|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
just rofl ^^
![]() |
#572 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Nije isto pošto stari korisnici i dalje imaju dnevno 10GB, a ne 2,66GB. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
|
Ev ja produzio svoj Premium na još godinu dana, i zel sam ovih 100GB traffic sharea, tak da nebi bilo nekih problema. Ovak to sad kod mene zgleda: ![]() Ne kuzim sto bi trebalo značiti ovo 10GB po danu još 2-3 dana, al vidit ćemo što će se desiti nakon toga...
MC Zadnje izmijenjeno od: Sa_Stilom. 05.11.2008. u 15:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
evo odgovora na moj mail ( necu copirat šta sam pisao, jer nije pristojno) ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Premium
|
Ako sam i ja skužio dobro, 2.6GB na dan, wtf?! pa nemrem ni igru skinut za to, pogotovo kad su današnje igre 8GB... Ako tako nastave, definitivno prelazim na neki drugi servis, koristim Premium već 2-3godine, i ovako će me zaista razočarati... I jel mi šta znači to što sam kupio 100GB traffic sharea?
![]() |
#580 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Tih 100GB TrafficSharea sto si kupio mozes iskoristiti za download, dakle umjesto da imas 80GB neki mjesec, moci ces skinuti 180GB...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 | |
Premium
|
Citiraj:
Ajd, bar nisam bacio 10E ![]()
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
Ovo im je zbilja fora: http://rapidshare.com/rewards.html
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo odgovora ovlaštenog resellera za HR: Pitanje" Posto se svasta pise i prica po forumima u vezi novih pravila RS, molio bih konkretan odgovor: koliko mi prometa dnevno ostaje ( ne racunajuci Trafficshare ) za download - pri tome mislim na "Traffic left"." Odgovor: "Postovani, Dnevni limit je 2,66GB i dio sto se ne iskoristi prebacuje se u drugi dan. Na takav nacin se maximalno moze akumulirati 10GB i to se sve moze skinuti u jednom danu. Pozdrav condurarapid" Po tome sam skontao - svaki dan 2.66 GB i skupljaj pa skidaj (2.66 x 30 = 79.8 GB) |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() @Madboy Uglavnom 2.66GB po danu je 80GB mjesecno i ne NEMOZES potrositi 80GB isti dan vec 2.66 svaki dan koji se buferrrira do max 10GB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | ||
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
kako je i prije bilo 3000 file-ova u jedan collectors account ili 500GB u premium account Citiraj:
uplodaš file na collectors ili premium account ako je file 5MB ili više onda dobiš po 1 bod za svako skidanje tog file-a premium memberi koji skinu taj file ti mogu dati do 255 boda dnevno a free useri koji ga skinu su ogranićeni na 3 boda po satu sa jedne ip adrese
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
jap. MU ima svojih mana i veoma su lose za collectore. ak ti netko reporta link gubis sve bodove.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Mali tip za vas sta skidate preko MU, ako necete imati premium acc napravite si member acc pa cekanje i skidanje ce vam biti brze jer meni zna povoci i do 600kb/s.
![]() |
![]() |
#593 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
smajl govori vise od rijeci : ![]() ponasaju se ko da ih je MU kupio i sad ih zeli zatvorit polako. eto kako ja to vidim. koju kitu labudovu im je ovo sve trebalo... meni jos vrijedi acc, ali neznam bas hocu li ga produzivat, nekako se slabo isplati... mislim da bi ko free user skinuo priblizno isto na mjesec.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
meni baš istekao...i sumnjam na prudužetak ![]() tako i tako kupujem samo popularne stvari koje se tako i tako nalaze i na MegaUploadu. Jer ovo je stvarno koma(tozno) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
torrent FTW |
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Premium
|
Istina je da MU pomalo cvijeta, mislim i ja da ću na njega...
![]() |
#597 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
RapidShare will not control Uploads http://rapidshare.com/news.html Hmm, jel onda to da više neće biti brisanja "ilegalnih" materijala ili? pazite ovo ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
vec smo tracali na tu temu: http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=524 18 str. teme, od linkanog posta na dalje.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Brum brum...
Datum registracije: Dec 2005
|
mah meni nakon sto su mi banali racuna i obrisali uploadane podatke vise ni lud necu na premium za RS ... a i vidim sve vise materijala ima na megauploadu. ... cudi me sto vidim neki kupuju premiume - vijerovatno vam se isplati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|