142 |
Antimićanin
|
Aha, dakle, ti smatraš da je ok dati više para na njuškalu za rabljeni mobitel za koji si siguran da radi, nego da daš manje para za novi mobitel sa PDV-om za kojeg nisi siguran jel dolazi dobar? ![]() Jel samo meni ovo smiješno ili ima još koji istomišljenik s menom ![]() |
![]() |
![]() |
#6144 |
Premium
|
Ne možeš polovnjakom smatrati mob koji nema ni 1/2 sata efektivnog rada - upaljen je da se vidi radi li, namješten mu je jezik, sat i te sitnice. Jedini mob kojeg sam do sada prodao, a da ga nisam ni otvorio je bio iP5. Njega sam prodao netaknutoga dok mu je kutija još bila sva u celofanu. Iako se on ne može smatrati 'Kinezom' obzirom da je dobiven od ISP-a.
#6147 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2013
|
Citiraj:
to je cisto moje misljenje, svatko ima pravo na svoje i postujem to. iako ponavljam, sad bi mozda i narucio sam iz kine jer mi nije nikakva zurba, tad je bila jer sam bio u potpunosti bez moba. |
|
![]() |
![]() |
#6148 |
Antimićanin
|
Ok, znači da razliku u cijeni možemo nazvati "naknada za strah i iščekivanje" ![]() @turista - sve mobitele koje sam ja dobio iz kine, bili su u mint stanju, bez ijedne packe u orginal najlonima. |
![]() |
![]() |
#6149 |
Premium
|
Sa www.banggood.com dođe 480$. Tog nemislim prodavati, taj je za mene, zamjeniti će HTC-a a iocean ide curi na poklon.
|
|