|
![]() |
#571 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Premium
|
Ovako... zaglavio sam u Oblivion gate-u level 2 sam ![]() kad otvorim ova vrata tamo je neki tip koji summona onog malog gnoma koji baca vatru, njega nikako zaklat, a ako sneakam u drugu sobu uvijek me skuzi pa se vrati...i ubije me. ![]() dal da se vracam u grad ili sta...? Onaj knight sa pocetka je umro jer je glup, nezna se ni healati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
ako ne mozes ubit 2 neprijatelja u isto vrijeme vrati se u grad i radi questove dok ne dobijes koji level, naguzit ce te do vrha 1000000 puta ![]() BTW poceo sam igrat kao mage i cini se puno jaci nego sto sam ocekivao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Završio sam Dark Brotherhood questove...ekipa je preluda... ![]() Sad su mi ostali mageovi i thiefovi, završio glavni quest. Eh, kad bi Gray Foxu mogao poslati svog Silencera koja bi to igra bila... ![]() BTW, koji je najjači armor i mač u igri? Imam sad Daedric kompletić i onaj Imperial Dragon, ali mi se čini da još ima mjesta napretku. A mač je neko čudo sa 27 dmg pointsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Ja se još krpam na onoj umbri ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Malo sam kombinirao Daedric Longsword sa Sigil Stone-ovima. Sad se zajebavam okolo i nabijam Blunt sa sjekirama i Marksman sa lukovima...Blade je na 100 ![]() Ali nisam zadovoljan...Tražim nešto što je ekvivalent Bozara iz Fallouta 2 (oni koji su igrali, znaju o čemu pričam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#579 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Premium
|
![]() Ovo nađoh, nije teško doći do njega, treba zaklati ona 2 lika koji kopaju grobove i inventory prodaju Thoromiru, a iza jednog od onih grobova je ovo ![]() ![]() Joinao sam se u thiefes guild (btw jeste primjetili da je taj competition koji ti da onaj tip za joinat se u thiefes guild zapravo buggiran?: baad : morao sam koristiti šifru da uđem ![]() btw2 kako vidim koliko mi još nedostaje do idućeg levela? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
@Sniper 1. Kolika je njegova snaga 2+10 frost damage? 2. A bas sam se pitao tko ce napraviti lika koji je lavic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Premium
|
Lavići su fora ![]() neznam kako se to zbraja ni ništa, igram igru tek 3 dana ![]() pogledaj u imperal citiju tamo di je ono groblje - imaš kao neka mala vrata unutra koja te vode u neku malu sobicu, unutra imaš par grobova, e pa iza jednog bi trebao biti taj item. |
![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Premium
|
Btw sto ste napravili s onim ludim wood elfom Glarthirom, tip hoce da spyam na ljudove jer je paranoičan (zapravo, lud je!) mogu ga prijaviti al ako ubijem svaku tu osobu dobijem lots of $$$, bolestan quest ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Super Moderators
|
SniperWolf-prvo klikneš tu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Super Moderators
|
Moraš 10x poboljšati jedan od glavnih skillova za jedan level. Svejedno da li 10x jedan ili 5x2 ili... Napredak pratiš tu: |
![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Premium
|
Fala Jeltz ![]() btw, onog wood elfa sam totalno preveslao, reko sam mu kao da neko spya na njega, al sam odbio ubiti te ljude (jos mi je i listu dao!!) pa se naljutio, i otisao u svoj dom, uzeo sjekiru ( ![]() ![]() skoro pa level 3 ![]() evo i slike ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
e gdje se nalazi taj wood elf?
![]() |
#589 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
mislim da je u skingradu, ja sam obavio 1. dva zadatka za njega i onda mi dopizdilo pa sam ga koknuo. fora je kad poslije pitaš nekog za rumors i kaže ti da su našli tog luđaka mrtvog i da su valjda nekom dojadile njegove gluposti ![]()
![]() |
#590 |
Premium
|
Yep, zivio u Skringrad-u ![]() btw, onaj NPC za thiefes guild na karti pise da je tamo al ga nikad nema :confused: @Metallica - spoiler ti je npr ti posudiš film iz videokluba i želiš ga pogledati, a ja ti kažem ko završava, zato je spoiler warning ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#591 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
mozda nije Bozar ali Vindicator moze bit ![]() BTW netko je pitao za armor, max armor class (ukupno) je 85 bez obzira sto natrpate na sebe necete prec 85, jace od Deadric itema mislim da nema |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Nego kad ides iz Imperial citya prema skingradu pici po cesti i obavezno odi u prvu pecinu ljevo uz cestu, na negdje pola puta. U njoj sam nasao 3000 zlata (sto u itemima sta u zlatu) + odlican mac 10 +10 frost damage...A trebas rjesiti par trolova, 2 raka, i tri impa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Moderator
|
Citiraj:
Where do I get a Skeleton Key? • Shrine of Nocturnal Directions: Follow the road heading east out of Leyawiin and when you reach the words “County Kvatch” you’ll see your shrine. Required Offering: None, gives you a quest to complete. Complete it and return. Level Requirement: 10 Reward: The godly Skeleton Key (a lockpick that is not only unbreakable but boosts your security skill by 40) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() budem svratio i tamo ![]() btw; koji je najvisi level u igri? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 | ||
Moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Imas i spilju s vampirima ispod Skringrad-a u kojoj nades dosta vrijednih predmeta. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
e onaj count iz skringrada je vampir jel ima tamo neki quest u vezi toga mislim nešt povezano?
![]() |
#600 | |
Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|