|
![]() |
#6121 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() : lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6122 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
da al nije on bas noob! covjek je iskusan u online gejmingu! bratic npr. je totalni njub makar se ne predstavlja takvim!!! jednom prilikom smo igrali na nasem serveru on na sestrinom ja na svojem kompu! nakon pet minuta se dero aha varas znam.... a onaj panorama je chiter kakvog nisam vidio frajer je majstor!!! svaka chast panorama imas pohvale iz moje obitelji: hello2 : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6125 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6126 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6127 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6128 |
R.I.P Mitzek
|
covjek je tek siso s faksa! odma na pocetku je cuo kak ja i frend na hodniku pricamo o cod-u! covjek se ubacio u razgovor i skompali smo se! jedino ga nisam do sad dovuko na server...al i to ce da se rijesi!!!! kad odluci javim podatke il ce se on sam javit na forumu! uglavnom covjek je jako upucen cak mi je pokazivo neke modove koje ima na kompu tj koje je skido u skoli sa lapom!pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6130 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() onak poslije škole na halanje : roller :
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6131 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, nemoj tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6133 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
http://en.wikipedia.org/wiki/FG42 par RO shotova ![]() tu sa se po renovoj maniri zakempao i u očaj bacio saveznike... ![]() Die Truppen der Wehrmacht sind unbesigbar! Gubili smo 6:3 i 7:4, 8:4 ali onda napravili 6:1 niz i dobili. ![]() Ovjde su dva put prošli pokraj mene ko pokraj turskog grobljai popili olovo, a treći put se serafim šuljao šuljao i nakraju pobrao Mauser 7.92 u čelo. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#6134 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6135 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
koja je to škloca? Meni je inače gušt igrati sa ovim teškim automatima samo šta nemaš šanse...nikakve. A onda i nije više gušt ![]()
![]() |
![]() |
#6137 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Oduvijek mi je Zmajche bil cudan i vjeroval sam da je teski chiter, a sad imamo i dokaz! Svaka cast MM, uhvatio si ga na djelu, mislim sifru FLY koristiti stvarno nije posteno od njega : roller : : nono : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6138 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
MM..X1800...direct X 7?! Izbaci uljeza ![]() oko pljuce, google čuda radi ...in any case, izgleda zanimljivo : stoopid što te smeta kod nje?
![]() |
#6140 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6142 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Baš kad sam htio na server puknula mi veza, opet taj adsl!!! Zvao sam službu i sutra mi dolaze OPET na servis!!!! **** MATER T-COMU, platiš i dobiješ probleme, lakše mi je nač curu onda!!!!!
![]() |
#6143 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6145 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
kak bi stari ljudi rekli, fala nejde v žep. Kaj me obitelj na "podrumski server " ne pozove...samo znate zvati kad treba travu kositi il' voćke obrezivati...:clap: Šalu nastranu, još si koju večer priuštim klanje na CoDu pa me onda nema dva tjedna.
![]() |
![]() |
#6146 |
R.I.P Mitzek
|
ja jos do 21.5 igram a onda na rebro na operaciju ,a onda ce past neka rehabilitacija uz cod.... panorama nhf al covjek te optuzio da varas..... kaj bi tek bilo da je igra sa malo ludom ekipom..... a nas server zjapi skoro prazan......2-3 pancetice su ostale..... cekamo upload od dede sa par pravih prsutica.....: goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#6148 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
CEKA DA JA ODEM NA POSAL,PA DA ON OPALI KOJI RANOJUTARNJI PRIJE SKOLICE........grrrrrrrr! a onda se cudi : kak sad opet preko limita...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6150 |
R.I.P Mitzek
|
tak se inace budim! a ovaj tjedan bi se valjda trebo budit u 3 ujutro! ucio sam povjest i fiziku jer moram imat ocjene zakljucene do petka! jos me ceka matka i hrvatski i referat iz etike......: baad : sad pijuckam kavu... a vidim tata je na poslu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|