|
![]() |
#572 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
to sam najmanje ocekivao.....jer mi vecina govori ocz ili kingston |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
većina njih nije nikad probala više od jednog keksa i preporučuju memoriju po njenom nazivu i merketingu sve redom memorije imaju više/manje isti OC potencijal (osim ST C5 koji ide teško preko 450 i na CL5) tako da se gleda da se uzme ona koja je jeftinija Kingmax će ti ići na oko 400-425 CL4 i oko 450-475 CL5 a možda i više ako potrefiš neke bolje kekse
#575 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pozdrav, kupujem neku memoriju koja bi zamijenila ovaj Kingmax 6400 iz siga. Razmišljao sam da kupim : Corsair TWIN2X2048-8500D Heat Spread, Dominator DDR2 1066MHz 2GB (2x1GB) košta 500 kn pa me zanima jel to isplativo i ima li koja bolja u tom cjenovnom rangu. Molio bih i koji prijedlog ! Hvala ![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
te je a...
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
|
Kupio bih neku koja po defaultu radi na barem 1066mhz pa malo digao. Kingmaxu ne fali ništa, htio bi malo bržu i kvalitetniju memoriju pošto sam ovu poklonio. Ima li balistixa u dučanima u ZG ? Gdje god sam gledao nemaju ga. |
![]() |
![]() |
#578 |
te je a...
|
|
![]() |
![]() |
#579 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
nije Kingmax od jučer, kvalitetna je to mema. ak misliš da budeš kaj profitiral od 1066 meme u odnosu na 800: e pa nebudeš! |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
Gdje sam ja to rekao da je Kingmax loš ili nekvalitetan ? Po tebi znači nema razlike između Ballistixa na 1066 i Kingmaxa 800 u performansama i OC mogućnostima ? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
jel netko testirao 2*2GB kit ballistixa? ma uglavnom u potrazi sam za 2*2GB kitom koji ce bez muke radit na ~1000MHz, 4-4- lat imal tako sta?
#582 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#583 |
teta Mraz
|
damn sam ispo iz toka ![]() koji da kit onda uzmem? da napomenem da mi je raspolozivo gotovo sve sta se od DDR2 moze nabavit, nisam u Hr
#584 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ako se ima love, OCZ-ov ReaperX |
![]() |
![]() |
#585 |
teta Mraz
|
pa ok, za manje od 190CHF je ima, to je podnosljivo za istu ili manju cijenu imam Geil (Esoteria pise), i (mozda) G.skill Pc1066 2*2GB, ova je malo skuplja, kakve su u usporedbi sa OCZ-om, posto bi zelio izbjec to svemirsko hladjenje
#586 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Pogledaj EVO ONE od geila jer ih na xtremesystems.org mnogo hvale kad vec imas izbor. Ali takoder imaju svemirsko hladenje ![]() http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=178828
#587 |
teta Mraz
|
280CHF? vala nebi ![]() nego malo sam razmisljao izakljucio *ebes to, kupit cu jos 2*1GB, mislio sam ic na 2*2 jer ove rame sta imam 2*1GB kosta vise od vecine 2*2GB kitova, al malo sam zbrojio i vidio da nema smisla ovo prodavat za sicu i uzimat meme slabijih perormansi, samo problem je sta se nemoze skoro nigdi nac vise ovaj kit sta imam, ali ic cu na PC6400 cl4, valjda ce ic slicno
#588 |
64VT klon
|
Ovako, vjerovali ili ne uspio sam natjerati Kingmaxa 800 1GB na 1152MHz 2.4V 5-6-6-18. Sad mene zanima može li se negdje nabaviti još toga,tj zna li neko di ima ovih: KLDD48F-B8KB5 Na čipu piše ovo: KKB8FF8XF-CFA-25U-RAC798-AA36 Tj ako je neko naletio na te može biti jako sretan, ovo je kupljeno prije skoro 2 MJ. u Diskont24. Ima li netko ideju gdje najduže drže tu robu na lageru i ne ide im prodaja pa onda je možda veća šansa da je to to? |
![]() |
![]() |
#590 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Pitanje je da li možeš dva takva keksa natjerati na 1150mhz..a ne jedan,jer je smiješno danas raditi sa 1gb radne memorije.. Ja sam dva Ballistixa tj jedan DC kit gonio na 1300mhz cl6...a sad ubacivanjem trećeg imam problema i na 1080mhz i čini mi se da ću radije žrtvovati cl i voltažu,odnosno mhz za stabilniji rad na 800mhz... A 3gb se ipak osjeti naspram 2gb..nije skok sa 1 na 2...ali 20tak% sigurno je.. Probaj upariti dva,čak i tri takva keksa..pa vidjeti dokle idu..i na kojoj voltaži... Uvijek je neko pravilo da što ih više utrpaš,možeš se pozdraviti sa žešćim clockanjem..osim ako nećeš skuriti memu na 2.6 recimo..il tako nešto.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
64VT klon
|
Ne znam zajedno, to sam 1gb uzo od buraza jer nemam ništa i sad se igram malo ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
mhm.. ![]() eo me za cas kod tebe da pogledam jesu li to dobri stari ballistixi ![]() 2 nacina su : skini HS (nevjerujem da ces se na to odlucit) naklokaj ih pa cemo/ces vidjet jesu li to oni stari iako cisto sumnjam da jesu... ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
#598 |
Premium
|
Dilema oko memorije
Ovako imam dilemu...Imam Apacer rame 1 gb 800 mhz u kompu i sad šta mi bolje uzeti 1 gb kingmax ili isto 1 gb apacer? sad navodno je taj apacer šrot a skuplji je od kingmaxa pa nekuzim...Ili da uzmem kingmax sada stavim i kad bude para uzmem jos jedne kingmax i ps koliko je to lose da stavim 2 razlicite marke u ovom slucaju Apacer i Kingmax hvala unaprijed!
#600 |
RiSeN FrOm tHe BaNNeD
Datum registracije: Jan 2008
|
uzmi kakav imas jel ko zna hoce li kingmax radit sa apacerom! Ja imam 2 keksa kingmaxa i jedva sam ih natjera da rade na 400mhz jer imaju različite latencije i čipove. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|