|
![]() |
#571 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ![]() ![]() @ST-M,ništa ti ne brini,ima dasa za tri 5870 ovaj tren,i baš sam zato kul ![]() ![]() ![]() Tko kupuje ovako nešto niti gleda na cijenu,koja ne znam o čemu pričamo - nije pretjerana za 349 eura koliko su vani,i ne gleda buku,toplotne udare i šta ja znam,ružnu ženu na PCB-u,taj tu flejma i spama,i na pogrešnoj je temi. ATi pdf,5xxx tema,i da pišem o tome kako mi je skupa,nedostupna,ili izmišljam kako se jako jako grije,i buči mi lijevom jaju,pardon,uhu.Ma daj molim te, ako je to tako odbojno čemu piskaranje tu? @Wolv,kako kaže ćiro na radio-đinglu,ako ti to kažeš - ja ti vjerujem. ![]() ![]() ![]() Ne igram Furmark i OCCT wolv tako da me te ekstremne vrijednosti ni na papiru ne interesiraju,a kamoli u praksi,gledam ju isključivo u sklopu nove konfe i5tice,za novu 7dmicu windowse i Dx11 naslove. Neću kvragu WoW igrat na njoj,možda na onom EIZU iz vemulja,na akciji je bio za 7,8k kuna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#572 |
Pokemon prve generacije
Datum registracije: Sep 2009
|
Kaj sam ja jedini koji u igri ima slušalice na ušima?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#573 |
Banned
|
http://www.techtradecenter.si/?f=art_sifra&g=ni_091547 Ova cijena minus povrat poreza jednako isplativo? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
U Trstu 2.138,00 bez poreza. (291€)
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Banned
|
Sweet,dobro,tebi lakše otić u Trst reklamirat,meni do Ljubljane,pješke rekli bi. ![]() ![]() ![]() Jedino eto,što garanciju onda ostvarujemo tamo,što je neki kao minus ako nisi baš mobilan,a posere te pa nešto grune. |
![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Kolki je povrat poreza na to? Znaci mogu racunat cijenu koju je naveo Nino za 5870 i takav postotak povrata na 5850? Hebo me krv imam josh 200€ i zaletio bi se ja do Trsta sa Smartom ovak na izlet ![]() ![]() The dream: za reklamaciju u grazu i trstu uopce nije problem,pa to je bar blizu josh u grazu imam koloniju svojih prijatelja a redovna linija busa ide svaki dan..... a u Trieste mi je i ovak gust otic na kavu i lazanje turisticki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
xD
![]() |
![]() |
#579 |
Banned
|
Ma to ti je SLO edišn. ![]() @trouble,ako ćeš ić,idemo skupa haha. ![]() ![]() Treba vidjeti koliki im je PDV,čuj,18,20 ili 22+ posto,mislim da možeš računati na 249e cijenu,bar 40 eura povrata. Pitati ću curu,oni su telke kupovali u Sloveniji nedavno za stan,i dobili su povrat ako se ne varam. Ima Isus FAQ kroz povrat poreza čini mi se ovdje na forumu,thread baš.Davno sam to čitao. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 01.10.2009. u 14:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#580 | ||
našikan pravim haos
|
Upravo mi se lomi da stavim svoju XFX na tržnicu........ lyricks od Divasica Da ili ne znam da nije lako reci mi sve najbolje je tako da ili ne što da radim s tobom reci mi sve sada ili zbogom ![]() ima'l recenzija od 5850 uopche il ja samo slabo pratim? NAŠO!!!! Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#581 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U Italiji je IVA (njihov PDV) 20% što će reći da grafa dođe oko 207EUR bez poreza. Za povrat poreza treba 140EUR. Reviewi 5850 su extremno rijetki, a po onom ešto sam vidio bi mogao reći da je i ona poprilično jaka te se za 1.500kn definitivno isplati.
