|
![]() |
#572 |
Smetlar!!!
Datum registracije: Mar 2008
|
MA DA,najbolja je 9.,preso ju barem 13 puta,zasto??,volim br. 13,hehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas nabavio igru i nakon toliko čekanja pređem prvu misiju (do prvog savea) i strgam na gamepadu tipku prema dolje. Inače zasad je dojam odličan, grafika za moje standarde predobra na X1600XT, a ovo trčkaranje gore-dolje, skakanje podsjeća me jako na Prince of Persia što je dobro. Al sad moram kupit gamepad neki... |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() evo da i ja navedem .. 1. Diablo II 2. Max payne 3. Max payne II 4. Crysis 5. Assassins Cread 6. COD2 7. COD4 8. Warcraft III 9. PES 1,2,3,4,5,6, 2008 10. nemrem se sjetit Brojevi nemaju veze sa ocijenom igre...možda sam neku zaboravil ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Evo instalirao assassins creed.... pa to je prva graficka revolucija nakon olalal vremena. Sve na high i onak ide do ibera fluidno. Reko bi konstanta 60 fpsa. Pregenijalno slozeno. Istina bog nije moj komp kramp, al opet nakon dirta i crisysa ovo je remek djelo... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 | |
Why so serious
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
JDM
|
Ljudi imam jedno pitanjce. Kontrole su dobro rijesene, al mi se cini da ja za ovo najbolje rjesenje gamepad? Jel sam u pravu ili mi se cini? |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | |
Why so serious
|
Citiraj:
A ak se navikneš nije ni to problem, al igra je stvorena za gamepad,vidiš i sam po izboru oružja...jel si probal sa gamepadom? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 | |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Al SVAKA borba se svodi (i protiv te ženske i protiv svih ostalih) na counterattack. Kad se navikneš uzvratit ga, nitko ti nemože ništa. Znao sam uletit u borbu protiv bar 15 vojnika i necrknem, praktički me ni nedirnu.... .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Stvar je ta da imaš oko 30fps,dobro,moguće da ti imaš koji više jer sam ja na visti,a isto tako sam mislio da imam makar 50 pošto je igra predobro optimizirana i nema teorije da osjetiš ti,ja niti itko sa iole sličnim konfama. Inače da,counter čini to malo prejednostavnim.Kada ti pojačaju napade i dobiješ one ostale finese i poteze,nemože nam nitko ništa.>>klik<< ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Vocna iglica u mudante
|
E, jedno pitanje. Imam Fraps uključen i nemogu vidjet točno koliko fps-a dobijem, fps-i su mi u gornjem desnom kutu i budu onako izmiješani, neznam kako da opišem, al uglavnom nevidi se, dok u svim ostalim igrama radi kako spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#588 |
Vocna iglica u mudante
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
1280x1024 i imam crne rubove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ne mogu vjerovati da svi igrate pickasto na counterattack ![]() ja samo prebacim na mali mac, pustim da me okruze i onda krece matrix like akcija. stalno mjenas mete i smjerove, manicno klikas lijevom (tu i tamo desnom kad vidis da te netko napada ali s malim se moras odmah i okreniti u tom smjeru)....svi padaju, jos ako imas nozeva pola ih s njima poskidas ![]() i ono najvaznije - izgleda jebeno efektno. necu se valjda boriti ko picka s CA kao da sam na turniru na dvoru kralja jebenog arthura ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Why so serious
|
Evo, jutros igral do 4h i prošo AC, uf jebeno najbolja igra...i HOČU NASTAVAK!! ![]() greg SE-lol i ja igram sa nožem nekak mi je ljepša animacija ubijanja a i brži je sa nožem samo stiščem trokut i X, sad neznam kaj je to na tipkovnici(trokut=je ono kad razbijaš obranu od mete) E tak mi je sad žal kaj sam ju prešel nemam kaj igrat, al ova zadnja misija je najjači dio cijele igre, nema kaj zakon je.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
nesreca je u tome da fraps NEMA opciju da postavis brojac kamo zelis. u kuteve ili sredinu ekrana. da, bas to..nesretno je to bez te opcije ![]()
![]() |
![]() |
#595 | |
Vocna iglica u mudante
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
najbolje je sa onim daggerom izmjenicko udarat tak da se iznenade protivnici i lupis ga, ne stigne jednostavno reagirat... znaci lupis jednoga na jednoj strani, onda se okrenes i lupis onoga iza sebe i tako... ili sa macem radit counterattack iako je takav nacin za pickice... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
men je najbolje sa mačem radim counter, i ako primjetim da oni "lade muda" tj. na me neče niko napasti, napadnem onog sebi iza leđa sa strong atackom i to pali uvije, ubje ga sigurno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 | |
Registered User
|
Citiraj:
igrica je odlična ide sve na high,predobro je napravljeno penjanje i skakanje po zgradama,stealth killovi itd...stvarno svaka čast... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#600 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |