|
![]() |
#572 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#574 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Meni je sve bilo jasno kad je Omeyer dosao na gol. Kad se ugrijao, to je bilo to.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
prvih 20 minuta - jebite, ovo bi moglo biti slatko gazenje francuzica. sljedecih 10 minuta, od 20e minute do poluvremena - hm, jebemu, opet onaj osjecaj kada padamo i moglo bi biti svasta, ali ajd, poslije poluvremena ce malo doci k sebi. drugo poluvrijeme - ![]() veceras su Francuzi ponudili saku, mi smo mogli odgristi cijelu ruku. ali ispalo smijesno, Francuzi losi - mi jos losiji ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
ugrijao se Omeyer, to stoji.. ali ruku na srce to su sve bili polu-udarci u drugom dijelu, za njega lako branjivi. U prvom dijelu je sijevalo muški.
![]() |
#578 |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Psihologija. Već 100 puta viđeno, ali ja neću dizati Omeyera u nebesa iako bi možda trebao, nego naš balkanski 'lako ćemo' mentalitet. Karabatić dobije 2 minute, mi imamo +3 čini mi se i 2 napada za redom gubimo loptu (ispada Kopljaru i još nekome) i oni se vraćaju na -1. Sve ostalo je povijest. Samo nam dobar psiholog treba, kad stari didica stane na gol da se ne puca ravno u njega i to je to. Nemoguće da Kopljar zabije u 25 min 7 golova a u drugom poluvremenu niti jedan i šutne par puta na gol. A i svi ostali.
![]() |
#579 |
Guest
|
Balkasnki "lako ćemo" mentalitet ne postoji u sportu. Tko god da se bavio dotičnim u bilo kojem obliku to zna. |
![]() |
![]() |
#580 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Kompleksaši. I goluža na čelu i dalje... A zlata nikakvog već 10 godina... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#582 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Goluža je trebao biti autoritet i izvaditi Duvnjaka nakon sto je poklonio 3 lopte u napadu na naših +3, uništio je moral momčadi danas i bio uvjerljivo najgori igrač na terenu, počeo se rano svađati sa sucima, ok, tuku te, ne sude ti, digni se iznad toga jer ipak si TI vođa ekipa ( iako je Vori kapetan ). On je pao pod pritisak u kojem su ga francuzi taktički uništili, i poveo ekipu sa sobom. Goluža je tu kriv jer to nije prepoznao i izvadio ga zadnjih 10-15 min prvog poluvremena ( iako bi bilo tko drugi odigrao znatno lošije ) ali bi imao možda šansu da urazumi Duvnjaka i u drugom poluvremenu podigne ekipu protiv katastrofalne francuske.
![]() |
#583 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Situacija već viđena... ![]() Sutra Švedska pobijedi Poljsku, Francuzi Bjelorusiju i možemo se slikati... Nebi se čudio da onda u zadnjem kolu Švedska sa točno 2 gola pobijedi Francuze. Možemo mi onda Ruse i Poljake dobiti 20 razlike, ali idemo prvim avionom doma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ne znam kako to izgleda uživo, ali ovako gledajući na televiziji, kad je time-out i Goluža nešto priča, imam osjećaj da ga nitko od naših igrača ne sluša već su odsutni negdje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Općenito većina igrača ne sluša trenera u time outu jer su svi krepani i dolaze do zraka, možda actually nešto i čuješ, ali sigurno to ne apliciraš u igru ![]() Iskreno, nisam imao nikakva očekivanja što se tiče naše repke ove godine tako da su i one tri pobjede za mene bile pojam pojmova. Meni sasvim dosta, da si ipak ne ubijemo ugled, a ostanemo opasan protivnik. Treba nekad biti zadovoljan s malim stvarima, a ne očekivati čuda. Ne znam da li se slažete, ali mislim da polako treba ići u tom smjeru s novom generacijom.
![]() |
#586 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Pa daj se rani... Sjecam se kad je tek preuzeo klupu,tehnicke zamisli su mi bile,cvrsto u obrani i dignite ruke... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Guest
|
hahahah ![]() |
![]() |
![]() |
#590 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
siluju po sredini a krila gledaju tj. ne dobivaju iskoristive lopte |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Citiraj:
Pa za koji je k.... Vukovica zvao?Vec dvije tekme sjedi na klupi.... Rusi su svaku tekmu rjesavali tj gubili u egalu,bit ce tesko danas,ali par kontri cupica i strleka ce ih razmontirat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Premium
|
Citiraj:
edit: ni protiv ovakvih rusa mi ne možemo bez duvnjaka.... što reći.... Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 21.01.2014. u 16:37. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 21.01.2014. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
esc, naravno da može pojašnjenje. U slučaju današnje pobjede Švedske protiv Poljske i ako bi sutra pobijedili Francuze 1 ili 2 gola razlike, tada se možemo pakirati. Ali Poljaci ponoreli, vode na poluvremenu 15-12 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|