|
![]() |
#6002 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Ako je u postavkama zadana 3G mreža jel normalno da se pali H i H+, o L 925 je riječ. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6008 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ako si na Tele2, mozes cekati do mile volje. ![]() Na t-mobileu bi trebalo raditi. Provjeri kartu dostupnosti. Za VIP ne znam. Ponekad ti zna kakiti kad si u kuci, blizu prozora, balkon itd...
#6009 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
baci oko ovdje: What do the icons on my phone mean? ako stavis na "4G" u postavkama telefona.. kao status ti moze pisat 4G, L ili LTE.. ovisi koji FW imas, tj za cije trziste.. meni na L820 (T-Mobile HR varijanta) pise 4G, sestri na L920 (GER varijanta) pise L.. oboje smo na bonbon-u tako da nije do mreze nego do FW telefona ![]() a kak ti je gore ekipa vec napisala, 3G, H i H+ spadaju pod "3G" opciju telefona ![]() |
![]() |
![]() |
#6010 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
Piše L kada je ima a to varira u kvartu,doma je nemam,ali dvije ulice dalje ima,a kartu pokrivenosti nabijem na onu stvar. Nisam imao potrebu do sada koristiti 4G jer i H i h+ rade i više nego dobro ali me začudilo da nemam 4G na 300m od repetitora pa sam mislio da mi ne radi. O Tcom-u se radi,ali nije bed 3G je svugdje ok, a VIP je još veči očaj kaj se 4G mreže tiče,teletina nije virijedna ni spomena. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#6011 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#6012 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
|
![]() |
![]() |
#6014 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
Citiraj:
Ako da - prepraznio se, pa terba stajati na punjaču bar pola sata. (to mi se dvaput desilo kada sam mobitel ispraznio do nule) A ako nikako ne reagira - vrlo vjerovatno baterija prdnula. Zna se desiti kada dobije malo više od 6.3V iz punjača. Bitno da se nije razletila kao na Samsungu - jer bi imao dvije polovice mobitela. ![]() Klik za horror - nije za ljude slabijeg srca. |
|
![]() |
![]() |
#6015 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vijetnamski Q-Mobile izbacio na domaće tržište 5 WP telefona. Jedina zamjerka bi mogla biti preskromna rezolucija u odnosu na veličinu ekrana za skuplje modele (720p za 6" tj. 480p za 5"). U skladu s time, cijene svih modela su vrlo povoljne. http://wmpoweruser.com/q-mobile-laun...el-in-vietnam/
#6016 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
@dabomba da to cu pokusati, ali nekako sumnjam da ce mi dati. Ma iskeno kada sam skontao da je riknuo najvise mi i je bila muka jer znam da ga sada moram kretenima na servis nostiti i opet prolaziti kroz sva njihova sranja. To mi je najgore, da smo u nekoj normalnoj drzavi sa normalnim servisom, vec bi imao novi mobitel, a kod nas cu vjerovatno dobiti k**ac a ne novi mobitel. @Don Kihoty ma kada sam ga stavio na punjc imao je oko 15% baterije jos i poceo se puniti tako da se nije sigurno prepraznio. Ma nije nista svijetlilo, ujuro je bio klinicki mrtav mob. Da možda i jesam imao sreće jer mi se punio 20 cm od glave (na noćnom ormariću) :S |
![]() |
![]() |
#6017 |
Premium
|
Loše vijesti za vlasnike HTC 8S - on neće dobiti WP8.1 SP1. 8X hoće. http://wmpoweruser.com/htc-announce-...p8-1-update-1/
#6019 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Yep, HTC je negdje za*ebao stvar, neki navode premalu internu memoriju (4GB) kaj baš i nije istina jer evo, Lumia 530 i još neki modeli isto imaju 4GB interne memorije pa delaju kak spada.
#6020 |
lijevo smetalo
Datum registracije: Jan 2014
|
Što se tiče firmware updatea i službenog 8.1 za Ativ S, Samsungov CEO of Customer Service je izjavio: "I can confirm this software update is currently awaiting to be rolled out by Microsoft." Dakle, MS malo zeza.
#6021 |
Banned
|
Samsung igra malo na "Ping Pong", dakle "prebaci krivnju na drugoga, jer ni sami ne znamo gdje da počnemo - koliko smo zajebali". Stvar je do Samsunga. M$ je odavno pustio DP - dakle nema veze sa M$-om, on je dao OS - Samsung mora dodati drivere i pustiti Firmware - a nije, kao ni HTC, i Huawei - čeka se sudnji dan. Jedini razlog zašto NE drugim proizvođačima - nego samo Nokia. Update je "must have", a ne slučajnost. |
![]() |
![]() |
#6022 |
lijevo smetalo
|
Već sam na CM-u o ovome pričao s Mariom. Firmware je bio relativno gotov 22. lipnja kada su izbacilii Ativ Cameru. Aplikacija je radila kako treba samo na čistom 8.1 PfD-u(svima koji su instalirali bilo koji update je štekala kao luda) pa je zato povučena. I HTC i Samsung su izbacivali updateove čim su ih dobili, a sad s 8.1 je situacija drugačija. Nadam se da se radi o lijenosti HTC/Samsunga, a ne o nečemu drugom.
#6023 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2009
|
Citiraj:
btw. Ako je to istina 8S se može oprostiti od svih daljnjih nadogradnji..sluzbenih. |
|
![]() |
![]() |
#6024 |
Premium
|
Pojavio se HTC One W8 na webu http://www.wpcentral.com/telfort-pos...mage-home-page
#6025 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ovo za samsung, šteta što se ponašaju maćehinski prema WP uređajima. Ativ je bio čisti best buy, koji bi samo bio još bolji sa 8.1 Citiraj:
Tom mobu i treba samo 8.1 da appove može instalirat na sd karticu. Ostalo je manje bitno za taj uređaj. ![]()
![]() |
#6026 |
lijevo smetalo
|
Prestigio 8500 za 154€. Neloša ponuda.
#6029 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
To je po meni vrlo dobra cijena za takav uređaj, s obzirom što se sve nalazi za te pare. Samo treba vidjeti kakva će biti kvaliteta samog uređaja, pretpostavljam da neće biti bajka, ali ako bude bar pristojan, evo još jednog takmaca u best buy kategoriji.
#6030 |
Banned
|
Navodno će biti 1150kn, što je manje nego u njihovom webshopu. Ali čuo sam se sa njima osobno, jamstvo se ostvara u HR preko Moj Servis Informatika i MMM Agram Servis, tako da nema slanja uređaja natrag na Cipar. Sve u svemu - ako kod nas bude više od 200kn skuplji - kupiti online i uživati. Dostava je besplatna za sve preko 80€. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|