|
![]() |
#5972 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() sto se Mobisa tice, baci oko na FB Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 04.08.2014. u 15:04. |
|
![]() |
![]() |
#5974 |
Banned
Datum registracije: Apr 2011
|
L620 sam slao u Mobis zbog neispravne Lock tipke, zamolio djevojku mailom koja tamo radi da mi se ne dira software, tj. da mi ne naprave hard reset. Sve prošlo OK, zamjenjen mikroprekidač i vraćen telefon u 4 dana. Tako da stvarno ne vidim zašto bi DP bio barijera zbog jamstva. DP je Microsoftov program, Nokia pripada Microsoftu, kada se zbroji 2 i 2, sve je jasno ko dan da je to 5. |
![]() |
![]() |
#5975 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem je to što se radi o Mobisu koji je odbijao garancije za Nokie milijun puta. Glavna im je šema bila - korozija matične ploče, mob se smočio, garancija 0 bodova.
#5976 | |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() |
#5977 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Stigao je danas update za FB. Sad je kao na Androidu i ajosu, te je povezan sa Messengerom. Ali sad nema chata ili ga uopce ne vidim ![]() Btw. gdje mogu vidjeti popis instaliranih aplikacija, ali na WP storeu? Nemam autonatski update pa da mogu provjeriti kad je stigao update...
#5978 | ||
Banned
|
Citiraj:
Ljudi nose mobitele po znojavim džepovima uz yaya, i naravno da i to uzrokuje koroziju. Meni do sada ni jedan servis nije odbio jamstvo, ni MMM Agram, Mobis itd. Osim Vemil-a, ali oni su gofna za sebe. Citiraj:
Što se tiče aplikacija, šema je ovakva: Store -> tri točkice ->My Apps Ili Store ->tri točkice ->Downloads -> swipe na desno -> History I tu ti piše koja je aplikacija updateana zadnja, na koju verziju, i prije koliko vremena. BTW - napravio sam update na WP8.1DP U1, sve je prošlo OK, no nakon updatea treba pričekati da sam sistem "preinstalira" sve aplikacije. U principu ih ne reinstalira, nego vjerovatno posloži tamo gdje on hoće, jer primjerice save gameovi i postavke nisu dirane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don Kihoty. 04.08.2014. u 20:46. Razlog: dodao dva SS-a nakon updatea |
||
![]() |
![]() |
#5980 |
Banned
|
Ti si na WP8, ne na WP8.1? Ako si na WP8.1 - uključi Auto Update. Ako si na WP8 - stvarno se više ne sjećam kako se tamo gleda, ali veoma je sličan postupak. Predogu sam na WP8.1, ni ne pomišljam na vraćanje. |
![]() |
![]() |
#5981 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma sve 5, sad sam sjeo na komp pa cu lakse proguglat. WP8. Tek sam presao na WP pa mi se nije dalo stavljati DP verziju, a finalna samo sto nije stigla.
#5984 |
Premium
Datum registracije: Jul 2010
|
[QUOTE=Don Kihoty;2640532]A čuj, nikad ti nisu rekli "upao ti je mob u vodu". Ljudi nose mobitele po znojavim džepovima uz yaya, i naravno da i to uzrokuje koroziju. Meni do sada ni jedan servis nije odbio jamstvo, ni MMM Agram, Mobis itd. Osim Vemil-a, ali oni su gofna za sebe. Vidječeš što je mobis kad te jednom ulove u kolo,do sada si imao sreče ![]() Sve mobitele sam koristio na isti način ali samo na nokiama tragovi znoja od yaya ![]() |
![]() |
![]() |
#5986 |
Banned
|
A gle daboma - možda jednostavno nemaš sreće - ili ne znaš sa ženama. Ako imaš problem sa Njokom, prije slanja svoje Njoke u Mobis, kontaktiraj Ines Šoštarić Dražetić. mailto:Ines.SostaricDrazetic@mesc.hr Djevojka je super, sve se s njom prije samog servisa možeš dogovoriti, te kada šalješ mobitel, obavezno napišeš gore "NR" (na ruke) i njeno ime, tako da ona osobno riješi tvoju Njoku. I ne zaboravi Milka Praline ![]() |
![]() |
![]() |
#5988 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
eto, šef imao nokiu c6-00, bila na reklamaciji 4-5 puta, i uvijek isto s*anje. Nekad se nakon 2 dana zblesirala nekad nakon 3, ali uvijek se na neki način smrznula. Touch nije reagirao, nisi ništa mogao s telefonom dok nije baterija izvađena. to je problem kad dođeš na poslovni satanak pa ti se tak zblesira. No ono što sam htio reći je to da smo kontaktirali tu gospođu i na prvi mah je bila ok, susretljiva, obećavala da će sve biti riješeno. Kad se sve počelo komplicirati, popravak nije napravljen kako treba, tu je nastao problem i njoj se zameo svaki trag. Trebao je biti uređaj zamjenjen za novi ali su odjednom samo matičnu zamjenili i prodavali spiku da je to sad novi uređaj i da to oni tako smartaju da je to novi uređaj itd.. Ugl, čim dalje od Mobisa kao servisa, bježite od toga zla. To se s njima još nije susretao u tim okolnostima, ušedio je gomilu živaca i vremena. To je valjda jedina tvrtka koje mi ne bi bilo žao da ode u stečaj ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5989 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
I to je to sto se offtopica tiče. Idemo dalje s temom u protivnom ide opet brisanje postova i na kraju dzaba trosite tipkovnicu. Tema o servisima postoji,čak i link neću napisati da se ne ulijenite. |
![]() |
![]() |
#5990 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
kada smo vec na temi servisa evo da javim, Nokia Lumia 925 riknula, kupio ju novu preko vipa, nema mjesec dana. Od prvog dana problem sa LTE-om imao, kasnije isti problem sa H i H+, također od prvog dana i problem sa baterijom(prosjecna potrosnja 5+ % na sat, ince na ativu 3% sa istim koristenjem). U nedjelju sam je stavio na punjenje navecer i to je bilo to, ujutro se vise nije htjela upaliti. Iskreno iako obozavam wp, stvarno mi se sviđa dizajn nokie, mislim da mi je ovo zadnja koju cu kupiti. Ovo mi je vec 3 nokia koju moram na servis slati ![]() P.s. naravno da mi alarm ujutro nije zvonio jer je mob crko, tako sam i na posao kasnio, i cijeli dan mi je u kaosu zbog toga bio. |
![]() |
![]() |
#5992 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Definitivno probaj s drugim punjacem, i moj je nedavno prdnuo. |
![]() |
![]() |
#5994 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
|
![]() |
![]() |
#5999 |
BIND SOFT d.o.o.
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja imam mali problemcic. Nece da mi se automatski spoji na moj wlan koji je open (samo MAC filter). S ostalim zasticenim mrezama nema problema. To je bilo i prije U1. Rijesio. Wi-Fi Sense nije automatski spajao jer mreza nije zasticena. |
![]() |
![]() |
#6000 |
Banned
Datum registracije: Oct 2005
|
Kad će 8.1 za 820? Jel ovo vjerodostojno? ![]() baš i nije |
![]() |
![]() |
|
|