![]() |
#582 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Lagano vam je izracunat cijenu bez poreza, odnosno koliko je povrat poreza. Grafa kosta 349€, u tome je 20% poreza. Znaci 349:1,2=290,83€.... Ili za 5850. 249:1,2 = 207,50€
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Zanima me kakva će cijena biti u Berlinu, tamo tak i onak za djabe možeš letiti, a grad je zakon za opet otići :P |
|
![]() |
![]() |
#586 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
![]() Merver se dobiva na EU-HR grani(na ovoj strani di je EU,u nasem slucaju SLO).....potom dolazimo na našu i ide pitanje IMATE'L ŠTA ZA PRIJAVIT MOMCI? ![]() ![]() Kaj,da stavljam svoju na tržionu? (znam,napašt ću hrabro supersport ovaj vikend,dignut za 5870 il izginut hrabro ko Nikola Šubić Zrinski ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 01.10.2009. u 16:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#589 |
Banned
|
Graz al kad sjedne plaća,do 10.10. ![]() ![]() Ajd,ajd,nećemo OT,dobit ćemo po tamburi,ako odlučim ići,i potrefi se s tvojim odlaskom,može dapače skupa. Ako ne,torpedirat ću malu u H&M a ja odo sa kartonskim napisom na prsima tražit karticu po Grazu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo "malo" su je kloknuli (ASUS EAH5870) : sa 850/1200 MHz (core/memory) na 1035/1290 MHz ( uz dizanje vGPU na 1.330V preko GPUToo-al, sa tvronickih 1.015V), mema nis posebno ali zato gpu ide bome fino. Validacija : http://www.techpowerup.com/img/09-10-01/85a.png Clanak : http://www.techpowerup.com/105044/AS...rossFireX.html
![]() |
#591 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Musaša ide na hd5870? http://www.overclock.net/ati/580364-...5870-50-a.html
![]() |
#593 |
Premium
|
Odlično je držao HD4870(core na 30-60C), vrm-ovi se držali oko 85-95C u krizi , a u furmarku 135C sa rename-anim furmark.exe. Ova mislim da bi slično tako se trebala grijat, samo da ima neki plate ispod kao redplate na hd4870 jer bolje hladi od pasivaca.
![]() |
#594 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#595 |
Premium
|
Pa da je glupo, ali bar vidim dali je stabilna na takvom opterećenju i jel baca bsod-ove. 3DMark mi djeluje slabo za testiranje stabilnosti, kome se da vrtit 10 puta u krug 3DMark kada možeš za 10min saznat dali je grafička stabilna s furmarkom na bolesnom opterećenju.
![]() |
#596 |
Banned
|
Zaboravio si spomenuti da takav softver,bezbroj je primjera na netu,zna oštetiti posve zdrav HW,i to nepovratno,i onda ajmo,kartica je škart anyway zaključak i - RMA. Jer nije 5 dana vrtila OCCTSFRJ, Furčmar ili šta već. Nitko ne spominje da su useri - primitivci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Ne znam kaj ste sad napali furmark. Mislim da niko od vas neće poreči da ako je grafa stabilna pod takvim opterećenjem - bit će stabilna pod svakim "normalnim". Po meni je to vrijedan info. Kao da velite da npr. OCCT nema smisla jer tko će tako opteretiti CPU? |
![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
|
OCCT i Furmark nemozes usporedivati , zato jer na procu imas komad bakra od kilu i proc ne prelazi 60 C pod njim i to je vrh vrhova , a bome ti furmak nakuri grafu i to gadno.Occt na priority 9 nemoze sjeb*** proc ko sto moze furmark u svom testu.I tocno to niti jedan softwer ili igra ili bilo sto nemoze opteretit grafu ko taj furmark. A i dobro je " the Sanjar" rekao , potpuno ispravan komad harvera ode u vjecna lovista ( da ne spominjem nekakve modifikacije furmark.exe i statijaznam).No dosta OT , od volje vam , moj komp taj furmark nece vidjet sigruno.
![]() |
#600 |
Banned
|
Briga mene osobno šta tko radi,to su njegove pare i njegov HW,samo me zanimalo zašto se to radi? Ako je HW ispravan,pa i prođe 3D mark naravno sve u redu,u igrama ima odlične rezultate,hladna je u idleu i winsima,ne znam zašto onda to? Dobro da čovjek ima problem,pa se ide uvjeriti da je nešto prsnulo,ali svjesno ići kuriti grafu na 100c pod parolom stabilnosti tobože,da vidim kao - jel sve ok,a grafa ni 2 tjedna na tržištu,nitko je ovdje ni nema,znači dođem doma, lakši za 2500-3000 kuna, otpakiram,instaliram i - zakurim ju,da mi duša miruje. Ma daj please..može na PM takve stvari da ih svi ne čitaju?! Ili ekipa sa i5/i7,čujte kupio sam novu konfu,šta mislite? To je prvi post. Drugi je već,aha clocka se kažete,pa dobro idem probat.A kako,jel netko zna? I tako sav sretan sprči i5 na 4.5ghz i baci mu prvi BSOD.Treći post. Četvrti post,ujedno i predzadnji..a rekel mi je maX,razer,ili wolv da ide na 56ghz a ja imam samo 52.5,kmeeee. I slično. I peti post,zaključak da HW ne valja,da su preporuke OC-a bzvz,da su lažne, ni da sami pojma nemaju šta rade,itd itd. A zaključak je jednostavan, ljudi božji ako HW radi ne izazivajte đavla,to su preskupe stvari,da bi ih kurili ko manijaci,pa nije to celeron 300a. Mislim stvarno,i tako zadnje 2g najmanje tu na forumu..zašto silovati HW odmah,pričekajte bar malo kvragu. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|