|
![]() |
#6062 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
@RAK Poslao sam ti 2 maila, ali ne odgovaras, koliko se sjecam dogovor je bio da mi BAN na serveru vrijedi do izlaska PunkBuster-a, ja sam svoje ispostovao i nisam dosadjivao s pokusajima spajanja na server i inim stvarima, kao neki drugi s BANom... Ali ne vidim da ti postujes svoju rijec i da si mi poslao novu sifru, dapace uopce mi ne odogovaras na mailove. Platio sam posteno kao svi ostali, ispostovao BAN i ne vidim razloga takvom ponasanju. @Ostali Pozdrav svima, Long Time no See ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6065 |
Archangel Of Light
|
@Atha Mislis razlog radi kojeg sam bio dobio BAN ili ubuduce? Ne razumijem bas pitanje, jer znam da ti je razlog mog Bana dobro poznat, ali Rak je rekao da BAN nije za stalno nego dok ne Izadje Punk Buster.. Razloge radi cega mi je rekao da je BAN do tog vremena neznam.. A sto se chitova tice, u zivotu niti za jednu jedinu igru nisam koristio CHEAT i iz dna duse prezirem cheater-e.. @MAD MAX Evo i sad pikam Oblivion upravo ![]() ![]()
![]() |
#6066 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pozdrav tyrael nego ja još uvijek imam problem sa sporim paljenjem coda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6068 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Znam da nisi koristio cheateve. To je dobro. Ali ako je razlog bana i meni poznat, onda je i tebi, i PB s obzirom da ne koristish cheateve, ne znachi nishta.
![]() |
#6069 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Kao što znaš, ja sam šljaker na serveru. Imam pravo glasa ali ne i konačne odluke. Dio igrača, MM i Atha se ne slažu s tvojim povratkom zbog tvojih loših postupaka. Da si tako postupio prema meni i ja bi imao takvo mišljenje. Zato im ne treba zamjeriti na zabrani tvojeg povratka, iako sam sam imao želju da se vratiš povratkom PB-a kao i Killer Segal.
![]() |
![]() |
#6070 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Prvo sam poceo citati tvoj post, i onda tek quote. Gledam si "koji qrac". ![]() Nego Ren, i meni je danas sporije palilo, nemam pojma zashto. Ali mislim da je zato shto si na intelu. ![]() Shalim se daklem, ne znam do chega je to kako i rekoh, eto i mene je danas iznenadilo, ali mi je nakon restarta bilo ok. Bo.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6071 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
A ako nije neka prevelika tajna, cisto iz znatizeljem me zanima, tko se svrstava pod "neki igraci" osim Athe i MM-a, mislim da bi bilo posteno da makar znam kome sam se toliko zamjerio. Pozdrav!
![]() |
![]() |
#6072 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6074 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ma nije meni to ni do servera, ni do "trenutačnog" stanja. tako je meni nonstop. mislio sam da će reinstal pomoći ali nije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6075 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Milsim da će me Atha danas pamtiti, kad sam ga skinuo dok je skakao s krova u matmati. A ja se nisam sjetio stisnut F12. ![]() Naime nio je divan artistčki pad na pod ( pljas)
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 08.05.2006. u 01:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6076 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#6077 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
A kaj se tiče 3dmarka to je bilo samo piknuto, sve difolt, rashebani windowzi, oko 30 procesa ..... Inače furam još i dvoglavi 3800+, geil ultra-X 2x512 sve difolt... bumo to malo naštelali pa bum onda vidil.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6078 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6079 |
Archangel Of Light
|
@atha ok, onda vise nemam sto reci nego do_viđenja..
![]() |
#6081 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Nakon toga si danima slao mailove posebno Athi, Raku i meni i svakom pričao da onaj drugi nešto drugo kaže i sl. sranja. Na kraju si ljepo sve nas poslao na neko mjesto i junački odkorakao. I tvoje je objašnjanje da si se iznervirao u igri??????????????????? Nije ti ni palo na pamet da se ispričaš čovjeku bar drugi dan???????????? I kaj sada radiš - još si umišljen i veliš nam da smo mi bez zdrave pameti: "...to bi potvrdio svatko s imalo zdrave pameti.." Ako je to bila tvoja ideja kako se ispričati onda je pred tobom još dug put.... Več sam rekao da ima previše KS-ova okolo koji prijete i rade sranja u normalnom životu da bi bilo tko mogao proči nekažnjeno kad to radi na našem serveru. Tvoje je ponašanje je bilo razlog za postroživanje pravila ponašanja na serveru. Kaj se mene tiče nemoj se truditi više oko toga.
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6082 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ebemu ovo je igra, ja sam jučer igrao kao da sam prvi put bacio neku pucačinu al baš me briga, bitno da se zezamo i koljemo a sad tko je bolji bolji je, mene to ne dira, igram kako mi paše i ako mi fakat ne ide izači ću sa servera al da idem nekom psovat il neš to nema šanse.
![]() |
#6083 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
e da jel tko za napucavanje??????????? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6085 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6086 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#6089 |
Feldwebel
|
Riješenje "buga" sa krvi je u stickyu. Postavite novi i izbrišite stari mod ako želite tu krv. Tko ne želi neka ništa ne mijenja.
![]() |
#6090 |
Premium
|
mod isproban, krvi ko u prici!!! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |